Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyle oldu vallaa :KK1::KK1:
işte canım aynı nolsunn
haftaya sınavımda geçsin eve gitmek istiyorum artıkk
dinlenmek istiyorummmmmm:KK31:
siz naptınız bakalımm boş kalmış topic:26:

canım ben yorgunum biraz uyuyim gelirim yine gözlerim kapanıyor valla
haydi görüşürüz tatlımm :KK54::KK54::KK54:

öyle evet bu aralar işler kesatt :KK9: kimsecikler gelmmiyoo :KK50:

ne yapalım bizde aynıı ramazan telaşı koşuşturmaca gidiyoruzz, güzel gelişmeler de var tabii :21:

tamam canımm dinlen sen görüşürüz yine :KK54::KK54:

İnşallah bakalımm :21:, Kızlarr margari lunna piskoo nerdeee :KK55::KK55:

marga istanbul canm
nişanlısı izne çıktı da kavuştu yarine :KK16:

insanın uyudukça uyuyası gelirmiş ya seninkişde o hesap evde oturdukça evde oturasın geliyor demekki.
ama çık bi hava al dolaş sonra sivilcelenirsin bak havasızlıktan ve sıkıntıdan demedi deme :KK1:

:KK53:cidden sivilcelerim çkıyo
bnde diyorum cips falan da yemiyorum ama neden sivilcelendm diye
evde durunca sivilce olurmuş
alıyorum hem havamı çkıyorum balkona :KK19:
bak sen şu işe snirlendm şmdi oturuyorum diye sivilceli oldum :KK19::KK47:

ossun bi şey olmaz ben nişanlımla seçmek istiyodum gelinliğimi zaten:KK16: ama zaten henüz sadece modele karar vermiş sayılırım canım kendi gelinliğimi görmicek düğün ekadar çünkü buradan alıcam provalar falan olacak ya git gel yapamam istanbula prova için. bende dedim öyle çaktırmadan çekseydin ama hiç fırsat olmuyo zaten modaevindeki kadın yardımcı oluyo gelinliği giymem için odadan çıkıyorum nişanlımla fikir alışverişi yaparken kadın hep yanımızda:KK53::KK53: kendi gelinliğimin provası başlasın çekicem fotoğraf :KK16::KK16:

ohh ne güzel bende çalışıyorum daha beter bi ağırlık çöktü üstüme:KK14::KK14:

anladım canım tamam ozaman sürprizi bozulmasın :):):)
evet bizde kırmızıile gitmiştik gelinlik provasına sürekli tepende oluyor kadınlar ama ama ben kırmızıyı çaktırmadan çektim kiii:)

marga istanbul canm
nişanlısı izne çıktı da kavuştu yarine :KK16:

:KK53:cidden sivilcelerim çkıyo
bnde diyorum cips falan da yemiyorum ama neden sivilcelendm diye
evde durunca sivilce olurmuş
alıyorum hem havamı çkıyorum balkona :KK19:
bak sen şu işe snirlendm şmdi oturuyorum diye sivilceli oldum :KK19::KK47:

hehe :KK1::KK1: olsun tecrübe ile öğrenmiş oldun kuzum :KK1:
öyle tabi kuzum çok havasız kalırsan cildin sivilcelenir balkon yetmez sen giy eşofmanlarını çık birazcık dolaş hareket et hava al :nazar:

hehe :KK1::KK1: olsun tecrübe ile öğrenmiş oldun kuzum :KK1:
öyle tabi kuzum çok havasız kalırsan cildin sivilcelenir balkon yetmez sen giy eşofmanlarını çık birazcık dolaş hareket et hava al :nazar:

:KK43: gerçekten öyle oldu ya alnım sivilcelenmiş ufak ufak :KK53:
4bçuk 5 gbi kaşlarımı aldırmaya gidiyim bari hem biraz hava alırım gerçi oraya da arabayla giderm 2 adımlık yere yürümeye çok üşeniyorm ben çok üşengecim kızlar ya :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK43: gerçekten öyle oldu ya alnım sivilcelenmiş ufak ufak :KK53:
4bçuk 5 gbi kaşlarımı aldırmaya gidiyim bari hem biraz hava alırım gerçi oraya da arabayla giderm 2 adımlık yere yürümeye çok üşeniyorm ben çok üşengecim kızlar ya :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hmmmm:44::KK20::KK20::KK20:
sen hareket et koştur biraz kendine gel çok oturdun evde ondan biraz hareket edip açılda ondan sonra yarım saatten fazla yerinde oturama inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ayrıca bırak arabayı yürüyerek git.. he ben sivilcelerimle mutluyum diyorsan .. deme zaten :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kıııııııııııııııııııız evdesin işte ne güzel öğrensene dışarı çıkmaz bişeyler öğrenmeye şevki yok... allahallaaa:KK1::KK15:
sevgilin neredeydi senin gelmiyor mu yaa.
ama sorma ya :KK53:
hiç popomu kaldırmıyorum değdiği yerden
bazen şevk geliyo pasta poça falan yapıyorum
bazen yine kalkıp yapıyım diyorum snra oturakalıyorum :KK53::KK53::KK53:
ama evlenince mecbursun mecburiyetten öğrencez işte :KK53::KK53:
şmdi lazm değil ya o yüzden umrum değil :KK60::KK60:

istanbul canım tatildeyz ya

hmmmm:44::KK20::KK20::KK20:
sen hareket et koştur biraz kendine gel çok oturdun evde ondan biraz hareket edip açılda ondan sonra yarım saatten fazla yerinde oturama inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ayrıca bırak arabayı yürüyerek git.. he ben sivilcelerimle mutluyum diyorsan .. deme zaten :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

evet ya valla oturmaktan artık belim kanadım ağrıyor ama hastaydm ya biraz da ondan sıcakta uğraşmıyım diye oturdum kaldım :KK1:
yok valla yne de arabayla giderm :KK53::KK53::KK53:
özledim kaç gndür evdeym bi eeeennn ennn yapıyım :KK1::KK1::KK1::KK1:

ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii:KK52::KK52: üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel:KK16::KK16:

X