Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

gunaydın yavrum. eh iste idare eder.

ne olduuu neden sinirlisin canım ???:44:

Benim odun sinirimi bozdu ya. Dün gece yine evin önüne gelmiş. Çekmiş arabayı kapının önüne yanında 2 arkadaşıyla beraber, müziği de son ses açmış gecenin 2sinde. Bi de babamda balkondaymış babamı eliyle göstere göstere arkadaşlarına anlatıyomuş. Zaten o saatte herkes uyanık balkonda sahuru bekliyo. Hadi komşulardan utanmadın babamdan da mı utanmadın. Herkese rezil etti bizi. Babam çok gözümden düştü bunları beklemezdim deyip duruyo. Ooooooooooooooof Sende ne var ne yok güzelim.

offf kötü olmuş yaaa. içmişmi desem ramazan ramazan içmemiştir heralde. ayık kafaylada nasıl öyle bi terbiyesizlik yaptı anlamadım yaa :s neden sonunu düşünmeden hareket ederlerki .. yarın birgün nişan yapsanız nasıl bakacak babanın yüzüne :s
bende birşey yok kuzum ya durum aynı malesef . kırmızı mail attı mailine bi gelsin diyor..

Son düzenleme:
A-a
Niye böyle çocukçaaaa, saçma sapan hareketler yapıyo ki.

gunaydın cnmm.....

Naber morincim.

canım bence ara ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne de ?

Yok tatlım normalde de içmez zaten ama niye böyle davrandı inan bende bilmiyorum. Dün o kadar özlüyodum fln ama bugün çok kızgınım yüzünü görmek istemiyorum

Benim de aklıma ilk o geldi ama..
Ramazan da yapmaz diye düşündüm :44:

Yok tatlım normalde de içmez zaten ama niye böyle davrandı inan bende bilmiyorum. Dün o kadar özlüyodum fln ama bugün çok kızgınım yüzünü görmek istemiyorum

haklısın cnm ben olsam bende çok kızardım ve benim babamda çok kızardı. hatta benım babam yada kardeşim aşağı iner kovardı bile.))
yine senin baban iyi olgunluk göstermiş

İyiym bende canııım..
Oruçtan mütevellit midem bi tuhaf.
Saat 5 olsa da çıksam.
Erken çıkcam Ramazan dolayısıyla.
DÜn 5 e ceyrek kala çıktım. :124:

oooo ne güzel yaaa benide yanına işe alsana :))) anlayışa bak ne güzell.
dün kk da forum takipte okudum kızın biri yazmış işyerinde oruç tutmak yasakmış çok siirlenmiş onu yazmış.okuyunca bende sinir oldum. valla şükret ne güzel işyerin var öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…