- 23 Ocak 2016
- 33.308
- 49.561
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.341
KesinlikleGünaydınnn
Silivri istanbula bağlıdır ama trakya bölgesine doğru son ilçesi niloşum bizden sonra tekirdağ geliyor. O yüzden İstanbullu değil de trakyalı hissediyorum
89 lusun ama dimi7 Kasım.
Akrep burcuyum
Hiçbir manası olmayan şarkıAy hep aynı kelimeler
Bizimkiler de bulgaristan çıkıyorKesinlikle
Ben de e devletten soy kütüğüne baktım babaannemin tarafında Romanya falan çıkıyorişte bir yerlerden geliyor demek ki
Benim babam tarafı dedelerden hep Bursa çıkıyor ama eşim macırBizimkiler de bulgaristan çıkıyor
He annemde nevşehirli bi tarafımda oralı
Aynen öyle vallaBenim babam tarafı dedelerden hep Bursa çıkıyor ama eşim macırmelez olduk artık
Ah ahhHiçbir manası olmayan şarkıadam ağzından gevelemiş ünlü olmuş
Ne iş yapalım sen söyle bakalımAynen öyle valla
Bugün neler yapıcaksın niloş
Ben yemeği koydum şimdi pişiyoNe iş yapalım sen söyle bakalım
Eşim bayram tatilinden sonra bugün 5 te işe gidecek yemeği bir önden yapayım sonra ne yapalım hadi karar verelim beraber
8989 lusun ama dimi
Anladım ben zaten aynı burçta olmadığımızı bazı özelliklerimiz farklı sen daha duygusalsın mesela ben seni balık burcusun sanmıştım
Harikasın ben de şimdi mutfaktayım ban yokmuş profil mesajlarına daldımBen yemeği koydum şimdi pişiyoetrafıda topladım lavaboyu köpürükledim
Başka ne yapayım bilemedim. Çicek ekicem birazdan ama
Evet artık istediğimiz gibiHarikasın ben de şimdi mutfaktayım ban yokmuş profil mesajlarına daldım
Kız nolmuş yine bişeuler olmuşHarikasın ben de şimdi mutfaktayım ban yokmuş profil mesajlarına daldım
Yaaa harikalar ama Ba yıl dımmmmmmKayınpederim, kaynım, kayınvalidem almışlar bunları
Annem geldide şimdi ektik bodrum papatyasıymış
Eki Görüntüle 2853092
Burda gruplaşmış kişiler var biz geçen dutla giderli şarkılarda oynayalım dedik şarkı gönderdik birbirimize onla da muhabbetimiz kaynanadan eve dönünce göbek atıcaz diye başladı öylelikle arada stres atmak için şarkı paylaşırız ne bilim grup sanıyorlar herhalde biziKız nolmuş yine bişeuler olmuş
İnşallah çabucak kuruyup geçmez bunlar niloşum ya uzun ömürlümü hiçbilmiyorumYaaa harikalar ama Ba yıl dımmmmmm
Ne alakası var grupla ya ne grubu olcak muhabbetin uyR daha samimi olursun. Burdaki herkesle aynı samimiyet olcak diye bi durummu olması gerekBurda gruplaşmış kişiler var biz geçen dutla giderli şarkılarda oynayalım dedik şarkı gönderdik birbirimize onla da muhabbetimiz kaynanadan eve dönünce göbek atıcaz diye başladı öylelikle arada stres atmak için şarkı paylaşırız ne bilim grup sanıyorlar herhalde bizi
Bunları ben de bilmiyorum geçen gördüm ben bunları ölürler diye bilmediğim için bunları bakmayı almadım ama içim gitmişti i bunlaraİnşallah çabucak kuruyup geçmez bunlar niloşum ya uzun ömürlümü hiçbilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?