Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kusura bakma tatlım giremedim kendimi iyi hissetmiyodum ama çok iyisiniz aklınız hep bendeymiş iyiki varsınız

ne kusuru cnm bnm sadece merak ettim ben
seni okadar iyi anlıyorumki.şuanda neler hissettiğini inan çok iyi biliyorum .... sabret canım benim ve sadece herşeyin hayırlısı için dua et. zaten baksana annesine söylemiş nekadar üzgünmüş . yakındır seni araması :s

Eneee.Gelinim. Hoşgeldin.
Hiç denk gelemedik senle
Naber, ne var ne yok.
Hazırlıklar ne durumda.

[/B][/FONT]

hoşbuldum nazarım
evet bir kac kere ugradım ama aksamdı genelde sen yoktun
iyilik cok iyiyim
gelinliğime karar vermek üzereyim bir sürü bir sürü gelinlik denedim harika bi duyguydu
ve dün ceyizime bornoz takımımızı ve battaniye aldım
sevdicegimin izni bitti çalısıyo o yuzden bugün cok özledim
senden naber

Morincim kafam o kadar karışık ki önümü göremiyorum. Belki 1 saat sonra barışmış olacağız ya da bir daha ömür boyu göremeyeceğim onu hiç bişey yok aklımda. Kaç gündür sabaha kadar gözümü kırpmıyorum. Halsizlik, yorgunluk, yalnızlık, oruç....

Evett lunnam üzülme ne olur baksana baban kapının önünde görüş o saatte ,
o da sensiz olamayacağını biliyo zaten yakındır pişman olması , inşallah düzelecek herşey böyle küçücük şeyler yüzünden üzmeyin birbiriniziii ,
ama sen içini ferah tut herşey yoluna giricek , sadece anlamsızca bir inat ediyordur işte

Ne onunla ne onsuz Allah kahretsin. Ama aramıyo acaba vazgeçti mi benden

hayır canım eminim senden vazgeçmemiştir. saçmalama ya okadar kolay mı vazgeçmek. silip atmak onca geçmişi. bırak o pişmanlığını yaşasın ve sensiz kaldıkça kendi hatalarını daha çok görecektir bak. şuanda eyüp bana neler diyor bir görsen ben inanamıyorum. seni hiç dinlememişim sen iyiliğim için konuşmuşsun ama dediklerin bana batmış ben hep her kavgadan sonra hemen eskiye dönmek istemişim sende kalbin kırık olduğu halde hemen eskisi gibi aşk dolu oluvermişsin hiç kırgınlığını sürdürüp süründürmemişsin beni. sensiz kaldıkça hatalarım bir tokat gibi vuruluyor yüzüme diyor.ya daha neler neler. en diyorumki yani ona yazmıyorumda kendi kendime diyorum yuh ya bunları akıl edebilecek kadar düşünce vardı sendede neden ben hayatındayken kullanmadın bu düşünceliliğini diyorum. ama ben sessiz kaldıkça o daha çok hatalarını anlıyor.. bizimkiler karakter olarak aynılar. eminim ayrı kaldıkça her geçen gün hatasını daha iyi anlayacak ve yaşadığı pişmanlık ederse onları adam edecek :/
inan ve sadece sabret allaha dua et. rabbim vicdan versinde sadece üzülmekle kalmasın hatalarınıda çok iyi anlasın :/(

Ben akşamları pek girmiyorum.
Gelinliğini görmek istiğimi söylememe gerk yoktur heralde
Aferiin bak en çok lazım lazım olacakları alıyorsun, devam devam
Susss kız, çarparım ağzına,akşam görceksin + hep göreceksin ... ya ben napayıııımmmm

Allahaşükür iyiym bende.
Uğraşıp duruyoruz işte iş güç , hayat telaşı.
Ramazan da başladı bakalım, hayırlısıyla oruç tutmaya başladık.

Haklısın morincim bir bakıma.
Ama barıştığımz zaman 'neden konuşmadık ki hiç' diye soru soruyoruz.
Pişman oluyoruz..
Bu yüzden ayrı kalmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum

canım benim ufak tefek kavgalarda saçmaca uzatmak mantıksız bencede. ama eğer bir birikmişlik varsa bu birikmişliğin boşalması ve tüm hataların karşılıklı olarak anlaşılması için o ayrılığın acısı gerekiyor. çünkü o acı insanın ancak inadını gururunu kibrini neefsini bir kenara bırakıp hatalarını kabullenmesini sağlıyor. insan mutluyken görmediği kendinden bile gizlediği hatalarını canı acırken daha net görebiliyor. belki canımız yanarken nefsimizi köreltebilmek daha kolay olduğu içindir

Ne onunla ne onsuz Allah kahretsin. Ama aramıyo acaba vazgeçti mi benden

Böyle düşünme işte. Sadece kendini üzersin bu şekilde.
2 günlük ayrılık sonucunda değerini daha iyi anlayacak belkide ..
Arayacaktır seni.
Ama uzatma sakın..gerçi sakinleşmişsindir.
Nasıl davranacağını bilirsin.

Bu şekilde sınanmasakk...
Çok güzel yazdın be canım.

farkındayım cnm bnm. sen içini ferah tut ve sadece sabret . rabbim herşeyin hayırlısını versin.şu mübarek ayda ettiğimiz dualar geri çevrilmez. inşallah mutlu olacaksınız ama insanların hatalarını görmeleride şart bazen :s

Yazdıklarınız için çoooook teşekkür ederim canlarım hep yanımdasınız sağ olun. Bakalım zaman ne gösterecek inş hepimizin hakkında hayırlısı olur. Kafamı toplayıp doğru düzgün bişey yazamıyorum.

olsun cnm bnm sen hep hayırlısını dile ... çektiğin sıkıntının bir mükafatı olacak elbet. içini ferah tut kuzum

günaydın kızlar .hepinize hayırlı bereketli Ramazanlar dilerim..nasılsınız bakalım

göstericem inşallah kesin karar verince suanda fotoları yok elimde kuzum
evet evet önceliklerim önemli olanlardan yana
ayy inşallah inşallah hep yanında olcam artık sevdicegimin
yemek takımların da cok bktım ama ona da karar veremedım henüz ya artık girdigim her dükkanda insanlar sen eşini nasıl begendin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…