- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi prospectingkit
- #21.541
hoşbulduk canım saol cümlemizinkini inşallah.Yok canım buraya tayin olduk kimsemiz yok.
amiiinnn
alışma süreci zor geçiyor sanırım
yavaş yavaş yaparsınız ya çevre öyle hemen bianda olmuyor malesef
malesefffff.Sen hangi şehirdesin çalışıyormusun.Geçmişi okumadım bilgim yok
günaydın kızlarr.... nasılsınızzz?
Günaydın Morincim ben çok sinirliyimSen nasılsın tatlım
gunaydın yavrum. eh iste idare eder.
ne olduuu neden sinirlisin canım ???:44:
Günaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr
Benim odun sinirimi bozdu ya. Dün gece yine evin önüne gelmiş. Çekmiş arabayı kapının önüne yanında 2 arkadaşıyla beraber, müziği de son ses açmış gecenin 2sinde. Bi de babamda balkondaymış babamı eliyle göstere göstere arkadaşlarına anlatıyomuş. Zaten o saatte herkes uyanık balkonda sahuru bekliyo. Hadi komşulardan utanmadın babamdan da mı utanmadın. Herkese rezil etti bizi. Babam çok gözümden düştü bunları beklemezdim deyip duruyo. OoooooooooooooofSende ne var ne yok güzelim.
A-aBenim odun sinirimi bozdu ya. Dün gece yine evin önüne gelmiş. Çekmiş arabayı kapının önüne yanında 2 arkadaşıyla beraber, müziği de son ses açmış gecenin 2sinde. Bi de babamda balkondaymış babamı eliyle göstere göstere arkadaşlarına anlatıyomuş. Zaten o saatte herkes uyanık balkonda sahuru bekliyo. Hadi komşulardan utanmadın babamdan da mı utanmadın. Herkese rezil etti bizi. Babam çok gözümden düştü bunları beklemezdim deyip duruyo. OoooooooooooooofSende ne var ne yok güzelim.
gunaydın cnmm.....
Benim odun sinirimi bozdu ya. Dün gece yine evin önüne gelmiş. Çekmiş arabayı kapının önüne yanında 2 arkadaşıyla beraber, müziği de son ses açmış gecenin 2sinde. Bi de babamda balkondaymış babamı eliyle göstere göstere arkadaşlarına anlatıyomuş. Zaten o saatte herkes uyanık balkonda sahuru bekliyo. Hadi komşulardan utanmadın babamdan da mı utanmadın. Herkese rezil etti bizi. Babam çok gözümden düştü bunları beklemezdim deyip duruyo. OoooooooooooooofSende ne var ne yok güzelim.
A-a
Niye böyle çocukçaaaa, saçma sapan hareketler yapıyo ki.
Naber morincim.
offf kötü olmuş yaaa. içmişmi desem ramazan ramazan içmemiştir heralde. ayık kafaylada nasıl öyle bi terbiyesizlik yaptı anlamadım yaa :sneden sonunu düşünmeden hareket ederlerki .. yarın birgün nişan yapsanız nasıl bakacak babanın yüzüne :s
bende birşey yok kuzum ya durum aynı malesef. kırmızı mail attı mailine bi gelsin diyor..
offf kötü olmuş yaaa. içmişmi desem ramazan ramazan içmemiştir heralde. ayık kafaylada nasıl öyle bi terbiyesizlik yaptı anlamadım yaa :sneden sonunu düşünmeden hareket ederlerki .. yarın birgün nişan yapsanız nasıl bakacak babanın yüzüne :s
bende birşey yok kuzum ya durum aynı malesef. kırmızı mail attı mailine bi gelsin diyor..
Benim de aklıma ilk o geldi ama..
Ramazan da yapmaz diye düşündüm :44:
Yok tatlım normalde de içmez zaten ama niye böyle davrandı inan bende bilmiyorum. Dün o kadar özlüyodum fln ama bugün çok kızgınım yüzünü görmek istemiyorum
iyidir boncuğum hala hasretlerde özlemlerdeyimm .( .) senden naber...
İyiym bende canııım..
Oruçtan mütevellit midem bi tuhaf.
Saat 5 olsa da çıksam.
Erken çıkcam Ramazan dolayısıyla.
DÜn 5 e ceyrek kala çıktım. :124: