-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.661
hata bnm olunca zor ailesine syledimi sylemedimi bilmiyrum birz beklym baklm inş düzelir
bende yeni geldim çok dertliyim yardım edin lütfenn ... 7 yıllık bi ilşkim bitti bi anlk bi hata yüzünden tekrar kazanmk istyorum onuu ne yapcam bilmiyorum
ben ağzımı açtım mı kalp çıkar dururher şey öyle güzeldi ki 5 gün nasıl geçti anlamadım. gelinlik denedim bir sürü, model olarak kafamda bi şeyler belirdi sandığım kadar zor olmadı sanırım hayatımda giymekten zevk aldığım tek şey gelinlik harika bi duygu gelinliği giyip nişanlımın yanına gelince bana bakışları öyle güzeldi ki oyy anlatamam
yalnız sinir olduğum şey fotoğraf çekmeme izin vermediler yasakmış artık kendi gelinliğimin resmini çekip öyle göstericem size
biz neredeyse 6 yıldır beraberiz hiç ramazanda görüşememiştik ilk defa sahur yaptık kuzucumla ilk defa iftar yaptık.
zaten hiç uyumadım ki gece hep yan yanaydık her anı değerlendirmeye çalıştık uyku uzak durdu bizden gelince de uyukladım omzundailk günler zaten gezdik tozduk ayyy bi de bu çocuk beni şişko bi gelin yapma peşinde boş bırakmıyo ağzımı yanımda yiceksin ben varken yiceksin diye diye şiştim
bi de nikah işlemlerine başladık p.tesi günü kan verdik. biz nişanlımla nikah yapıp ardından bi yemek yenir diye düşündük ama aileler düğünden yana arada çok fark var o stresi yaşamak istemiyoruz açıkçası o yüzden nikah+yemek sonra evimize gidelim diyoruz
eğer nikaha ikna edersek bi gün öne çekilecek evlilik tarihimiz yani 14 eylül. bakalım nasıl olacak.
hoşgeldin tatlım. neden o hata nedir?
yada dur yazdıysan ben bi okuyayım şimdi girdim :s
sonra gitti yine tutamadım kendimiağladım öptüm son bi tane diye diye kaç tane öptüm kokladım hatırlamıyorum o da gitmek istemiyordu ama mecbur bi an önce işleri halletmek lazım. önceden ben ağlarken ağlama derdi gelicem derdi gün verirdi en yakın tarihten sırf daha fazla ağlamıyım diye inanmış gibi yapardım ama artık mış yapmak yok. 2 ay kaldı sonra hep beraber olucaz aynı çatı altında.
yastığını aldım gece onun kokusuyla uyudum ayağıma büyük de olsa onun giydiği terlikle dolanıyorum evdeyüzü hep gözüümün önünde ama biticek bizim için gitti o evimizi yuvamızı kurmak için gitti. az daha sabredicem ve hayatımın sonuna kadar onunla olucam inşallah
hayırdır canım sebep ne
bna biraz fazla krsıyo aramzn bzk oldgu gün ailemle bi yre gttim ona sylemdm krscgnı biliydm gcnlerde telfnnmda ftgrflrı grdü srdgnda birden yalan syledim pişman oldm beni bırkrken özür diledm ama nafile affetmiyo sözlenmk üzerydk ailemede bsy diyemiyorum
ne alaka ya ailenle biryere gitmişsin bu sebepten ayırılınır mı ?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelinsenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
kızzz burdayım yaaa :82::82:
yalan söyledi diye ayrılmış canım ona yalan söylediği için bende çok sinir oluyorummmm
bn geldiiiimmmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
nasılsınnnnn:)
ben dün akşam kendime çok güzel ciciler aldım çok mutlu ettim kendimi ....=)
iyiyim canm sen nasılsııın
ohhh ne güzel yapmışsın
alışveriş ruhun gıdasıdır
bende iyiyim canım. birazcık kendime bakmaya karar verdim. farkettimki çok salmışım kendimi baya paspal olmuşum yani :)
bu akşamda kuaföre gideceğim saçlarıma bi bolll kat attıracağım kat yakışıyor bana yada belki başka birşey yaptırırım emin değilim ama kestireceğim işte:)
hıııh
kestir valla
ayy ben resmen 6 gündür evden çkmıyorum
hiçte çıkasım gelmiyo yaaa
bnde kestiriym diyorum saçlarımı ama zor uzattm bakım yapıyım bari bende bgn kendime
ayy bi görsen halimi korkarsın ormanda kaybolmuş kızlar gbiym
evet lkestircem valla yarın gösteririm size:)
sen evdesinde öylesin ben işe gidip geliyorum inan bende düne kadar öyleydim dedim napıyorum ben yaaa sevdiğim yok diye viraneyemi döndüm ne alaka.! hoop çeki düzen verdim.
yalnız okadar hiç çıkmadan evde nasıl kalmayı başardın bravo valla