- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.721
öyle oldu vallaa
işte canım aynı nolsunn
haftaya sınavımda geçsin eve gitmek istiyorum artıkk
dinlenmek istiyorummmmmm
siz naptınız bakalımm boş kalmış topic:26:
canım ben yorgunum biraz uyuyim gelirim yine gözlerim kapanıyor valla
haydi görüşürüz tatlımm
öyle evet bu aralar işler kesattkimsecikler gelmmiyoo
ne yapalım bizde aynıı ramazan telaşı koşuşturmaca gidiyoruzz, güzel gelişmeler de var tabii
tamam canımm dinlen sen görüşürüz yine
İnşallah bakalımm, Kızlarr margari lunna piskoo nerdeee
insanın uyudukça uyuyası gelirmiş ya seninkişde o hesap evde oturdukça evde oturasın geliyor demekki.
ama çık bi hava al dolaş sonra sivilcelenirsin bak havasızlıktan ve sıkıntıdan demedi deme
kız sen bana niye demiyon bizim topic değil diyeee
bende yenilere merhaba diyorum birde
yabancı olan benmişim meğersee
güzel gelişmeler tabi
ossun bi şey olmaz ben nişanlımla seçmek istiyodum gelinliğimi zatenama zaten henüz sadece modele karar vermiş sayılırım canım kendi gelinliğimi görmicek düğün ekadar çünkü buradan alıcam provalar falan olacak ya git gel yapamam istanbula prova için. bende dedim öyle çaktırmadan çekseydin ama hiç fırsat olmuyo zaten modaevindeki kadın yardımcı oluyo gelinliği giymem için odadan çıkıyorum nişanlımla fikir alışverişi yaparken kadın hep yanımızda kendi gelinliğimin provası başlasın çekicem fotoğraf
ohh ne güzel bende çalışıyorum daha beter bi ağırlık çöktü üstüme
evett tabikii dee
ayy kızlarrr neler var PelinChefyaa aslında yapıp öğrenmek lazım evlenmeden önce dee hiç böyle şeylere sıra gelmiyoo
marga istanbul canm
nişanlısı izne çıktı da kavuştu yarine
cidden sivilcelerim çkıyo
bnde diyorum cips falan da yemiyorum ama neden sivilcelendm diye
evde durunca sivilce olurmuş
alıyorum hem havamı çkıyorum balkona
bak sen şu işe snirlendm şmdi oturuyorum diye sivilceli oldum
heheolsun tecrübe ile öğrenmiş oldun kuzum
öyle tabi kuzum çok havasız kalırsan cildin sivilcelenir balkon yetmez sen giy eşofmanlarını çık birazcık dolaş hareket et hava al
ben evlenmeden hiçbişey öğrenemem sanırım
şevk lazım
o şevkte evlenince geliyo
anladım canım tamam ozaman sürprizi bozulmasın :):):)
evet bizde kırmızıile gitmiştik gelinlik provasına sürekli tepende oluyor kadınlar ama ama ben kırmızıyı çaktırmadan çektim kiii:)
gerçekten öyle oldu ya alnım sivilcelenmiş ufak ufak
4bçuk 5 gbi kaşlarımı aldırmaya gidiyim bari hem biraz hava alırım gerçi oraya da arabayla giderm 2 adımlık yere yürümeye çok üşeniyorm ben çok üşengecim kızlar ya
ben evlenmeden hiçbişey öğrenemem sanırım
şevk lazım
o şevkte evlenince geliyo
bana da böyle becerikli arkadaş lazım demek ki
kıııııııııııııııııııız evdesin işte ne güzel öğrensene dışarı çıkmaz bişeyler öğrenmeye şevki yok... allahallaaa
sevgilin neredeydi senin gelmiyor mu yaa.
ama sorma ya
hiç popomu kaldırmıyorum değdiği yerden
bazen şevk geliyo pasta poça falan yapıyorum
bazen yine kalkıp yapıyım diyorum snra oturakalıyorum
ama evlenince mecbursun mecburiyetten öğrencez işte
şmdi lazm değil ya o yüzden umrum değil
hmmmm:44:
sen hareket et koştur biraz kendine gel çok oturdun evde ondan biraz hareket edip açılda ondan sonra yarım saatten fazla yerinde oturama inşallah
ayrıca bırak arabayı yürüyerek git.. he ben sivilcelerimle mutluyum diyorsan .. deme zaten
heee bilmem kii annem bana karışmasa yaparım daaa yemek falan değil pasta türü şeylerr
heee bilmem kii annem bana karışmasa yaparım daaa yemek falan değil pasta türü şeylerr
ben yemek yapmayı çok seviyorum kiiiiiiiüni.deyken evde yemek benden sorulurdu bulaşıkları da ev arkadaşım yıkardı gül gibi geçinirdik ne güzel