hiç anlıyamadım ben bu çocuğu :s

Telefon elimde hala aklıma geldkçe ona sinirleniyrm ve buraya yazıyrm. Daha bikaç gün önce hergün beraber kahvaltı yaparız diyen çocuk, bugün ilk kahvaltı bulusmasına bile gelmedi. Demek ki yalan söyledi bana. Yazmycm bisy. Kandırıyo beni.. Bu yüzden unutucam bu bir haftayı ve onunla konustuğumuzu.. Yarın sabah muhtemelen kızgınlığım da geçicek. Normal hayatıma devam edicem bu sabahtan beri durmadan birsyler yiyiyrm zaten kızgınlığımdan. Kımbilir 1 günde kaç kilo aldım allahtan zayıf bi kızım da iyi oldu bu =)

bak ne yap biliyormusun tatlım..

Biraz sen mesaj yaz ilk zamanlarda dediğim gibiyine hafiften belli et.. alıştır ona senin mesaj atmana.. alışsın yani beklesin biraz.. baktın sen atmadın o zaten atar diye umuyorum inat etmez ...
ama ilk sen alıştır biraz mesaj yaz.. sohbet et..hep sen at belirli saatlerde at 1 hafta böyle devam etsin..sonra atma hiç ama hiç.. bırak bakalım ne yapacak.

dünden beri hiç konuşmadık ama.. tahmin ettiğim gibi aramadı kendisi :) yaa ben anlayamıyorum başta çok meraklı msjlaşmaya konuşmaya sonradan yüz verince şımarıyolar tepesine çıkıyolar insanın. dediğin aslında tam aklıma yattı kuzuuum :) ama nası msj atabilirim şimdi ne yazıym ki ben ona *-) sonuçta en son tartıştık biraz dün sabah. o da bana beni yanlış anlıyosun hep diyo.. ben de diyorum ki açık açık söyle o zaman konuşmak istiyomusun istemiyosun diyorum. ( bana benden hep msj bekliyosun dediği için böyle soruyorum ) o da ben konuşmak isterim ama sen mi istemiyosun diye yazıyo bana yaa.. gel de çıldırma. bu çocukla uğraşmak çok zor oluck eğer uğraşmaya kalkarsam :)

bence ilk kendin otur karar ver bu çocuğu gerçekten istiyor musun istemiyor musun istemiyorsan uğraşma ama eğer istiyorum diyorsan söylediğimi uygulaman çok işe yarayacaktır eminim.. işe yaramasından kasıt hem aranızın olmasını sağlayacaktır hem de seni istiyor mu belli olacaktır..
Ne de hiç bir kavga yaşanmamış gibi bir mesaj yaz mesela.. ya da kavga yaşanmış bitmiş yeni bir gün başlamış olumlu düşüncelrini ona yansıtmak istemişsin bu psikolojiyle bi mesaj yaz de ki şu yanlış anlamalrı bir kenarı bırakıp neşeli bi sohbete varsan nasılsın canım ? yazabilirsin mesela..(istiyorsan canımı kaldır istemiyorsan kalsın :) )
sonra böyle böyle devam et.. sohbet ederken de kavga çıkarmaya çalışıyorsa bile suyuna git çıkmaması için elinden gelen hayyreti göster. 1 hafta ilgili ol böylehep sen yaz mesaj.. diğer haftada atma bakalım. Ve unutma yüzeysel düşünme bak bunu sevgilimden öğrendim ben.. asıl önemli şeyler en ince ayrıntılarda gizlidirler mesela ben onun beni sevmeyeceğinden %99 emindim ama yine de uğraştım biraz belli ettim.. sonra mesaj yazmamaya başladım o atmaya başladı.. birgün arabası bozulmuş yolda kalmış mesaj yazdı.. şey demiş işte ellerim kapkara araba yolda kaldı yaa diye.. (sıradan bir arkadaştım yani ) neden o halde atsın ki diye kafama dank etti o an şüphelendim hoşlanıyor dedim ve çıkmaya başladğımzda sordum tespitim doğru çıktı..Ve biz onunla tartışmıştık 1-2 ay hiç knşmadk numaralarmızı silmiştik ben hoşlanmaya başladımm aklımdaydı numarası mesaj yazdım.. o da şöyle düşünmüş neden durduk yere mesaj attıki şimdi bu kız diyp şüphelenmiş hemen tek selam naber mesajımdan.. en ince ayrntılra bile dikkat et.. bi de nasl diyim.. bi laafı başka yerlere çek..nasıl desem ciddi ile şaka arasında karışık anlayamayacağı üzerinde düşüneceği tarzda konuşş. ve de düşündürücü davranışlar sergile..
ilk bu mesajlaşma kısmını hallet eğer olumlu sonuç çıkar 2.haftada o sana mesaj yazarsa bu seferde 2 ileri 1 geri taktiği iyi olacaktır.. yani ona sıcak davran olumsuz bir sonuç oluşursa yine sıcak davran konuşmaya devam ederseniz geri çekil.. böylelikle ne yaptığıı anlamaya çalışacağından seni düşünecektir ve düşünürken kendini sende bulacaktır (srekli seni düşünmekte yani )

Son düzenleme:
Bence msj atipda daha fazla egosunu tavan yaptirma,
Hic arama sorma mesaj atma,
atarsada hice say onu.
Onsuz bugune kadar nasil yasadiysan,
oyle devam et..

