Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Eylül bikaç gün takip edemedim neler olmuş yaa. Senin için çoooook sevindim balım. Bak iyiki arayıp sormamışsın nasıl anladı değerini. İnş bundan sonra öyle hatalara düşmez huzura mutluluğa doyarsınız tatlım. Sürprizi de acayip merak ettim. Pztesiyi bekleme gece flnda olsa yazar okuruz. Çatlatma meraktan

bakalım kuzumm sen ne yaptınnn :44:

evett çok boğucuu , çok susadım ben yaa :108:

BENDE HAFTASONU BULUŞACAĞIM BENIMKIYLE. İFTARA BULUŞACAĞIZ... İKİ HAFTADIR DELİ GİBİ ARIYOR ÜZGÜN OLDĞUNU BELİRTİYOR VS...
EN SONUNDA DÜN AKŞAM TAMAM GEL BULUŞALIK HAFTASONU DEDİM.. bakalım ne olacak hayırlısı

GUNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
morincimmmmm günaydın canım nasılsın?

çocukla konuşurken şunu yapıcaksın bunu yapıcaksın diye konuşma bence canım. biraz daha yumuşatarak konuş ki aslında çok fazla bi şey istemediğini kendisinin bugüne kadar saçma sapan davranıp seni üzdüğünü anlasın. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

o kadarcık tribi çekiversin canım çok ağlattı seni bu zamana kadar. erkenden gelicem diyo ya akşama kadar uğraştır kız hemen yelkenleri suya indirme kaçan kovalanır hesabı

bu aradaaaaaa herkeze hayırlııı bereketliii bol sevaplı CUMALAR
Amiiiin kuzum sanada Hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
bakalım kuzumm sen ne yaptınnn :44:

evett çok boğucuu , çok susadım ben yaa :108:

Cnm benim aklına getirmemeye çalış bol bol salavat getir Allah yardım eder. Saat daha çok erken

aminn canım inşallah bende bundan sonra bunları yaşamayyalım artık diye uğraşıyorum işte anlasın biraz diyee . bende merak ediyorumm tamam canımm zaten eğer düşüdüğüm şeyse mutluluktan ölürüm ne yapar eder yazarımm

aa bu haftasonu ikimiz içinde aynı demekkk , hadi bakalım hayırlısı canım sende benim yapacağım gibi yapp herşeyi konuş sendee inşallah ikimiz içinde pazartesi güzel haberlerle gelirizz

evet canım zaten yaptığı saçmalıkları hareketlerini konuşucam daha çok sorunlarımızı işte , inşallah bakalımm
evett evett dün telefonda kötü oldum biraz sesini duyunca duygulandım hemen nasıl güldürmeye çalışıyo ağlamıyım diye
aynen öylee kendimi tutmaya çalışıcamm hiç gülmiycem dedim taviz vermiycem sana

Cnm benim aklına getirmemeye çalış bol bol salavat getir Allah yardım eder. Saat daha çok erken
yaa ben hastayım canım bugün son ama , su getirmeyi unuttum evden lavabonun girişi var dolapların olduğu yer işte orda dolabıma koyup arada içiyodum da unuttum insan daha çok susuyo demek ki niyetli olmayıncaa :18:

Son düzenleyen: Moderatör:
morincimmmmm günaydın canım nasılsın?

:

günaydın tospaaam iyiyim canım yarın görüşüyruz bizdeeee. eylül kadar olmasada bendede var işte birazcık heyecan
sen nasılsın canımm... ya birde ben senin yazdıklarını okudum ama eksikmi okudum anlayamadım siz kır düğünü yapmayacalmıydınız. nikahamı karar verdiniz son olarak öyle bişeyler okudum ?

bu aradaaaaaa herkeze hayırlııı bereketliii bol sevaplı CUMALAR
amin, hayırlı cumalarımız olsun kuzum

oyy kızlar çok garip değil mi topikteki kızların bütyük bi kısmı aynı dönemde ilişkilerinde kötü günler geçirdi şimdi yine aynı zamanda ilişkileri toparlandı toparlanıyo aşk topiğimizden eksik olmasın inşalalh

