-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.701
ben hiç alışveriş yapmadım tozludan canım bilemiyrum. sen niye sıkılıyosun deli kız az kalmış işte hafta sonu buluşucaksınız onun hayaliyle bekle işte sıkılma
evet bnde merk ettm lunnayı şmdi diyince aklıma geldi
bozma kız alıntıları
evdeysen yat uyu biraz
düşünmemeye çalış
kargoya verildi yazıyosa en geç 2 gün içinde elinde oluyor
çıkmıyo evet sitede kargo takibi o kargoyla alakalı bişi olsa grek
ama en geç 2 güne elnde oluyo
ya ben yenı yenı alışıyorum muhtemelen siliyorumdur bilmeyerek :18: Evde değilim çalışıyorum 6 ya kadar , ama belkı işlerimi cabuk bititrir çıkarım , sen calısıyormusun
Hee iyi o zaman canım , site daha pek gelişmemiş sanırım bazı siteler bir mail atsan hemen dönüş yapıyor ilgililer , bunda tıkk yok
yarın gelseydi bari de haftasonu giyerdimmm
gelir belki bugüne de gelir
daha da çıkmam herhalde ayy bilmiyorum hiç dışarı çıkasım gelmiyo
bi de gündüz zaten sıcak akşamda oyanıyorum bi şekilde
yabancı dizim var onu izliyoru falan öyle
darısı senin başına inşallah kuzum. biraz geçmişi okudum seninki pişman gibi dilerim hakkında hayırlısı olur ve doğru kararı verirsin.
gelinlik mevzusuna gelince aslında ilk denediğim model prenses modeldi çok yakıştırdı nişanlım bana bende çok beğendim modelde güzeldi ama daha sonra gezince tamamen fikirlerimiz değişti. prenses model çok geniş alan kaplıyorahat rahat dans edemezsin oturamazsın falan balık etek denedim ama ona kat-iyen olmaz dedi nişanlım popo komple belli oluyo yapışan bi model ya aslında güzeldi neyse sonra nişanlımın denemem için ısrar ettiği bi model oldu ben askıda pek beğenmedim aslında ama bi giydim ikimiz böyle hep diyodum şöyle zarif ve şık durmalı gelinliğim diye o da kraliyet tipi gelinlik oldu, a tipi gelinlik modeli de deniyormuş. çok aşırı bi kabarıklığı olmayan güzel zarif bi model seçtim duvağını da rahat rahat uzatabiliriz sadece kenarları gübürlü olan bi duvak kullanıcaz aslında bakmak istediğim bi moda evi daha var oraya da bi gideyim ondan sonra hangi moda eviyle anlaşacağıma karar vericem.
bi de biz nişanlımla okul vesilesiyle tanışmış olduk canım
hadi güzelliğine güzellik kat da gel uyuyan güzel
:
Bende Geldimmm hoşgeldimmm kızlar =)
arkadaşşşşşşşşşşşşşşş
ben geldim yine herkes gitmiş
kız sen bana niye demiyon bizim topic değil diyeeeeee ben sana dedim gitme diyeee
kız sen bana niye demiyon bizim topic değil diyeee
bende yenilere merhaba diyorum birde
yabancı olan benmişim meğersee
yok canım ne takılcam başka yerdeeneee sen topiklerimi karıştırdın kızzzzzbende artık orda takılıyosun sandımm
hee neyse havan oldu boşverrr :82:
yok canım ne takılcam başka yerde
akımda gördüm yorum yazdığını hangi sayfa olduğuna bakmadan girdim yazdım hemen
hem yazıyorum hem hayret ediyorum alta bakıyorum tek seni tanıyorum
diyorum yaw ne kadar çok yeni kız gelmiş
öyle oldu vallaahahahameğer ne kadar uzun zamandır yokmuşum dedin yaniii
ee ne var ne yok anlat bakalımmm :96::97:
ossun bi şey olmaz ben nişanlımla seçmek istiyodum gelinliğimi zatensağol cnm benım amin inşallah ...
evet canım oldu oluyor ama bakalım hayırlısı beklemedeyiz şuanda :s
ayyy çok merak etttim gelinliğini yaaaaaa keşke çaktırmadan çekseydi nişanlın resmini :)
ama damadın düğünden önce gelinliği görmemesi gerekmiyor mu ya :44:
bencede şık ve zarif bir modeli herzaman iddialı yada çok süslü modellere tercih ederim. yani hayalimde :)
ohh bi uyumuşum sanki eve gittim uyudum geldim ertesi gün olarak işe yeni başladım o derece dalmışım yani