Bebislerim =) tel.den giriyrm suanda. Dısardayım. Bisy diycem. Ben bu çocuğa bir msj yazdım az önce tam yolluyodum ki size bi sorıym dedim. İstişare edelim ondan sonra yollayalım.. Saçma birsy yapmak istemiyrm çnkü.. msj söyle.. ' simdi konusmamızı tekrardan okudum da haklıydın galiba.. Birbirimize öyle davranmamız bile saçmaydı. Ben öfkelendiğimde olmıyck syler söyleyebiliyorum bazen.. Gözüm birsy görmüyo sonrasını düsünmüyrm aklıma geleni söylüyorum karsımdakine zarar vermek için. Çünkü onun bana zarar vermek istediğine inanıyorum o anda. Bir çesit savunma mekanizması heralde Simdiyse öfkem geçti çktan Kahvaltıya gelmediğin için msj atmadığın için Bana hiçbirsy için açıklama yapmak zorunda deilsin tabi ki . Ben de deilim . Yanlıs anlasılmak istemediğim için yapıyrm.. Kısacası benim senin hakknda kötü bir düsüncem yok. Zaten bir daha seninle kavga etmemeye karar verdim. Ne gerek var o konusmayı da sildim simdi sen de sil Neyse. Konusmak istersen yada birsy söylemek istersen telefonum 24 saat açık.. ' Gönderelim mi sizce bu msjı *-) lütfen kendınizi onun yerine koyup ta düsünün. Yani böyle bir durumda siz erkek olsaydınız da böyle bir msj alsaydınız ne düsünürdünüz benim hakkımda *-)

Canım böyle bir mesaj yazmamışsındır inşallah .
Bu sadece onun egosunu tavan yaptırır hiç gerek yok derim ben.

yazdım ama henüz yollamadım canım benim :) size sorıym ilk önce dedim.. bu konuyu yani onunla konuştuğumuzu hiçbirkimseye de söylemedim ben bi de. en yakın arkadaşıma bile.. bu yüzden istedim ki yanımda olun göndercksek te birlikte gönderelim birlikte bekliyelim ne yazıcak diye :) ama sen gönderme diyorsun öyle mi *-) yeniyıla da kimseyle küs girmek istemiyorum *-)

Canım böyle bir mesaj yazmamışsındır inşallah .
Bu sadece onun egosunu tavan yaptırır hiç gerek yok derim ben.

yollarsam onun vereceği cevabı da tahmin edebiliyorum açıkçası.. önemli deil ben unuttum bile gibi bişeyler yazar muhtemelen. çünkü hiçbirşeyi önemsemeyen biri gibi. sinir oluyorum bu yüzden ona :d

başka fikri olan yok mu beni tek başıma bırakmayın amaaa =) o kadar içimden geldi yazdım en fazla 1 saate yollarım ben bu msjı gibime geliyo.. taslaklarda durdukça gözüme batıyor yanlış anlamıycaksa eğer yollıycam *-)

Son düzenleme:
ben tüm iyi niyetimle yolladım. iletildi . 6 dakika geçti hala cvp gelmedi. eğer cvp gelmezse bir daha tek harf yollamam numarasını da silerim hıhhh :)

Canım onun yerine,naber nasılsın? filan yazsaydın keşke..bir bakardın muahbbete göre o yazdıklarını söylerdin..ayrıca seni ekmiş sonuçta ona kızmakta haklısın neden alttan alıyorsun ki..artık cevap yazar mı bilmiyorum ama yazarsa dersin ki,kız arkadaşın bu mesajlaşmalara kızmasın sakın,aranızı bozmak istemem yazarsın..gelecek cevaptan anlarsın biri var mı yok mu..bana kız arkadaşı var gibi geldi..kesik kesik iletişim kuruyorsunuz çünkü ama yine de belli olmaz

Son düzenleme:
çok tesekkür ederim yorumun için kuzum Kız arkadası olup olmaması beni sadece o kız beni çok kıskandığı için ilgilendirir. Yani ona göre mesafemi koyarım çocukla arama. Yoksa biz bu çocukla simdiye kadar zaten hiç sevgili olmadık ki :s O msjı yolladıktan sonra da aradan kaç saat geçti ses yok bak :s Açıkçası çok sasırdım cvp yazmamasına.. Değisik bi erkek :d Ama kendisi bilir Ben bu durumda elimden geleni yaptım sonuçta. daha napıym . No.sunu da siliyrm simdi. Artık istesem de msj falan atamam O dönerse cvp verebilirim anca.. bana yazan bütün arkadaslarıma çok tesekkürler =) öptüm heppinizi kocaman =)

