- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.521
allah kabul etsn yavrm bn hastaym tutamıyorum
[/B]
eneem bende öğlene doğru oldum iş yerinde öleceğim susuzluktann
okudum kuzum ama yapıcak başka bişeyin yok bende inanmam öyle gurura falan hiçte yapmadm
aşkta gurur olmaz arkideş
e bozulmuş olmuyo mu zaten :44:
Olmaz tabi amaaaan yapsamda kaybediyorum yapmasamda kaybediyorum. Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
bozuldu tabi dee burda nasıl içiyim herkesin içindee lavabonun girişine bardak sulardan koyuyorlardı bayanlar için ama daha koymamışlar heralde tüüüü
Leydi ve pembegelin , sıkaypiye giribilirseniz , girin. Önemli.. (!)
offffffff offffffffff hiç anlamadm ne istiyolar anlamıcam da valla bu gidişle
bu kdar severken acı çekmek sevap gibi bişi oldu nerdeyse
o da zor be gizli gizli içiver bi köşede
Leydi ve pembegelin , sıkaypiye giribilirseniz , girin. Önemli.. (!)
iyiyim cnm sen nasılsın
Hoşgeldin canımmKendini tanıtır mısın birazz
Bayadır forumu takip ediyorum ne arkadaşım var ne sırdaşım burada bari biraz ablalarla ( ki yaşım hepinizden küçüktür) sohbet edip bilgileneyim dedim öyle sıkılıyorum ki bütün gün evde depresif depresif oturuyorum
çalışmıyormusun cnm ?
meraba kızlar benimde hiç arkadaşım yok kendimi kötü hissediyorum benmi arkadaşlık kuramıyorum diye.2 yıllık evliyim ve 2 yıldır tokatta yaşıyoruz 2 aylıkta bebeğim var.Ben köy okulunda öğretmenim anasınıfı öğretmeni bizim teneffüslerimiz olmadığı için sıkı dostluklar kuramıyoruz iş arkadaşlarmızı bi sabah bide iş çıkışı görüyoruz.Eşimde öyle anlatsam anlayacak biri değil yapısı öyle elindekilerle mutlu olmasını bilen biri.Acaba hala lohusa havasındamıyım ???
meraba kızlar benimde hiç arkadaşım yok kendimi kötü hissediyorum benmi arkadaşlık kuramıyorum diye.2 yıllık evliyim ve 2 yıldır tokatta yaşıyoruz 2 aylıkta bebeğim var.Ben köy okulunda öğretmenim anasınıfı öğretmeni bizim teneffüslerimiz olmadığı için sıkı dostluklar kuramıyoruz iş arkadaşlarmızı bi sabah bide iş çıkışı görüyoruz.Eşimde öyle anlatsam anlayacak biri değil yapısı öyle elindekilerle mutlu olmasını bilen biri.Acaba hala lohusa havasındamıyım ???
merhaba canım forum takipte gördüm yazmak istedim. ana sınıfı öğretmenlerinin bence enbüyük eksisi bu tenefüs işi. aslında bu komşuluk işi de felan kalmadı. zaten komşularında aman bu öğretmen diye bir resmiyete giriveriyor yani bir resmiyet oluyor. yabancı şehirdesin normal bence bunlar senlik değil sıkma canını. bence öğretmen arkadaşlarınla hafta sonu planları yap, böyle böyle çevren genişler. bebekten dolayı eve de kapandıysan daha çok bunalmışssındır.
merhaba hoşgeldiiinn
öncelkle bebişini allah bağışlasın canım
eşinin memleketi mi o yüzden mi ordasın ?