- 19 Mayıs 2020
- 46.505
- 208.269
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o kadar haklısınızki. Ama böyle konuşanların bazılarıda benim babanem, benim amcam falan filan. Annemde baskı yapıyor bana bayramlarda özellikle 'şunu aradın mı? bunu aradın mı? bak ara kızım ayıp olur' falan diye. Tüm pozitif enerjimle insanların bayramını kutlamaya arıyorum 'aaeoo sen yaşıyor musun yaaa' diyorlar. Bana bir utanma falan geliyor, kendimi 5 dk açıklayıp özür diliyorum bayram kutlayıp kapatıyorum. Kimseden hala memnun olmuş ses tonu gelmiyor yinede. Niye ben küçüğüm diye herkesi hatırlayıp aramak zorundayım? Hayır evde oturan onlar ve çalışan, koşturan binbir şeyle uğraşan benim. Ben atlayabilirim ama onlarda bir büyük olarak arayım ' nasılsın kızım, bir ihtiyacın var mı, bayram bayram yalnız geçiriyorsun, bayramın kutlu olsun diye aradım' diyebilirler. Ama yoook.. Akıllarına geldiğim an muhtemelen ' bu kızda bizi hiç aramıyor hayırsız' diye düşünüyorlarBen bayramlarda bile yakın akrabaları aramayı bıraktım , bı yüzden değil ama bana sacma geliyor eskıden ılteşim aracları sadece telefonmuş arayıp konusman lazımdı
Sımdı bütün sosyal medyalardan dıdısının dısısının nerde ne yaptıgını ,nasıl oldugunı goruyorum gerekırse ordan tebrık,teşekkkur ,gecmıs olsun dılıyorum
Yanı artık sosyal medyadan ınsanlar ıletısım kurabılıyor
Yakın akrabada bır amcamı ararım bak her bayram seyran arada aklıma düşer ararım
Bi açar oo sen bizi ararmıydın
Kız kardesım hıcbırını aramıyor
En son gecen devamlı boyle soyluyorsun ama ben hı senı arıyorum dahada aramıcam dedım
Hem bırtek onla gorusuyorum arıyorum soruyorum .kendı cocukları da sadece bayramda belkı babamı ararlar
Yok ooo hayırsız sen bızı ararmıydın..
Hayır soylemesı gereken en son kişi bu sinir bozucu
Sizde aramayın ben oyle yapıyorum artık