Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ah cnm bnm ya bu ne güzel bir mutluluk böyle çok canım çekti:)

ama biz gelinliklerini çok merak ettik kiiiiiiiiiiii...
nasıl modeller oluştu kafanda ne tarz alacaksın bakayım... siz nişanlınla nerede tanışmıştınız ya yazdıysanda ben görmedim birdaha yaz:)
çok sevindim senin adına herşey alnınızın akıyla tamamlarsınız artık inşallah.:KK16:

darısı senin başına inşallah kuzum. biraz geçmişi okudum seninki pişman gibi dilerim hakkında hayırlısı olur ve doğru kararı verirsin.
gelinlik mevzusuna gelince aslında ilk denediğim model prenses modeldi çok yakıştırdı nişanlım bana bende çok beğendim modelde güzeldi ama daha sonra gezince tamamen fikirlerimiz değişti. prenses model çok geniş alan kaplıyo:KK1::KK1: rahat rahat dans edemezsin oturamazsın falan balık etek denedim ama ona kat-iyen olmaz dedi nişanlım popo komple belli oluyo yapışan bi model ya:KK53::KK53: aslında güzeldi neyse sonra nişanlımın denemem için ısrar ettiği bi model oldu ben askıda pek beğenmedim aslında ama bi giydim ikimiz böyle:KK16::KK16::KK16: hep diyodum şöyle zarif ve şık durmalı gelinliğim diye o da kraliyet tipi gelinlik oldu, a tipi gelinlik modeli de deniyormuş. çok aşırı bi kabarıklığı olmayan güzel zarif bi model seçtim duvağını da rahat rahat uzatabiliriz sadece kenarları gübürlü olan bi duvak kullanıcaz:KK16::KK16: aslında bakmak istediğim bi moda evi daha var oraya da bi gideyim ondan sonra hangi moda eviyle anlaşacağıma karar vericem.
bi de biz nişanlımla okul vesilesiyle tanışmış olduk canım:KK16:

kızlar yemek molasındayım mescide gidip kestireyim biraz:)

bir saat sonra görüşürüz ama burada olun da başı boş bırakmayın :KK1::KK1::KK16::KK16::KK16:
hadi güzelliğine güzellik kat da gel uyuyan güzel:KK1:

tospaaaam okudum kuzum allah mutluluğunu eksik etmesn :nazar:

amin canım darısı senin başına inşallah:KK31: kız bikaç gün girmedim herkes dağılmış kimse gelmez olmuş noluyo bu kızlara iftarı beraber beklemek varken nirelere gidiyolar:KK19::KK19:

hadi güzelliğine güzellik kat da gel uyuyan güzel:KK1:

amin canım darısı senin başına inşallah:KK31: kız bikaç gün girmedim herkes dağılmış kimse gelmez olmuş noluyo bu kızlara iftarı beraber beklemek varken nirelere gidiyolar:KK19::KK19:

evet yavrum kış gibi olmuyo kmse yok artık ya kışın bi gör ne kdar kalabalık oluyo forum :KK53::KK53:

darısı senin başına inşallah kuzum. biraz geçmişi okudum seninki pişman gibi dilerim hakkında hayırlısı olur ve doğru kararı verirsin.
gelinlik mevzusuna gelince aslında ilk denediğim model prenses modeldi çok yakıştırdı nişanlım bana bende çok beğendim modelde güzeldi ama daha sonra gezince tamamen fikirlerimiz değişti. prenses model çok geniş alan kaplıyo:KK1::KK1: rahat rahat dans edemezsin oturamazsın falan balık etek denedim ama ona kat-iyen olmaz dedi nişanlım popo komple belli oluyo yapışan bi model ya:KK53::KK53: aslında güzeldi neyse sonra nişanlımın denemem için ısrar ettiği bi model oldu ben askıda pek beğenmedim aslında ama bi giydim ikimiz böyle:KK16::KK16::KK16: hep diyodum şöyle zarif ve şık durmalı gelinliğim diye o da kraliyet tipi gelinlik oldu, a tipi gelinlik modeli de deniyormuş. çok aşırı bi kabarıklığı olmayan güzel zarif bi model seçtim duvağını da rahat rahat uzatabiliriz sadece kenarları gübürlü olan bi duvak kullanıcaz:KK16::KK16: aslında bakmak istediğim bi moda evi daha var oraya da bi gideyim ondan sonra hangi moda eviyle anlaşacağıma karar vericem.
bi de biz nişanlımla okul vesilesiyle tanışmış olduk canım:KK16:

ahh kuzumm ne güzelll :21::21:
bende gelinlik denemek istiyorum yaa bendee :KK9: nasıl bir duygu acabaa :KK16:

ohh bol bol bak canımm bir daha olmayacak bir şey çünküü içinde kalmasın hiç bir şeyy , bende bir 6-7 ay öncesinden bakmaya başlarım herhalde çook güzel duygular bunlar rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn :KK16::KK16:

evet hoşgeldn :KK53::KK53:

canı almıyo herhalde kmsenin :KK1:
heralde:KK1::KK1: ama merak ediyorum lunnayı inşallah düzelmiştir ilişkileri:KK14:

Ya şu ifadeleri nasıl yapıyorsunuz :KK43: bendaa istiyorummm
leydican cevabı vermiş:KK34:

ahh kuzumm ne güzelll :21::21:
bende gelinlik denemek istiyorum yaa bendee :KK9: nasıl bir duygu acabaa :KK16:

ohh bol bol bak canımm bir daha olmayacak bir şey çünküü içinde kalmasın hiç bir şeyy , bende bir 6-7 ay öncesinden bakmaya başlarım herhalde çook güzel duygular bunlar rabbimm isteyen herkese nasip etsinnn :KK16::KK16:
evlilik hazırlığının en güzel kısmı bence gelinlik seçme kısmı canım:KK31: aynen öyle darısı isteyen herkesin başına:KK12::KK12:

heralde:KK1::KK1: ama merak ediyorum lunnayı inşallah düzelmiştir ilişkileri:KK14:

evlilik hazırlığının en güzel kısmı bence gelinlik seçme kısmı canım:KK31: aynen öyle darısı isteyen herkesin başına:KK12::KK12:

Aminnn canımm :nazar:

Sıkıldım ben yinee ne yapsam kii , hee bir de kızlarrr bu tozlu giyim kargoya verildi diyor ama ne kargo numarası var ne de , kargom nerede ye tıkalyınca bir şey açılmıyo ,

mail attım dönüşte yapmadılar uyuz oldum siteyee :KK4::44:

evet bnde merk ettm lunnayı şmdi diyince aklıma geldi

Uykum gelmemesi için zor tutuyorum kendimi birde oruçluyum susadumm :KK43:

bozma kız alıntıları :KK19:
evdeysen yat uyu biraz
düşünmemeye çalış

Sıkıldım ben yinee ne yapsam kii , hee bir de kızlarrr bu tozlu giyim kargoya verildi diyor ama ne kargo numarası var ne de , kargom nerede ye tıkalyınca bir şey açılmıyo ,

ben hiç alışveriş yapmadım tozludan canım bilemiyrum. sen niye sıkılıyosun deli kız az kalmış işte hafta sonu buluşucaksınız onun hayaliyle bekle işte sıkılma:KK53::KK53:

kargoya verildi yazıyosa en geç 2 gün içinde elinde oluyor
çıkmıyo evet sitede kargo takibi o kargoyla alakalı bişi olsa grek
ama en geç 2 güne elnde oluyo :21:

X