- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.501
göstericem inşallah kesin karar verince suanda fotoları yok elimde kuzum
evet evet önceliklerim önemli olanlardan yana
ayy inşallah inşallah hep yanında olcam artık sevdicegimin
yemek takımların da cok bktım ama ona da karar veremedım henüz ya artık girdigim her dükkanda insanlar sen eşini nasıl begendin diyo
istanbuldamı yapıyorsun alışverişini pembegelin:)
Bende dün üye oldum aynı durumu bende yaşıyorumbenim yaşadıgım yerde de hiç arkadaşım yok köy gibi burası
yok canım antalyadayım ben
hmm istanbuldaysan galeri irfana git diyecektim ben oradan aldım karacanın çok hoş takımları var sade ve şık hoş karaca oradada vardır ama sade seversen tabiiisi ..)
Hoşgeldin canımmBende dün üye oldum aynı durumu bende yaşıyorumbenim yaşadıgım yerde de hiç arkadaşım yok köy gibi burası
topiğimiz yas tutuyor
gunaydın alyagsu hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin bocukcuk. nasılsın
Hoşgeldin canımmKendini tanıtır mısın birazz
Bayadır forumu takip ediyorum ne arkadaşım var ne sırdaşım burada bari biraz ablalarla ( ki yaşım hepinizden küçüktür) sohbet edip bilgileneyim dedim öyle sıkılıyorum ki bütün gün evde depresif depresif oturuyorum
İftara kaldı 8 saat:103:
Bayadır forumu takip ediyorum ne arkadaşım var ne sırdaşım burada bari biraz ablalarla ( ki yaşım hepinizden küçüktür) sohbet edip bilgileneyim dedim öyle sıkılıyorum ki bütün gün evde depresif depresif oturuyorum
allah kabul etsn yavrm bn hastaym tutamıyorum
Sağ ol cnm bakalım nasıl akşam olacak bugün. Bi de en son biz açıyoruz orucu ya tam 20.59Neyse bol bol sevap kazanıcaz inş.
vayyyy anaaaaaaaaaammm vaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy :18:
allah sabrını verir be tatlım
sen nasıl oldun ?
Ben bugün onu çok özledim hala aramadı
inat etme kuzum sen ara nolcak
gururun mu incincek ?
çok özledm de
bak o da bende özledim diyip koşa koşa nasıl gelicek yanına
Şimdiye kadar 1 kez bile gurur yapmadım hatta yapanlara hep kızdım. Ama bu kez yapamam. Annesiyle konuştuk okudun mu yazdıklarımı