Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ah cnm bnm ya bu ne güzel bir mutluluk böyle çok canım çekti:)

ama biz gelinliklerini çok merak ettik kiiiiiiiiiiii...
nasıl modeller oluştu kafanda ne tarz alacaksın bakayım... siz nişanlınla nerede tanışmıştınız ya yazdıysanda ben görmedim birdaha yaz:)
çok sevindim senin adına herşey alnınızın akıyla tamamlarsınız artık inşallah.

hadi bakalım o günleri bizde seninle beraber bekliyoruz kii :))))

hey allahım ne erkekler var yaaa
7 yıl berabersin ve ailenle biryere gittin diye seni terk ediyor.
çok kızıyorum neden erkekler kızları bukadar eziyor bu hakkı kendilerinde naısl buluyorlar neden bayanları bi insan olarak değilde kendilerine ait bir mal eşya gibi görüyorlar

ya çok sinirleniyorum ama yaaa.!!!!!!!!!!!!!!!!

kızzz burdayım yaaa :82::82:

yalan söyledi diye ayrılmış canım ona yalan söylediği için bende çok sinir oluyorummmm

ya tamam yalan hoş birşey değil ama düşünsene ailenle biryere gittiğini söylemek yerine yalan söylemeyi inkar etmeyi tercih ediyorsun. AİLEN YA. üzerindeki baskıya bak

iyiyim canm sen nasılsııın
ohhh ne güzel yapmışsın
alışveriş ruhun gıdasıdır

bende iyiyim canım. birazcık kendime bakmaya karar verdim. farkettimki çok salmışım kendimi baya paspal olmuşum yani :)
bu akşamda kuaföre gideceğim saçlarıma bi bolll kat attıracağım kat yakışıyor bana yada belki başka birşey yaptırırım emin değilim ama kestireceğim işte:)
hıııh

kestir valla
ayy ben resmen 6 gündür evden çkmıyorum
hiçte çıkasım gelmiyo yaaa
bnde kestiriym diyorum saçlarımı ama zor uzattm bakım yapıyım bari bende bgn kendime
ayy bi görsen halimi korkarsın ormanda kaybolmuş kızlar gbiym

evet lkestircem valla yarın gösteririm size:)
sen evdesinde öylesin ben işe gidip geliyorum inan bende düne kadar öyleydim dedim napıyorum ben yaaa sevdiğim yok diye viraneyemi döndüm ne alaka.! hoop çeki düzen verdim.
yalnız okadar hiç çıkmadan evde nasıl kalmayı başardın bravo valla

daha da çıkmam herhalde ayy bilmiyorum hiç dışarı çıkasım gelmiyo
bi de gündüz zaten sıcak akşamda oyanıyorum bi şekilde
yabancı dizim var onu izliyoru falan öyle

kızlar yemek molasındayım mescide gidip kestireyim biraz:)

bir saat sonra görüşürüz ama burada olun da başı boş bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…