Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Selam topiğimizin insanları :KK3:

Lunnaam barışmıış çok sevindim kiiiii:KK16:

Eylülcüğümde barıştı sayılır, sürprizi bende merak ediyoruuuuuummm:KK1:

Morinciiim sevdiği adamla iftar yapcak, ayy inşAllah dediği gibi düzelmiştir de siz de barışırsını. :KK16:

Tosbiğim, seni seviyorum:KK23:

hmm şimdi anladım kuzum. yii bakalım hayırlısı ama bencede düğün yapın madem heves etmiş ailesi kırmayın güzelce bol bol eğlenin :KK24::KK9::KK9::KK16::KK1::KK9:
nikah ardından yemek olunca çok sakin olacak gibi sanki. birde düüğün istanbulda olmayacak mı okadar insan 10 dk lık nikah için mi gelecekler istanbula yazık .. siz düğün yapın :KK1::KK1::KK1::nazar:

dedim zaten eğer çok istiyolarsa boşver çok üsteleme ne olacaksa olur zaten görmezden gelmeye çalışıcaz biz sadece:KK14:

Morinciiim sevdiği adamla iftar yapcak, ayy inşAllah dediği gibi düzelmiştir de siz de barışırsını. :KK16:

Günaydıınnnn tatlımmm :KK3:

Naılsınn geçti mii içindeki sıkıntıı :KK51:

Hepimiz için güzel günler olsun inşallahhh :KK16:

inşallah hayırlısı canımm ikimizinkide daimi düzelir inşallah bu kötü günler hep geride kalır :21:

Bilmiyorum ki çok fazla da ümitlenmek istemiyorum sonuçta bu sene bu kışta geçtikten sonra söz falan düşünüyoruz şimdiden eder mi ki emin olamıyorum çok heveslenipte sonra hayal kırıklığna uğramıyımmm :KK51:

ama yine de şöyle güzel giyineyim de yarın ola ki öyle bişey olursa hazırlıksız yakalnmış görünmiyimm anlam ve önemimne uygun olsunn :KK1:

aminn canımm ramazan ayı uğurlu geldi bize de bereket getirdii inşallah :KK16:
Hadi bakalım hemencik netleşiversin de görelimmm :KK76:

Ben geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.:KK1: Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln.:KK16: Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış:KK52::KK19: Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim:KK9:

nazarım bilmukabele :KK53::KK53: hoş geldin yavrum bugün kaçmak yok ama bırakmam bak:KK4::KK4:

boncuğummm hoşgeldiinnn:KK3::KK3:
can sıkıntın geçtimi bakayımmm nasıl oldunnnnnn?
inşallah canım benim yaaa bakalım hayırlısı. nasılda özlemişim sanki huuh :KK9::KK16:

Bitaneeeeem Nazarım seninle hiç ilgilenemedim canın sıkkın yolunda gitmeyen şeyler mi var? Lütfen yanlış hissettiğimi söyle naslsın güzel yüzlüm.
beni özleyen var mııı :KK19::KK19::KK19:

Ben ben ben çok özedim seni:KK19:

beni özleyen var mııı :KK19::KK19::KK19:
Hoşgeldin pisKo*m :KK3:

Aşk olsun sorulur mu?
Gözkmüyosun hiç..

Günaydıınnnn tatlımmm :KK3:

Naılsınn geçti mii içindeki sıkıntıı :KK51:

Hepimiz için güzel günler olsun inşallahhh :KK16:

İyiyim canım, uçuklarım geçti, benim moralim ona da bozuktu biraaz.

