çoook teşekkür ederim dediklerini mutlaka yapıcam. aslında çok hoş çocuk ama birincisi dediğin gibi hala o kızla çıkıyorlar mı onu bilmem lazım. çünkü eğer çıkıyorlarsa bizim onunla geçen haftaki gibi konuşmamız bile yanlış.. normal arkadaş olamıyoruz bir türlü :s anlamadım gitti :s ikincisi ben ona güvenemiyorum. baksana yaptığı dengesizliğe..
peki yani sence ben şimdi msj atıym mı atmıyım mı *-) bekliyim mi o atsın yada arasın diye.. inatçı gibi.. atmıycak gibi geliyo . ama ben kızım onun atıp araması lazım. ben zorla ona msj mı atıcam di mi *-)
bak ne yap biliyormusun tatlım..
Biraz sen mesaj yaz ilk zamanlarda dediğim gibiyine hafiften belli et.. alıştır ona senin mesaj atmana.. alışsın yani beklesin biraz.. baktın sen atmadın o zaten atar diye umuyorum inat etmez ...
ama ilk sen alıştır biraz mesaj yaz.. sohbet et..hep sen at belirli saatlerde at 1 hafta böyle devam etsin..sonra atma hiç ama hiç.. bırak bakalım ne yapacak.
dünden beri hiç konuşmadık ama.. tahmin ettiğim gibi aramadı kendisi :) yaa ben anlayamıyorum başta çok meraklı msjlaşmaya konuşmaya sonradan yüz verince şımarıyolar tepesine çıkıyolar insanın. dediğin aslında tam aklıma yattı kuzuuum :) ama nası msj atabilirim şimdi ne yazıym ki ben ona *-) sonuçta en son tartıştık biraz dün sabah. o da bana beni yanlış anlıyosun hep diyo.. ben de diyorum ki açık açık söyle o zaman konuşmak istiyomusun istemiyosun diyorum. ( bana benden hep msj bekliyosun dediği için böyle soruyorum ) o da ben konuşmak isterim ama sen mi istemiyosun diye yazıyo bana yaa.. gel de çıldırma. bu çocukla uğraşmak çok zor oluck eğer uğraşmaya kalkarsam :)
Canım böyle bir mesaj yazmamışsındır inşallah .
Bu sadece onun egosunu tavan yaptırır hiç gerek yok derim ben.
Kötü bişey yok ama bana arkadaşca geldi.