- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.561
oooo ne güzel yaaa benide yanına işe alsana :))) anlayışa bak ne güzell.
dün kk da forum takipte okudum kızın biri yazmış işyerinde oruç tutmak yasakmış çok siirlenmiş onu yazmış.okuyunca bende sinir oldum. valla şükret ne güzel işyerin var öyle:)
Aslında bize de yasak tatlım. Patron yanımdaki kız işe girdiğinde günahı benim olsun ooruç tutma demiş. Bana da geçen sene çok laf yaptı. Yarın tutmuyosun bilmem ne diye. Ama ben yine de tutuyorum biraz diş gösterince ses çıkaramıyo
Günaydın kızlarr güzel bir gün dilerimmm hepinize :93:
Bende fabrikada staj yaptım. tutmayın demişti. ama tuttuk biz.oooo ne güzel yaaa benide yanına işe alsana :))) anlayışa bak ne güzell.
dün kk da forum takipte okudum kızın biri yazmış işyerinde oruç tutmak yasakmış çok siirlenmiş onu yazmış.okuyunca bende sinir oldum. valla şükret ne güzel işyerin var öyle:)
Günaydınn Kızlarrr
bizde ramazan dolayısıyla 9 da geliyoruz işe :93::93:
Bende fabrikada staj yaptım. tutmayın demişti. ama tuttuk biz.
Sağolsunlar iyiyler. öğleye kadarda gelmicek zaten rahatım
Hoşgeldin Eylüül
hoşbulduk canımm ehliyet sınavım açıklanmış yüksek almışım hepsinden çok sevindimmm
B u arada çook şeyler oldu benimkiyle kuzumm
Aa bende senin adına sevindim canım ıslatalım
Anlat bakalım, neler oldu?
hoşbulduk canımm ehliyet sınavım açıklanmış yüksek almışım hepsinden çok sevindimmm
B u arada çook şeyler oldu benimkiyle kuzumm
sağol tatlımm direksiyonu da geçersem ehliyeti kaptım demektir
Burda anlatsam mı bilemedimmÖzetle benimki dünden beri pişmanlıktan ölüyo yalvar yakar , psikolojisinin o aralar bozuk olduğunu da kabul etti illa haftasonu buluşalım sana sürprizlerim var işte herşeyi düzelticem istediğin gibi olucam eskisi gibi falann
anca mı dank etmiş..
burnunu sürttürmden barışma
neler oldu?????????????????
anca mı dank etmiş..
burnunu sürttürmden barışma
evet canımm bende öyle dedim resti bile çektim bana bir daha bağırırsan en ufak bir şeyden üzersen, ve ilk zamanlardaki haline dönmezsen benı ömrünün sonuna kadar kaybedersin dedim , çok ters cevaplar veriyorum , herşeyi konuşucaz içimde bir şey kalmıycak yaptğın tüm hatalarını konuşucaz artık bana kelimelerini seçerek konuşucaksın bağırma , hakaret etme devri bitti dedim
haftasonu neler olcak bakalımm
bizede yazarsınbakalım canımm inşallah eskisi gibi olurr , sürprizi de çok merak ettim
kimseler yok yaaa sıkıldım iyice hee
bizede yazarsın
bnde sıkıldım,biraz kitap okycm.
sonra görüşürüz.