- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.481
Kusura bakma tatlım giremedim kendimi iyi hissetmiyodum ama çok iyisiniz aklınız hep bendeymiş iyiki varsınız
Eneee.Gelinim. Hoşgeldin.
Hiç denk gelemedik senle
Naber, ne var ne yok.
Hazırlıklar ne durumda.
[/B][/FONT]
canım benim ya. sende bozma sessizliğini elbet arayacak dayanamayacağındam eminim sanki bana ne oluyorsa :S
keyfin nasıl bebeğim. keyfini iyi tut sen . şu mübarek ramazan ayında rabbim herşeyin hayırlısını versin diye dua et bol bol kuzum ... aşk güzel ama arada ayrı kalıp özlemek herşeyi ölçüp biçmekte güzel bunlarda gerekli ..
hehehe
ay ne güzel yaa bende istiyorumki aynısından :):)
olsun geceleri girer bi iki kelime özet geçerim demişti .. geceleride nişanlısını izleyemez ki yaaa
ne kusuru cnm bnm sadece merak ettim ben
seni okadar iyi anlıyorumki.şuanda neler hissettiğini inan çok iyi biliyorum.... sabret canım benim ve sadece herşeyin hayırlısı için dua et. zaten baksana annesine söylemiş nekadar üzgünmüş . yakındır seni araması :s
Ne onunla ne onsuz Allah kahretsin. Ama aramıyo acaba vazgeçti mi benden
hoşbuldum nazarım
evet bir kac kere ugradım ama aksamdı genelde sen yoktun
iyilik cok iyiyim
gelinliğime karar vermek üzereyim bir sürü bir sürü gelinlik denedim harika bi duyguydu
ve dün ceyizime bornoz takımımızı ve battaniye aldım
sevdicegimin izni bitti çalısıyo o yuzden bugün cok özledim
senden naber
Haklısın morincim bir bakıma.
Ama barıştığımz zaman 'neden konuşmadık ki hiç' diye soru soruyoruz.
Pişman oluyoruz..
Bu yüzden ayrı kalmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum
Ne onunla ne onsuz Allah kahretsin. Ama aramıyo acaba vazgeçti mi benden
canım benim ufak tefek kavgalarda saçmaca uzatmak mantıksız bencede. ama eğer bir birikmişlik varsa bu birikmişliğin boşalması ve tüm hataların karşılıklı olarak anlaşılması için o ayrılığın acısı gerekiyor. çünkü o acı insanın ancak inadını gururunu kibrini neefsini bir kenara bırakıp hatalarını kabullenmesini sağlıyor. insan mutluyken görmediği kendinden bile gizlediği hatalarını canı acırken daha net görebiliyor. belki canımız yanarken nefsimizi köreltebilmek daha kolay olduğu içindir
Morincim kafam o kadar karışık ki önümü göremiyorum. Belki 1 saat sonra barışmış olacağız ya da bir daha ömür boyu göremeyeceğim onu hiç bişey yok aklımda. Kaç gündür sabaha kadar gözümü kırpmıyorum. Halsizlik, yorgunluk, yalnızlık, oruç....
Dur daha yeni kavuştular. Acuk sıkılsın da (!) girer belki
bekliyoruz bakalım :)
Bu şekilde sınanmasakk...
Çok güzel yazdın be canım.
Bu şekilde sınanmasakk...
Çok güzel yazdın be canım.
Yazdıklarınız için çoooook teşekkür ederim canlarım hep yanımdasınız sağ olun. Bakalım zaman ne gösterecek inş hepimizin hakkında hayırlısı olur. Kafamı toplayıp doğru düzgün bişey yazamıyorum.
Ben akşamları pek girmiyorum.
Gelinliğini görmek istiğimi söylememe gerk yoktur heralde
Aferiin bak en çok lazım lazım olacakları alıyorsun, devam devam
Susss kız, çarparım ağzına,akşam görceksin + hep göreceksin ... ya ben napayıııımmmm
Allahaşükür iyiym bende.
Uğraşıp duruyoruz işte iş güç , hayat telaşı.
Ramazan da başladı bakalım, hayırlısıyla oruç tutmaya başladık.
günaydın kızlar .hepinize hayırlı bereketli Ramazanlar dilerim..nasılsınız bakalım