- Konu Sahibi biricikbusecik
-
ervatuana kardeş candanote1983@hotmail.com ekle sizinle bir görüşelim inşallah. bi fikir alışverişinde bulunalım ben bursaa çok uzaktayım ama olmazsa giderim 3 saat kısa bi süre laparoskopik ameliyat çok çok iyi 15.000 tl çıkarmı bilmiorm taksit yapsa keşke hoca bende memurum çünkü
olanlara ben bile inanamıyorum hala :) cinsiyetlerini hala tam öğrenemedik ama büyük ihtimal ikiside kız dedi, 4. 5 aylık olduk, dualarınızla inşallah sağlıklı bir şekilde ikisini de kucağıma alırım :)
cnm beni hatıladın galiba bende hiç adet grmedim evliyim ama kaç sene oldu halen hamile kalamadım bacım sende adet gremiyordun nasıl hamile kalmışsınbu ara çok mutlu oldun rabbim ikizlerini sana bağışlasın dilerim başımıza bide facebook kullanıyor musunuz ulaşmak istiyorum size
canım hatırlamaz olurmuyum seni, en son hakkımda ne konuşmuştuk hatırlamıyorum ama evli değildim,sonra sen kayboldun...
zeyneple karşılaşmışsınız, söyleyince hemen hatırladım seni, buralardayım, yaz bana, en son mr çekilmiştin sanki öyle hatırlıyorum, benim eksiğim hormonmuş, eksik hormon yerine konunca Rabbimin sayesinde çok şükür 5 aylık hamileyim :)
senin biran önce rahim filmi çekilmen gerekiyor özetle bunu öneriyorum sana canım... sende mail adresim var, buradakiyle aynı isimle, hatırlarsın, oraya yazabilirsin
cnm tek mr çekerek mi hamile kaldın benden de rahim flimi istediler cok zormuş korktum çekemedim ama çekmeye düşünüyorum yani şimdimr ceksem büyük sorunum ortada kalkacak mı evet zeyneple konuşuyorum facebookta sana facebookta ulaşma imkanım var mı hangi dr git
canım anlatamadım sana,tek eksiğim hormonmuş, eksik hormonu yerine koyunca hamile kaldım
mr sen çekilmiştin diyorum, en son görüştüğümüzde yani
bi daha haber almadım senden
bana mail adresimden ulaşabilirsin, o da sende var
rahim filmi çekilmen şart diye düşünüyorum
benim dr um sıradan bir kadın doğum dr u
peki cnm adet gördün mü ilaçsız doğumundan sonra tekrar adet görebilir misin normal yollamı hamile kaldın
canım anlatamadım sana,tek eksiğim hormonmuş, eksik hormonu yerine koyunca hamile kaldım
mr sen çekilmiştin diyorum, en son görüştüğümüzde yani
bi daha haber almadım senden
bana mail adresimden ulaşabilirsin, o da sende var
rahim filmi çekilmen şart diye düşünüyorum
benim dr um sıradan bir kadın doğum dr u
merhaba canım gecmısı tam okumasamda ılk sayfaları okudum rahımı olmayan ve evlendıkten sonra ogrenen bı akrabamı kocası terk etmıstı.bak ne guzel ılk sayfalarda dedıgın kısıylemı evlendın cok sevındım adına Rabbim saglıcala kucagına almayı nasıp etsın canım bende 2 yıllık evlıyım hersey yolunda ama bebıs hala bı turlu gelemedı Rabbim ısteyen herkese nasıp etsin
evet, 6 yıl kadar peşimi bırakmadı ve beni ikna etti :)
bu sitedeki herkes için dua ediyorum canım, Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?