🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kurutmadan çıkacak çamaşırlar var dürülecek

Beyazlar yıkanıyor onlar kurutmaya atılıp dürülecek

Deterjan dolabını da dağıttım toplanacak silinecek

Buzdolabının rafları yıkanacak birkaç tane kaldı yıkanacak

Kedinin kumu temizlenecek

Bu ara iyice tembel oldum hiç yapasım yok kalk yap hadi 😏

Banyo dolabının deterjan gözleri boşaltıldı silindi atılacak atıldı yerleştirildi. Deterjan stoğunu seviyorum önceden çok temizlik yapardım da eskisi gibi yapmadığım için çabuk bitmiyorlar.

Bu kitabı birkaç yıl önce almıştım 110 sayfa okuyup yarım bırakmıştım okuduklarımı pek hatırlamıyorum diye baştan başladım
Şeker Portakalı’nın devamı olan kitap toplam 275 sayfa
1000050080.webp

Kursuma gittim ardından pazar alışverişimi yaptım geçen hafta gitmeyince yeşillik azalmıştı civar manavlardan almıştım ama pazar gibi olmuyor malum birazdan yerleştireceğim.

Kediyi sahiplendirmek için sarı siteye ilan açtım çünkü eşimin hem psikolojik hem bedenen kediye alerjisi var biz kızımla vermeyi hiç istemiyoruz hatta kızım ağlıyor. Kedi öyle uysal ki geceleri benle uyuyor sahura kalkıyorum yanımda mutfakta ben hazırlarken eşlik ediyor pek fazla kuru mama kültürü yok mutfaktan mı beslendi acaba diye mutfaktan yiyecek veriyorum yiyor hatta yoğurt canavarı mutfak masasına hiç çıkmıyor oldukça oyuncu bir kedi ilana o kadar çok yazan oluyor ki önüme gelene vermek istemiyorum aralarından seçim yapmak durumundayım ki yeniden sokağa mahkum olmasın bir heves uğruna insanlar alıyorlar sonrası sokaklar veya barınak oluyor oldukça üzücü ilk eve geldiği zaman oldukça üzülmüştüm ama onun sevecenliği ile çok mutlu oldum eşimi ikna edebilsem onu sahiplenmek istiyorum 🥹 şuan vermek için karar verdiğim bir aile var ona gerçekten kol kanat gerecek sevecek bir aileye vermek istiyorum o aile ile irtibatı da kesmek istemiyorum bu şartım var ara ara kedinin fotoğraflarını atma şartım var geri getirmek isterlerse kimseye vermeden geri getirebilirler işte öyle bir akşamdayım🥹

Sanırım sahiplendirsem daha iyi olacak şöyle ki ; şuan yatağımın başucundaki komodinde bulunan fotoğraf çercevesini ısırıyor 😬daha neler yapmadı ki 😬 şimdi gel buraya deyip yatağıma çağırdım şükür yattı yanıma 😬

Ritim holter cihazı takıldığında bir gün boyunca telefonla konuşmak ve internete girmek yasaktı dün detoks yapmış oldum. Şükür ki sonucum da iyi çıktı ritim bozukluğu yok dedi doktor nabız 160lara çıkıyor.

Kediyi sahiplendirdim tam da Bursa'da istediğim semte gitti çok tatlış iki yetişkin kardeş aldılar kızımı Pamuğumu ellerine verirken sırtımdan içeri kaçmak istedi bir haftada bana alışmış ağlayacaktım🥹şuan yazarken bile ağlayasım geldi.

Back
X