Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aslında bize de yasak tatlım. Patron yanımdaki kız işe girdiğinde günahı benim olsun ooruç tutma demiş. Bana da geçen sene çok laf yaptı. Yarın tutmuyosun bilmem ne diye. Ama ben yine de tutuyorum biraz diş gösterince ses çıkaramıyo

yok artık ya.resmen var yani etrafta böyle işyerleri.densizler ya. allahım sen büyüksün ne günlere kaldık ...

Bende fabrikada staj yaptım. tutmayın demişti. ama tuttuk biz.
Sağolsunlar iyiyler. öğleye kadarda gelmicek zaten rahatım

Günaydınn Kızlarrr

bizde ramazan dolayısıyla 9 da geliyoruz işe :93::93:

Hoşgeldin Eylüül

Bende fabrikada staj yaptım. tutmayın demişti. ama tuttuk biz.
Sağolsunlar iyiyler. öğleye kadarda gelmicek zaten rahatım

Hoşgeldin Eylüül

hoşbulduk canımm ehliyet sınavım açıklanmış yüksek almışım hepsinden çok sevindimmm

B u arada çook şeyler oldu benimkiyle kuzumm

Aa bende senin adına sevindim canım ıslatalım

Anlat bakalım, neler oldu?

sağol tatlımm direksiyonu da geçersem ehliyeti kaptım demektir

Burda anlatsam mı bilemedimm Özetle benimki dünden beri pişmanlıktan ölüyo yalvar yakar , psikolojisinin o aralar bozuk olduğunu da kabul etti illa haftasonu buluşalım sana sürprizlerim var işte herşeyi düzelticem istediğin gibi olucam eskisi gibi falann

anca mı dank etmiş..

burnunu sürttürmden barışma

neler oldu?????????????????

anca mı dank etmiş..

burnunu sürttürmden barışma

evet canımm bende öyle dedim resti bile çektim bana bir daha bağırırsan en ufak bir şeyden üzersen, ve ilk zamanlardaki haline dönmezsen benı ömrünün sonuna kadar kaybedersin dedim , çok ters cevaplar veriyorum , herşeyi konuşucaz içimde bir şey kalmıycak yaptğın tüm hatalarını konuşucaz artık bana kelimelerini seçerek konuşucaksın bağırma , hakaret etme devri bitti dedim

haftasonu neler olcak bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…