:81::109::124::129: Ben çok seviniyorum kiiiii

LUNNAM çok şükür barıştınız sizde peki o isteme olayları ne oldu söz flan takılsın bari olmamı

evett yaa anca beraber kanca beraberr :90: ne güzel hepp birlikte yaşıyoruz tümm duyguları , aminn inşallah

:81::109::124::129: Ben çok seviniyorum kiiiii

ben emin olamıyorum kiiiiiiiiiii
ama bakalım bir heyecan ... ya olacaklar malum işte belli tahmin edebiliyorum orasınıda sonuç inşallah herşey gerçekten düzelir kısa süreliğine deil daim düzelir .. dua et benim için oruçlu ağzınla bebeğim. Sadece hayırlısını dile. Hayırlı ise devam değil ise bitsin ....

inşallah canım hayırlısı bakalım

Çoook heyecanlı ya senin yerinde olsam uyuyamazdım ben

Evet ya topiğimizin üstündeki karabulut mübarek günlerin gelmesiyle dağıldı Aman bi daha hiç gelmesin.
Kuzum Eylül'de kardeşinin düğününden sonra olacak galiba bişeyler. O konulara daha hiç giremedik. Zaten yüzyüze adam akıllı konuşamadık ki barıştığmızdan beri. Bi netleşsin hemen yetiştirirm size

gerçekten öyle olduuu ama dur bakalım düzelecekmi bitecekmi daha orası belli değil
amin canım aşk eksik olmasın mutsuz olmayalım ya hiç birimiz ağlamayalım yaaaaaaa. biz çok iyiyizzzz

sakın hee karşısında da ağlama güçlü dur öyle konuş tatlım.

kuzucum her şey yolunda çok şükür. nişanlım en başından beri yemekli güzel bi kır düğünümüz olsun istiyodu. ama şimdi biraz düşününce aileler çok farklı yani düğünlerimiz bile birbirinden çok farklı oluyo stres sıkıntı çekmek istemiyoruz. en son ikimiz konuştuk nikah yapıp nikah sonrası bi yemek yenir dedik. ama nişanlımın ailesi olmaz öyle şey diyo son erkek evlat zaten bi önceki de istedikleri gibi olmamış düğünden bi gün önce yakın bi akrabaları vefat etmiş. şimdi son erkek evlat onu da nikahla evlendirmek istemiyorlar, düğün olsun istiyolar. bakalım daha konuşamadık nişanlımla bugün, akşam da erkenden uyudum aramış hiç duymamışım. cumadan sonra arar bakalım babasını ikna edebilirse nikah olacak yok ikna edemezse düğün yapıcaz.

inşallah canım hayırlısı bakalım

inşallah hayırlısı canımm ikimizinkide daimi düzelir inşallah bu kötü günler hep geride kalır

Bilmiyorum ki çok fazla da ümitlenmek istemiyorum sonuçta bu sene bu kışta geçtikten sonra söz falan düşünüyoruz şimdiden eder mi ki emin olamıyorum çok heveslenipte sonra hayal kırıklığna uğramıyımmm

ama yine de şöyle güzel giyineyim de yarın ola ki öyle bişey olursa hazırlıksız yakalnmış görünmiyimm anlam ve önemimne uygun olsunn

aminn canımm ramazan ayı uğurlu geldi bize de bereket getirdii inşallah
Hadi bakalım hemencik netleşiversin de görelimmm

hmm şimdi anladım kuzum. yii bakalım hayırlısı ama bencede düğün yapın madem heves etmiş ailesi kırmayın güzelce bol bol eğlenin
nikah ardından yemek olunca çok sakin olacak gibi sanki. birde düüğün istanbulda olmayacak mı okadar insan 10 dk lık nikah için mi gelecekler istanbula yazık .. siz düğün yapın

gerçekten öyle olduuu ama dur bakalım düzelecekmi bitecekmi daha orası belli değil
amin canım aşk eksik olmasın mutsuz olmayalım ya hiç birimiz ağlamayalım yaaaaaaa. biz çok iyiyizzzz
hayırlısı olsun be kuzum rabbim senin için hayırlısını nasip etsin üzülmek ağlamak olmasın hiçbirimiz için

hadi bakalım inşallah canım benim. ya zaten şimdi yeter ki siz kendi aranızda sorun yaşamayın sözde olur nişanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…