Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

lunna yazdıklarını pek okuyamadım tam olarak sebep ne bilmiyorum ama bence bu ayrı mutsuz gecirdiginiz zamanlara ok pişman olacaksınız cünkü senin ilişkin kolay bitecek bi ilişki degil bence ailelerinizi bile tanıstırdınız böle ufak tefek seyler için birbirinizi üzmeyin ayrı zaman gecirip üzülmeyin boş yere derim ben
bence aramalısın ne kaybedersin ki

Olmaz tabi amaaaan yapsamda kaybediyorum yapmasamda kaybediyorum. Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime

offffffff offffffffff hiç anlamadm ne istiyolar anlamıcam da valla bu gidişle
bu kdar severken acı çekmek sevap gibi bişi oldu nerdeyse

bozuldu tabi dee burda nasıl içiyim herkesin içindee lavabonun girişine bardak sulardan koyuyorlardı bayanlar için ama daha koymamışlar heralde tüüüü

o da zor be gizli gizli içiver bi köşede

Kızlarrr dün o kadar gezdimm yine ayakkabı alamadımm aynı modellerr her yerdeee bir de çantam koptuu çanta almak zorunda kaldım kısa günün karı o oldu

meraba kızlar benimde hiç arkadaşım yok kendimi kötü hissediyorum benmi arkadaşlık kuramıyorum diye.2 yıllık evliyim ve 2 yıldır tokatta yaşıyoruz 2 aylıkta bebeğim var.Ben köy okulunda öğretmenim anasınıfı öğretmeni bizim teneffüslerimiz olmadığı için sıkı dostluklar kuramıyoruz iş arkadaşlarmızı bi sabah bide iş çıkışı görüyoruz.Eşimde öyle anlatsam anlayacak biri değil yapısı öyle elindekilerle mutlu olmasını bilen biri.Acaba hala lohusa havasındamıyım ???

merhaba canım forum takipte gördüm yazmak istedim. ana sınıfı öğretmenlerinin bence enbüyük eksisi bu tenefüs işi. aslında bu komşuluk işi de felan kalmadı. zaten komşularında aman bu öğretmen diye bir resmiyete giriveriyor yani bir resmiyet oluyor. yabancı şehirdesin normal bence bunlar senlik değil sıkma canını. bence öğretmen arkadaşlarınla hafta sonu planları yap, böyle böyle çevren genişler. bebekten dolayı eve de kapandıysan daha çok bunalmışssındır.

Son düzenleme:

merhaba hoşgeldiiinn
öncelkle bebişini allah bağışlasın canım
eşinin memleketi mi o yüzden mi ordasın ?

Evet canım bu öğretmen burnu havadadır diye yaklaşamıyolar.okulumda yeni ordanda bi kaç arkadaşım var ama samimi değiliz.Eş durumunu bekliyorum merkeze gelebilmek için gelirsem çevre yaparım.Eşimin iş arkadaşlarının eşleri var kırk yılda bi görüşüyoruz samimiyet kurulmuyor.Biriyle samimi olduk onunda kimsesi yoktu çevre yaptı ev değiştirince oda değişti.Diyorum tuhaflık bendemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…