• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç arkadaşım yok çok sıkılıyorum kızlar (büyükçekmece)

ben ise ülke değiştirip evlenip geldim İstanbula. Benimde çevrem yok, canım çok sıkılıyor bazen ama burası İSTANBUL olduğu için bir güvensizlik var tabi insanlarda. İnternetten anca oyalanırsın, çevre edinmeyi dışarda başlayabilirsin, zamanla, kurslarda vakit geçirdikçe veya çalısıyorsan..

Bulundugunuz yerdeki STK (sivil toplum kurulusu)'lari arastirsaniz? Kafaniza uyan bir dernek bulup oraya uye olabilirsiniz. Orada pekcok yeni insan taniyabilirsiniz..

Ben metropol kadiniyim cnmm devrin, buyuksehirin, sanalin insanini iyi tanirim. Sanaldan biriyle arkadas olunmaz demiyorum, aylarca yazisir tanisir hakkinda somut bilgiler edinirsin neyse, burdan tanimadigin insanlara cagri yapiyosan ya bobrek avcisisin ya da avi :d ya köylüsün ya da dolandirici yani sevgili YENI UYE :d
Bencede arkadaşın yazdığı yoruma sonuna kadar katılıyorum eline sağlık canım bu yeni üye çok manidar olabilir lütfen arkadaşlar bu yeni üyeyi ciddiye almıyalım asla tanışmays gitmeyelim neler duyuyoruz hergün Allah muhafaza etsin iyi kullarını amin ,hatta şikayet edelim admine hanımlara banlasınlar

Bencede bu yeni üye çok manidar olabilir lütfen arkadaşlar bu yeni üyeyi ciddiye almıyalım asla tanışmays gitmeyelim neler duyuyoruz hergün Allah muhafaza etsin iyi kullarını amin ,hatta şikayet edelim admine hanımlara banlasınlar
yeni üyeye desteğin ve tüm karamsarlığın için teşekkür ederim

yeni üyeye desteğin ve tüm karamsarlığın için teşekkür ederim
Napim özür dinlerim ama demek istediğim insanlar hemen atlamasın öyle körü körüne hep iyimser olayım derken neler başlarına geliyor hrm bu senin içinde geçerli tamam çok yenisin belki fake de değilsiniz iyi iniyetlide olabılrsınız.Sizinde canınız tehlikede olabilir Allah korusun tanımadığın kişilerle

Benimde arkadasim yok keske mesajlasabilecegim dertlesebilecigim bir dost bulabilseydim aman ha ben goruselim demiyorum;)işin şakasi arkadaşımız yalniz olabilir gercekten dusuncelerinde samimi olabilir bu tamamen size kalmis isteyen tamam der tanisir isteyen bir sey yazmaz yani yalnizligin dostsuzlugun koylusu sehirlisimi olur yahu onemli olan insanlik samimiyet keske bende denk gelebilsemde oyle bir dost edinebilsem ama yok işte:(bende nette orda burda bulabilcegimi sanmiyorum ama belki olur yani diyede ümidim var evliyim atasehirde oturuyorum oglumla butun gun evdeyim iyi guzel geciyor vakit ama arkadaslarla bulusup gezmek:sohbet edebilmek dertlesebilmek bu hayattaki guzel şeylerden biri ama herkes ayni şansa sahip degil bazilari aşkta mutlu bazilari dostlukta..benim eksik yaninda dostluk kankalik boyutunda ve samimiyet tabiki

Benimde arkadasim yok keske mesajlasabilecegim dertlesebilecigim bir dost bulabilseydim aman ha ben goruselim demiyorum:KK66:işin şakasi arkadaşımız yalniz olabilir gercekten dusuncelerinde samimi olabilir bu tamamen size kalmis isteyen tamam der tanisir isteyen bir sey yazmaz yani yalnizligin dostsuzlugun koylusu sehirlisimi olur yahu onemli olan insanlik samimiyet keske bende denk gelebilsemde oyle bir dost edinebilsem ama yok işte:KK43:bende nette orda burda bulabilcegimi sanmiyorum ama belki olur yani diyede ümidim var evliyim atasehirde oturuyorum oglumla butun gun evdeyim iyi guzel geciyor vakit ama arkadaslarla bulusup gezmek:sohbet edebilmek dertlesebilmek bu hayattaki guzel şeylerden biri ama herkes ayni şansa sahip degil bazilari aşkta mutlu bazilari dostlukta..benim eksik yaninda dostluk kankalik boyutunda ve samimiyet tabiki
Benimi özetledin ne :110:

M.oldum bahar ben istanbul atasehirden yasim 29 evliyim ve bir oglum var genelde evdeyimdir peki sen evlimisin neler yapiyorsun kadinlar kulubunde vakit nasil geciyor :)

Istanbul umraniye evli bekar?evliyim bir oglum var genelde evdeyim oglumla oyle geciyor vakit

Kızlar bende beylikdüzü evliyim bir kızım var ve 2.bebeğe hamileyim bende yalnızlık çekiyorum :(

Back
X