- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.881
terketti gitti sattı beni
askerini görünce dünyayı unutmustur o
Günaydıııınnnn Kızlarrr
Kimse yok muu yineehadiii gelinnn
Günaydın ballar kaymaklar
Günaydın ballar kaymaklar
günaydın bebitolarım ve henüz gelmeyen diğer bebitolarımmbugün ne güzel bi gün dimi
Selamm şekerlerrNasılsınız bakalımm
Evett bugün çok güzel bir gün , heyecan ve aşk doluu
Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorummdimi eylülom iyi ki aşk denen bi şey var he iyisiyle kötüsüyle bu duyguyu yaşayabildiğime çok mutluyumbi de ramazandan ötürü mü bilmiyorum ama sahurdan sonra ayrı bi huzur kaplıyo içimi
dün kan sonuçlarımızı almış babam benim kan değerlerim düşük çıkmış ama çok şükür nişanlımda sıkıntı yok bebişlerimiz talasemili doğmıcak inşallah
günaydın güzellikler
bugün sevdicegim bize iftara geliyo
hadi bakalım akşama güzel yemekler döktürürsün artık gelin hanımgünaydın güzellikler
bugün sevdicegim bize iftara geliyo
yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değilÖyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorummherşeyiyle güzel bir duyguu
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii
günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine
yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değilkız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine
çok şükür canımm sağlık olsun daa hepsi olurr
:90: yok kız etse bile nereye başlıyoruz daha bu sene okulu bitecekte söz -nişan yapıcaz inşallah sonrasında seneye 1 yıl stajda olucak böhüü
inşallah boşa umutlanmıyorum daaa ayy ne bileyim dünde telefonda konuştuk , görüntü olarak büyük bir şey değil ama manevi olarak çok büyük bir şey çok anlamlı falan dedii çatladımmbelki de düşündüğümden çok alaakasız bir şey ama aklıma da bişey gelmiyo kiii
çok şükür canımm sağlık olsun daa hepsi olurr
:90: yok kız etse bile nereye başlıyoruz daha bu sene okulu bitecekte söz -nişan yapıcaz inşallah sonrasında seneye 1 yıl stajda olucak böhüü
inşallah boşa umutlanmıyorum daaa ayy ne bileyim dünde telefonda konuştuk , görüntü olarak büyük bir şey değil ama manevi olarak çok büyük bir şey çok anlamlı falan dedii çatladımmbelki de düşündüğümden çok alaakasız bir şey ama aklıma da bişey gelmiyo kiii
valla ben bile merak ettim yavrum seni düşünemiyorum artıkama bazı yerleri kaçırdım gibi o yüzden henüz tam oturmadı kafamda. şimdi bu çocuk senden ayrılmak istiyorum dedi önce sonra sen ona hakkımı helal etmiyorum falan dedin ve bitti. hemen ertesi gün mü aradı seni pişman olduğunu söyledi? ben kaçırdım buraları sanırım o yüzden tam oturmadı kafama
GUNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
canım yarınmı bluşuyorsunuz pazar günümü
Heyecanlıyımm sen nasılsın tatlımmm
evet canım yarın buluşuyoruz inşallah bir dee erkenden gelicem diyoo
ayy kızlar bir de bakıyosunuz pazartesi günü size sürprizi söylüyorum böyle ı benim düşündüğümden bambaşka bir şey çıkyıo bideeama olsunn çok mutlu olacağın bir şey dediğine göree güzeldirrr bir de sürpirimin ne olduğunu bir bilseydin böyle tripli konuşur muydun hiç dedii