- Konu Sahibi biricikbusecik
bu konunun sadece başını okuyup, birde bu sonunu okuyunca çoğu kimse inanmaz bence yaşadıklarıma
hala şokta olduğum için ne yazacağımı bilemiyorum
nasıl anlatabilirimki duygularımı, ne söylesem yetmeyecek sanki
ben aylar önce tesadüfen burayı buldum ve sende kendimi buldum ben. senin duygularında,hissettiklerinde,düşüncelerinde ben vardım bir şekilde ve burada yazdıklarını ağlayarak okudum her sayfasında. hiç tanımadığım,görünüşünü,düşüncelerini,nerede olduğunu,boyunu,kilosunu hiç bir şeyiniiii bilmediğim senle o kadar çok bütünleştirdim ki kendimi bu yüzden şu an mutluluktan içim içime sığmıyor inan ki
yumurtalığın yok sanıyorken aslında var olduğunu,küçük ve büyümeyeceklerini düşünürken büyüdüklerini ama tüm bunlara rağmen adet olamayacağını düşünürken adet olduğunu, bebek için tedaviye başladığını tam bu sırada çocuğun olmadan menapoza girme ihtimalinden korktuğunu ve bunların üzerine gelen bebek haberini almana tanık oldum. (gerçi bir çoğunu yıllar sonra okumuş oldum :))
her anını senle beraber yaşadım inan ki ve gördüm ki Rabbim tam en umutsuz olduğun anlarda karşılaştırdı seni en güzel haberlerle...
bu herkese ders olsunn... ne kadar umutsuz olursanız olun sakın ola pes etmeyin sakın!!! Rabbim en hayırlısıyla karşılaştırıyor bir şekilde bizleri...
ben de dahil pek çok kişiye umut oldun, yol gösterdin, eminim ki buraya yazanlar kadar yazamayanlar da vardır. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın haberini de umarım burada paylaşman nasip olur.