Bu arada Cumamız mübarek olsun :KK16:

Ben geçen doğumgünümde yaşadım o hayal kırıklığını mı desem ne desem bilemedim.:KK1: Doğum günümde beni aradı dediki işten izin al 8de hazır ol seni alıcam. Öyle giyin böyle süslen diye talimat veriyo bide. Nereye gidicez fln diyorum sürpriz diyo. Sonra bi arkadaşta aklıma soktu evlenme teklif edicek olmasın diye. Ben tutuştum tmm güzel bişey ama o zmn daha erkendi ve ben istemiyodum böyle bi ciddiyete girmeye. Beni almaya geldi takım elbise fln giymiş. Çok şık bi yere yemeğe gittik. Elinde paket fln yok hediyem nerde diye bakıyroum. Sonra farkettim cebinde kutu var bişeyler sallanıyo içinde yüyürken sesi geliyo. Eyvah dedim geliyo evlenme teklifi kızım Lunna kaç çabuk. Sonra masaya geçtik masada gül yaprakları mumlar fln.:KK16: Kutuyu çıkardı ne yapıcam diye düşünüyorum. Bi baktım kolye küpe fln set almış:KK52::KK19: Sevinsem mi üzülsem mi bilememiştim:KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
canım yaaaa... ama olsun öyle birşeyi düşünmüş olması bile nekadar güzel...:KK1:
biz hiç öyle özel bi yemeğe çıkmadık acaba nasıl birşey :KK1::KK55::KK55:
neyse bu sefer kısa sürede evlenme teklifini bekliyoruz artık eniişteden :21::21:

ayyy :KK60: aslındaa doğum günü için oldukça hoş bir sürpriz hediyesi de romantik yemeğği de :KK16: ama senn başka bir beklenti de olduğun için hayal kırıklığna uğradın tabii :90: hablukii çook güzel bir sürpriz olmuşş :KK16:
bende öyle bir hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmıyorum iştee :KK1:
Sonra etti mi barii :KK76:

İyiyim canım, uçuklarım geçti, benim moralim ona da bozuktu biraaz.

Bu arada Cumamız mübarek olsun :KK16:

iyi olmana sevindim tatlımm sıkma canınıı :KK19: amin canımm sağol senindee :21:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
canım yaaaa... ama olsun öyle birşeyi düşünmüş olması bile nekadar güzel...:KK1:
biz hiç öyle özel bi yemeğe çıkmadık acaba nasıl birşey :KK1::KK55::KK55:
neyse bu sefer kısa sürede evlenme teklifini bekliyoruz artık eniişteden :21::21:

Benim evlenme biraz zor gelir. Çoooook büyük bi sürpriz bekliyorum deyip duruyorum çocuğa. Diyo ki mesela böyle bi şey yapsam hoşuna gider miydi yok çok klasik yok çok önemsiz yok hoşuma gitmezdi diye herşeye burun kıvırıyorum. Bi de bu olmaz başka yapıcaksında derim ben eminim. Korkuyo çocuk napsın:KK1:

ama çok romantikkk bende istiyommmm :KK16::KK16::KK16:
ben daha bir dal bile görmedim :KK1:

Son düzenleme:
nazarım bilmukabele :KK53::KK53: hoş geldin yavrum bugün kaçmak yok ama bırakmam bak:KK4::KK4:
kız dur kııız. sacımdan ne isteyyoon :KK53:
burdayım bugün klavye calışcam :KK53:

boncuğummm hoşgeldiinnn:KK3::KK3:
can sıkıntın geçtimi bakayımmm nasıl oldunnnnnn?
inşallah canım benim yaaa bakalım hayırlısı. nasılda özlemişim sanki huuh :KK9::KK16:
Hoşbuldum bebeğim. :KK54:
iyiym bugün. yüzüm gülüyr :KK16:
Allahım tüm sevenleri kavuştursun, barışın nşAllah mutlu ol, sen hakediyorsun canımmm.

Bitaneeeeem Nazarım seninle hiç ilgilenemedim canın sıkkın yolunda gitmeyen şeyler mi var? Lütfen yanlış hissettiğimi söyle naslsın güzel yüzlüm.

Oy benim şekerlliğiim.
Canım sıkkındı biraz, mide ağrısı, özlem ve uçuklar sayesinde.
atlattım şükür.iyiyim :KK16:
sen nasılsın bakalım.. odunu çimdikle bi güzel, yapmasın böyle şeyler :KK19:

X