Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Selamm şekerlerr :KK54: Nasılsınız bakalımm :KK12:

Evett bugün çok güzel bir gün , heyecan ve aşk doluu :KK16::KK16:

dimi eylülom iyi ki aşk denen bi şey var he iyisiyle kötüsüyle bu duyguyu yaşayabildiğime çok mutluyum:KK16::KK16: bi de ramazandan ötürü mü bilmiyorum ama sahurdan sonra ayrı bi huzur kaplıyo içimi:KK31::KK31:
dün kan sonuçlarımızı almış babam benim kan değerlerim düşük çıkmış ama çok şükür nişanlımda sıkıntı yok bebişlerimiz talasemili doğmıcak inşallah:KK48::KK48:

dimi eylülom iyi ki aşk denen bi şey var he iyisiyle kötüsüyle bu duyguyu yaşayabildiğime çok mutluyum:KK16::KK16: bi de ramazandan ötürü mü bilmiyorum ama sahurdan sonra ayrı bi huzur kaplıyo içimi:KK31::KK31:
dün kan sonuçlarımızı almış babam benim kan değerlerim düşük çıkmış ama çok şükür nişanlımda sıkıntı yok bebişlerimiz talasemili doğmıcak inşallah:KK48::KK48:
Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorumm :KK16: herşeyiyle güzel bir duyguu :KK16:
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm :63:
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii :KK31:

günaydın güzellikler :KK12:
bugün sevdicegim bize iftara geliyo :KK76::KK76::KK76:

günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine :21:

günaydın güzellikler :KK12:
bugün sevdicegim bize iftara geliyo :KK76::KK76::KK76:
hadi bakalım akşama güzel yemekler döktürürsün artık gelin hanım:KK23::KK23:

Öyle valla tatlımm bende çok mutluyum ve şükrediyorumm :KK16: herşeyiyle güzel bir duyguu :KK16:
heee iyi bakalımm kan sonuçlarınnızı da aldınızzz bende istiyorumm :63:
benim teyzemde de kanında bir şey çıkmıştı adını hatırlamadım şimdi erkeğe geçebilir demişti doktor hatta ağlayarak bize gelmişti çocuğa da geçerse falan diye ama , sonra ilaç falan kullanmıştı geçtii :KK31:

günaydınn canımmm aayy ne güzell neler hazırlıycaksın bakalım sevdiceğine :21:
yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değil:21: kız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine:KK53::KK53:

yok çok şükür bi sıkıntı yok işte benim demir eksikliğim var sadece o da çok önemli değil:21: kız du bakalım sevgilin bi evlenme teklifi ederse başlarsınız belki hemencecik evlilik işlemlerine:KK53::KK53:

çok şükür canımm sağlık olsun daa hepsi olurr :21::21:

:90: yok kız etse bile nereye başlıyoruz daha bu sene okulu bitecekte söz -nişan yapıcaz inşallah sonrasında seneye 1 yıl stajda olucak böhüü :KK14:

inşallah boşa umutlanmıyorum daaa ayy ne bileyim dünde telefonda konuştuk , görüntü olarak büyük bir şey değil ama manevi olarak çok büyük bir şey çok anlamlı falan dedii çatladımm :KK76: belki de düşündüğümden çok alaakasız bir şey ama aklıma da bişey gelmiyo kiii :KK53::KK51:

Son düzenleyen: Moderatör:

:90: yok kız etse bile nereye başlıyoruz daha bu sene okulu bitecekte söz -nişan yapıcaz inşallah sonrasında seneye 1 yıl stajda olucak böhüü :KK14:

inşallah boşa umutlanmıyorum daaa ayy ne bileyim dünde telefonda konuştuk , görüntü olarak büyük bir şey değil ama manevi olarak çok büyük bir şey çok anlamlı falan dedii çatladımm :KK76: belki de düşündüğümden çok alaakasız bir şey ama aklıma da bişey gelmiyo kiii :KK53::KK51:

valla ben bile merak ettim yavrum seni düşünemiyorum artık:KK53::KK53: ama bazı yerleri kaçırdım gibi o yüzden henüz tam oturmadı kafamda. şimdi bu çocuk senden ayrılmak istiyorum dedi önce sonra sen ona hakkımı helal etmiyorum falan dedin ve bitti. hemen ertesi gün mü aradı seni pişman olduğunu söyledi? ben kaçırdım buraları sanırım o yüzden tam oturmadı kafama:KK53::KK53:

canım yarınmı bluşuyorsunuz pazar günümü

valla ben bile merak ettim yavrum seni düşünemiyorum artık:KK53::KK53: ama bazı yerleri kaçırdım gibi o yüzden henüz tam oturmadı kafamda. şimdi bu çocuk senden ayrılmak istiyorum dedi önce sonra sen ona hakkımı helal etmiyorum falan dedin ve bitti. hemen ertesi gün mü aradı seni pişman olduğunu söyledi? ben kaçırdım buraları sanırım o yüzden tam oturmadı kafama:KK53::KK53:

uff sorma yaa bakalım bir de hayal kırıklığınna uğramıyım daaa :KK51: :KK1:

ertesi gün akşam face şifremi söyledi sonra bir daha beni affetmiycek misin falan dedi öyle başladı konuşmaya canım , psikolojisinin bu aralar bozuk olduğunu , aslında benden vazgeçmek istemediğini , ondan kopamayacağımı bilmen gerektiğini, işte benı çok sevdiğini , bir daha böyle bir şey olmayacağını falan söyledi,

bende herşeyi konuşmamız gerekiyo dedim eskisi gibi olucaksın istediklerimi yapıcaksın , en ufak bir şeyde en ufak bir sözünde, beni kırarsan bir daha üzersen benı ömrünün sonuna kadar kaybedersin dedim ben öyle deyince oda çook şaşırdı üzüldü ,

artık bana doğru düzgün konuşucaksın bir tek kötü laf demiyceksin falan dedim işte yarın herşeyii konuşucaz canımm tüm herşeyi kırıldığım şeyleri , istedğim şeyleri tek tek konuşucaz , bir daha böyle olmasın diyee o da beni kaybedeceğini anladıı :21::21:

GUNAYDIN CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasılsınızzzzzzzzzzzzzz:KK16::KK16:

canım yarınmı bluşuyorsunuz pazar günümü

Heyecanlıyımm sen nasılsın tatlımmm :KK48:

evet canım yarın buluşuyoruz inşallah bir dee erkenden gelicem diyoo :KK1::KK16:

ayy kızlar bir de bakıyosunuz pazartesi günü size sürprizi söylüyorum böyle ı benim düşündüğümden bambaşka bir şey çıkyıo bidee :KK1:ama olsunn çok mutlu olacağın bir şey dediğine göree güzeldirrr :KK16: bir de sürpirimin ne olduğunu bir bilseydin böyle tripli konuşur muydun hiç dedii :KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:

Heyecanlıyımm sen nasılsın tatlımmm :KK48:

evet canım yarın buluşuyoruz inşallah bir dee erkenden gelicem diyoo :KK1::KK16:

ayy kızlar bir de bakıyosunuz pazartesi günü size sürprizi söylüyorum böyle ı benim düşündüğümden bambaşka bir şey çıkyıo bidee :KK1:ama olsunn çok mutlu olacağın bir şey dediğine göree güzeldirrr :KK16: bir de sürpirimin ne olduğunu bir bilseydin böyle tripli konuşur muydun hiç dedii :KK9:

iyi bakalım pazartesiyi heyecanla beklyioruz ozaman kuzum .)

X