Cvp geldi . ' biz senle güzel arkadasız da tartısıyoz iste bütün mesele bu yani bazı seyleri büyütüyoz. Sen hala benim belki kötü olduğumu düsünüyosun yada herkese karsı bir güven meselen var. Eğer emin ol ben diğerleri gibi kötü düsünsem içimde kötülük olsa değisik syler de düsünebilirdim. Neyse. Bana güvenirsen yine sen bilirsin güvenmezsen de ben ne kadar konussam az yani neyse benım de tel.im herzaman açık yani basın sıkısırsa burdayım aklında olsun iyi bi kızsın unutma oldu mu ' :s Ben diğerleri gıbı kötü deilim demıs yaa sanki benim hayatım kötü adamlarla geçti hey allam hayatımda 3 yıllık bir iliskimden baska kımseyi saymam hıh. Ne demek istedi simdi sizce bu çocuk *-) kötü bısy yok dimi bu msjda .

Son düzenleme:
aman kötü birşey olmasın da =) sen asıl bana bak destan yazdım resmen :d kızıcaksın yazdıklarıma bir daha msj atma diceksin ama atmıcam zaten :) herneyse. dün gece yazdım ki :)

' senin kötü biri olduğunu düşünmüyorum.. güven meselem de yok. aksine insanlara çok çabuk güveniyorum ben çok çabuk inanıyorum.. ananem bana hep kimseyi kendin gibi zannetme der durur.. ama ben hep unutuyorum. duygularımı yoğun yaşadığım için tepkim de çok oluyo. üzülüyosam kahroluyorum mutluysam bulutların üstünde geziniyorum. benim duygularımı gizlemem imkansız duruşumdan bile belli olur.. tabi ki de kötü biz kız deilim bu söz konusu bile olamaz.. ben zaten bunu düşünerek dememiştim ki herkesle yemek yemiyorum herkesle kahvaltı yapmıyorum diye . böyle dedim çünkü sen bana sen mi benimle konuşmak istemiyosun diye sormuştun. ben de öyle olmadığını anlaman için özel biri olduğunu anlaman için demişimdir.. yoksa benim evime herzaman arkadaşlarım gelir yeriz konuşuruz güler eğleniriz.. gün gelir onlarca kişiyi birden ağarladığım olur. ama herkes giremez evimin kapısından . kahvaltıyı kendin isteyip te gelmemene de baya şaşırdım açıkçası :s bir de demişsin ki biz seninle güzel arkadaşız. bence öyle değil.. güzel anlaşıyoruz ama birtek arkadaş olmayı beceremiyoruz bir türlü.. başka şeyler de sürükleniyo peşinden.. işte problem burdan kaynaklanıyor . tüm o yanlış anlaşılmalar büyütmeler bu yüzden.. sence cumartesi gününden öncesi ve sonrası aynı mı. biliyorum cumartesi telefonum kapalı olduğu için yaptın böyle.. ben başka birşey yapmadım çünkü sana o gün.. ama oldu artk yapılacak birşey yok o konunda artık. kahvaltıya da cmrts telefonum kapalı olduğu için gelmedin. işin falan çıkmadı . yoksa gelirdin.. istiyodun çünkü.. telefonum kapanmasaydı kahvaltı da yapıcaktık yemeğe de çıkıcaktık sen bana sürpriz de yapıcaktın.. söylediklerinin yalan olduğuna inanmıyorum çünküüü ama belki de böylesi daha doğrudur.. ama yemek yiyemiyceksek te sürprizin ne olduğunu öğrenmek isterim neyse. yeter bu kadar . beni uyku tutmadı yazdım içtenliğimle.. sen de artık yarın bütün gün benim mektubumu okursun allah rahatlık versin bana ve de sana =) '

daha napıym :d eğer benim hatam varsa diye bir adım deil 10 adım attım resmen :) umrumda olmayana tek cümle açıklama yapardım sadece.. ama onun bütün söylediklerine ayrı ayrı açıklamamı yaptım.. gerisi ona kalmış canı nası isterseee . bu sabah iletildi bu msj saat 9 gibi falan. henüz cvp yok . :)

Kötü bişey yok ama bana arkadaşca geldi.

aa bi de düsünmüstüm de ya sevgilisi yok ya da sevmiyo kızı.. Baska bir açıklaması olamaz bu durumun. Çnkü mesela ben kendimi düsünüyrm da sevgilim varken baska bir erkekle birlikte yemek yemeyi düsünmeyi bırak konusmak bile istemem böyle.. Bakmam bile kimseye. Simdi diycksiniz belki heyecan olsun diye deisiklik olsun diye böyle yaptı. Ama öyle olsa kısa sürerdi. Ama bu çocuk tanıstığımızdan beri yani 2 3 senedir bana karsı böyle . :s neyse. Dengeli olsun canımı yesin :d ama böyle kafa karıstırarak hıç iyi yapmıyor bilse keske.. Bu gidisle beni tamamen kaybedick .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…