Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyle oldu vallaa
işte canım aynı nolsunn
haftaya sınavımda geçsin eve gitmek istiyorum artıkk
dinlenmek istiyorummmmmm
siz naptınız bakalımm boş kalmış topic:26:

canım ben yorgunum biraz uyuyim gelirim yine gözlerim kapanıyor valla
haydi görüşürüz tatlımm

öyle evet bu aralar işler kesatt kimsecikler gelmmiyoo

ne yapalım bizde aynıı ramazan telaşı koşuşturmaca gidiyoruzz, güzel gelişmeler de var tabii

tamam canımm dinlen sen görüşürüz yine

İnşallah bakalımm , Kızlarr margari lunna piskoo nerdeee

marga istanbul canm
nişanlısı izne çıktı da kavuştu yarine

insanın uyudukça uyuyası gelirmiş ya seninkişde o hesap evde oturdukça evde oturasın geliyor demekki.
ama çık bi hava al dolaş sonra sivilcelenirsin bak havasızlıktan ve sıkıntıdan demedi deme

cidden sivilcelerim çkıyo
bnde diyorum cips falan da yemiyorum ama neden sivilcelendm diye
evde durunca sivilce olurmuş
alıyorum hem havamı çkıyorum balkona
bak sen şu işe snirlendm şmdi oturuyorum diye sivilceli oldum

anladım canım tamam ozaman sürprizi bozulmasın :):):)
evet bizde kırmızıile gitmiştik gelinlik provasına sürekli tepende oluyor kadınlar ama ama ben kırmızıyı çaktırmadan çektim kiii:)

hehe olsun tecrübe ile öğrenmiş oldun kuzum
öyle tabi kuzum çok havasız kalırsan cildin sivilcelenir balkon yetmez sen giy eşofmanlarını çık birazcık dolaş hareket et hava al

hehe olsun tecrübe ile öğrenmiş oldun kuzum
öyle tabi kuzum çok havasız kalırsan cildin sivilcelenir balkon yetmez sen giy eşofmanlarını çık birazcık dolaş hareket et hava al

gerçekten öyle oldu ya alnım sivilcelenmiş ufak ufak
4bçuk 5 gbi kaşlarımı aldırmaya gidiyim bari hem biraz hava alırım gerçi oraya da arabayla giderm 2 adımlık yere yürümeye çok üşeniyorm ben çok üşengecim kızlar ya

hmmmm:44:
sen hareket et koştur biraz kendine gel çok oturdun evde ondan biraz hareket edip açılda ondan sonra yarım saatten fazla yerinde oturama inşallah
ayrıca bırak arabayı yürüyerek git.. he ben sivilcelerimle mutluyum diyorsan .. deme zaten

bana da böyle becerikli arkadaş lazım demek ki

istanbuldan alsaydın gelinliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelirdim:):)
bende kendim giyemiyorum bari giyenlere yardıma gideyim kampanyası başlattım galiba
neyse sen kesin almaya karar verdiğinde çektirirler fotoğrafını canım artık biz bekleyelim biraz daha

istanbul canım tatildeyz ya

evet ya valla oturmaktan artık belim kanadım ağrıyor ama hastaydm ya biraz da ondan sıcakta uğraşmıyım diye oturdum kaldım
yok valla yne de arabayla giderm
özledim kaç gndür evdeym bi eeeennn ennn yapıyım

ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiii üni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…