Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
albatrosun üst kısmında oturuyorum bende sizin dediğiniz gibi duymuştum. bikaç kez denize geldim agustos aylarında ama teyzeler oluyo genelde veya arkadaş grupları öyle olunca tanışamadım kimseyle.
Bobregi sahilde vermek istiyosun galiba :d ya hic tanimadigin birilerine guvenilir mi arkadaslar bu piril piril kafalari neyle yapiyosunuz?
Bence bu fikir daha guven verici.sokağa çıkıp benimle arkadaş olun mu diyeyim insanlara.
tamam pes ediyorum insanlar güvensiz elbette anlıyorum herkes derdini paylaşıyor burada bende paylaştım kalabalıklar içinde yalnızlığımı çaresi burada değilmiş anlasilan. Dün akşam eşimle konusmustuk bu konuyu ben bütün gün duvarlarla konuşmaktan bunaldigimi söyledim o da bana forum sitelerine yaz herkes yalnız sonuçta burası istanbul illaki senin gibi birileri vardır dedi yokmuş demekki değerli yorumlariniz için tessekkür ederim aşçılık kursunun açılmasını bekliycem artık
çok basit aslında ben diyorumki arkadaşım yok burada benim gibi yalnızlar varsa tanışalım. insanlarda diyorki neden güvenelim sana bende kendimi düşüncelerimi anlatmaya çalışıyorum. saçma bir konu da değil benim için ayrıca çokta ciddi mademki sanal dünyada yaşıyoruz bende buradaki bir sürü insan gibi derdime çare arıyorum diyelim olurmuSen kimsin?
Biz kimiz?
Bize niye guveniyosun?
Hatta biz sana niye guvenelim?
Ne sacma bir konu.
o zaman neden buradaki binlerce insan dedini burada döküyorda dışarı çıkıp birisini çevirip anlatmıyor aynı şey işte.Bence bu fikir daha guven verici.
nasıl işte açığım önerilere kursa katılıcam açılırsa açılmazda artık başka kurs bulucam sizinde fikrinizi almak isterimo işler öyle olmuyo tatlım yaa....![]()
çok teşekkür ederim demekki bir tek ben değilmişim buraya yazma fikrinin saçma olmadığını düşünen. şanslısınız bebeğiniz var allah uzun ömür versin.Ben bu mesajınızda bir saflık görmüyorum. Ben de sizin gibi başka bir şehirden İstanbul'a evlendim, daha önce çalışıyordum, burada ne komşu ne de arkadaş vs.edinemedim. Aynen sizin gibi burada böyle konu açmayı fa düşündüm ama zaten çocuk olacak onunla ilgilenirim diye vazgeçtim.
Burada birisiyle tanışıp hadi hemen yarın buluşalım deneyeceğiz tabi ki. Konuşulur, sohbet edilir faceten vs.bakılır, takip edilir bir süre sonra güven duygusu ya da kafa denkliği gibi ihtiyaçlar karşılanıyorsa buluşulabilir. Kimse bugün tanıştık yarın evinime gel demiyor. Tabi ki böyle önümüze gelene güvenemeyiz ama mesela benim bu sitede uzun süredir yorumlarıyla takip ettiğim, kişiliklerinin çok sağlam olduğuna inandığım birçok kadın üye var, onları bugün bile evimde ağırlamaktan çekinmem. Kısa keseyim, demem o ki, duruma göre olabilir bir şey bence :)
Senin dusuncenin aksini savunanlar senin iyiligin icin diyor emin ol. Kimseye guvenme, o kadar. Cunku burda isimlerimiz bile yok. Oyle dusun bideçok basit aslında ben diyorumki arkadaşım yok burada benim gibi yalnızlar varsa tanışalım. insanlarda diyorki neden güvenelim sana bende kendimi düşüncelerimi anlatmaya çalışıyorum. saçma bir konu da değil benim için ayrıca çokta ciddi mademki sanal dünyada yaşıyoruz bende buradaki bir sürü insan gibi derdime çare arıyorum diyelim olurmu
Burda derdini anlatanlar sadece anlatiyor . Ne ismini veriyor ne adresini ne numarasini. Iki durumu bir tutman hayli ilginc.o zaman neden buradaki binlerce insan dedini burada döküyorda dışarı çıkıp birisini çevirip anlatmıyor aynı şey işte.
biliyorum aksini iddaa etmiyorum son derece samimi yazdım ama artık olmayacağını anladım sadece tanımak istedim bir kaç insan ne bileyim face den eklerdik falan sohbet ederdik öyle işte yalnızlık insana neler yaptırıyor değilmiSenin dusuncenin aksini savunanlar senin iyiligin icin diyor emin ol. Kimseye guvenme, o kadar. Cunku burda isimlerimiz bile yok. Oyle dusun bide
bi düşünsene güzel olmazmıydı hiç tanımadığın bir insana sıkıntılarını hayatını anlatıyorsun o da sana anlatıyor kendini arkadaş oluyorsun görüşüyorsun hayalim buydu ama pes ettimBurda derdini anlatanlar sadece anlatiyor . Ne ismini veriyor ne adresini ne numarasini. Iki durumu bir tutman hayli ilginc.
Canim çok iyi niyetlisin . Yalniz hissediyorsun kendini seni anlayabiliyorum ama hayat cok kotu insanlar daha kotu . Kimseye guvenilmiyor.yalnızca negatif düşünmeden bi anlamayı denermisin? beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum tıpkı buradaki diğer insanlar gibi. ben egenin küçük bi şehrinde doğup büyüdüm yani akraba ve arkadaş çevresinde anne günlerinde büyüdüm. istanbulda görüşebileceğim akrabam yada arkadaşım yok. içimden geldiği gibi yazdım sadece. normalde insanlar ya okulda yada mahallede falan arkadaş olurlar veya iş ortamında değilmi? şimdi elimde yalnızca internet var sokağa çıkıp benimle arkadaş olun mu diyeyim insanlara. elbetteki yazışır konuşuruz benimle arkadaş olmak isteyen olursa eğer güvenirsek birbirimize dışarda buluşuruz yani demek istediğim ilk yazdığım paragrafta sadece içimden geleni yazdım. siz abartıyorsunuz lütfen tekrar düşünün eğer başka bir şekilde bu asosyalliğimi giderebilecek bir öneriniz varsa seve seve okurum yeterki şu ön yargınızı kaldırın anadoluda herkes sıcak samimi istanbula gelince ne oluyorki insanlar birden dolandırıcı böbrek avcısı vs. oluyor