• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Pardon almak istediklerini yazmışsın yani secenekleri gösterceksin.ben piyasayı bilmiyorum hjc bakmadım ama baya pahaliymis.gerci ne varki ucuza artık😊
Benim gunlugumde ne işin var demezsin umarım😊bende hasta ziyaretine gidiyorum😊

Eklentiler

• IMG20250227124840.webp
    IMG20250227124840.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 12
Çarşı fiyatları çok değişik 11 bin etiketli abiyeye benim bütçem 6 bin deyince 8 bine "Nerelisiniz" sorusundan "Bursalıyım" cevabımdan 6 bine düştü fiyat 😬

Çarşı fiyatları çok değişik 11 bin etiketli abiyeye benim bütçem 6 bin deyince 8 bine "Nerelisiniz" sorusundan "Bursalıyım" cevabımdan 6 bine düştü fiyat 😬
😁Hemşehri olmakdan dolayimi.bursada da yerli olmuyor degilmi eskisi gibi değil artık memleket.merkezi bı yerde misin yoksa kirsalmi.bende 7sene önce gezdim bursayi.belediye gezi duzenlemisti.cok güzel yaşadığın şehir masaallah

burda da paylaş elbiseleri:) benim de görümcemin düğünü var hala abiyem hazır değil. Eşim sonra da giyilebilecek bir şey alsana diyor ama gönlüm abiyeden yana

😁Hemşehri olmakdan dolayimi.bursada da yerli olmuyor degilmi eskisi gibi değil artık memleket.merkezi bı yerde misin yoksa kirsalmi.bende 7sene önce gezdim bursayi.belediye gezi duzenlemisti.cok güzel yaşadığın şehir masaallah
Yok yahu hemşehri olmak ile alakası yok o paralara abiyeyi almayacağımı bildiği için indirim yaptı 😄 çarşının sıradan taktiği yıllardır değişmedi😄 Bursa merkezdeyim ben güzel şehir evet ama çok kalabalık eskisi gibi öyle çok güzelliği kalmadı.

Bursa'nın yerlisi olmaz mı kız biz sayısı belli değil kaç kuşak Bursa 😄

Yerli vardirda artık bursa buyuksehir gibi önemli bı konumda oyuzden öyle demiştim.ben İstanbul'dayım bı vapur kadar yakindayim sana.gorusmek istedim senle goruselim inşaallah.bikerede tatil için yalovaya gitmiştik .babam yolu karıştırınca Bursa'ya kadar yine gitmiştik😁

Yok yahu hemşehri olmak ile alakası yok o paralara abiyeyi almayacağımı bildiği için indirim yaptı 😄 çarşının sıradan taktiği yıllardır değişmedi😄 Bursa merkezdeyim ben güzel şehir evet ama çok kalabalık eskisi gibi öyle çok güzelliği kalmadı.

Bursa'nın yerlisi olmaz mı kız biz sayısı belli değil kaç kuşak Bursa 😄
Hani resim aticaktin.kiz hepbirlikte el mi kaldiralim. Bütün üyelerle.isminde guzel bu arada bende oğlumu büyütürken baya bj niloya izlemistim

Yerli vardirda artık bursa buyuksehir gibi önemli bı konumda oyuzden öyle demiştim.ben İstanbul'dayım bı vapur kadar yakindayim sana.gorusmek istedim senle goruselim inşaallah.bikerede tatil için yalovaya gitmiştik .babam yolu karıştırınca Bursa'ya kadar yine gitmiştik😁
Evet Bursa artık çok karışık yabancı insan çok olur görüşürüz inşallah vapurla Mudanyaya ya da Güzelyalıya gelirsin
Yalovadan Bursa'ya gelmek iyi bir başarı 😄

Evet Bursa artık çok karışık yabancı insan çok olur görüşürüz inşallah vapurla Mudanyaya ya da Güzelyalıya gelirsin
Yalovadan Bursa'ya gelmek iyi bir başarı 😄
Kız ben yalovaya nasıl geleyim😊 sen gel İstanbul'a.arabada kullaniyosun.masaallah.ne guzel.senin için kolaylik.ben araba kullanmayı bilmiyorum.oglum 12yasinda.nisan ne zamn

Kız ben yalovaya nasıl geleyim😊 sen gel İstanbul'a.arabada kullaniyosun.masaallah.ne guzel.senin için kolaylik.ben araba kullanmayı bilmiyorum.oglum 12yasinda.nisan ne zamn
Yok kız babam yolu şaşırdı dedin ya ondan bahsediyorum 😄

Arabayla İstanbul'a gelmek mi 🤭bi kere araçla gelmiştik o nasıl trafik doğru düzgün bi yeri gezememiştik😬feribota binip otobüsle gezmek çok daha mantıklı😄nişan bayramın üçüncü günü akşamı

Back