- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.868
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.381
Aa bak burda diyo akşam ezanıyla açıyomuş sabah ezanıyla kapanıyomuşKız baktım ben şimdi çiçeğe bizim burada birinin binasının önünde var ondan aynısı bundan ama gündüzleri açık oluyor geçerken resmini çekerim Eki Görüntüle 2853254
Ama çok güzelmiş pamuk şekeri gibiBu resim iyi ki de denk geldiCookiie dur ben şimdi o binanın önüne gidip resim çekeyim
Eki Görüntüle 2853256
Çiçeğin sahibi kapıya çıktı aldım çekcem sana dur eve gideyimAma çok güzelmiş pamuk şekeri gibi
Evemi aldın kızÇiçeğin sahibi kapıya çıktı aldım çekcem sana dur eve gideyim
Belki bu ezan çiçeğidir ben googleda aratırken bu pembe olanı görünce direkt buradaki çiçek aklıma geldi ama geçen gördüğümde gündüz de açıktı teyzeyi kapının önünde birini geçirirken gördüm alabilir miyim dedim dede de ne soruyorsun al dedi yok dedim alamam bazı insanlar helal etmiyor izinsiz almam dedim kaç tane kök söktü daha sökecekti yeter dedim sanki akrabam gibi uğurladılar bizi kızım da arabasıyla çıktıydı güle güle falan yaptılar ne iyi insanlarmış yaAa bak burda diyo akşam ezanıyla açıyomuş sabah ezanıyla kapanıyomuşfarklı cinslerimi var acaba
Ben bu sefer baya azalttım arakanın fiyatı düşer yavaş yavaş artık taze taze koyayım diyorum geçen sene koymadım evvelki seneden vardı ben de mutfak ve buzdolabını topladım bugünMutfağı topladım
Çaydanlığın altını limon tuzu ile kaynatmaya bıraktım kirec söksün
Bugün birde karar verdim bi süre yemeklik daha az alıcam dondurucuyu bitirelim. Yaz geldi bizim hala geçen yazdan şeyler var dondurucuda
Evet yarın büyükçe bir saksı alayım dikeyim belki uyku çiçeği gibi kocaman olur saksıda teyze çok arsız bir çiçek bu olur olur dedi ben pek bilemem her çiçeği bakmayıEvemi aldın kız
Ay çok güzel duruyorlar ama yaaaBelki bu ezan çiçeğidir ben googleda aratırken bu pembe olanı görünce direkt buradaki çiçek aklıma geldi ama geçen gördüğümde gündüz de açıktı teyzeyi kapının önünde birini geçirirken gördüm alabilir miyim dedim dede de ne soruyorsun al dedi yok dedim alamam bazı insanlar helal etmiyor izinsiz almam dedim kaç tane kök söktü daha sökecekti yeter dedim sanki akrabam gibi uğurladılar bizi kızım da arabasıyla çıktıydı güle güle falan yaptılar ne iyi insanlarmış yaEki Görüntüle 2853284 Eki Görüntüle 2853285
Araka ne bilmiyorum amaBen bu sefer baya azalttım arakanın fiyatı düşer yavaş yavaş artık taze taze koyayım diyorum geçen sene koymadım evvelki seneden vardı ben de mutfak ve buzdolabını topladım bugün
Fotoğraf çekerken kimse yoktu kız da arabayla çıktı az gezsin dedim dönerken yine oradan geçtik dede ile teyze birini geçiriyordu sordum ne soruyorsun alsana be kızım dediler yok dedim alır mıyım helal etmeyenler oluyor çok ton ton bir teyzeydi ya ömrümce unutmam inşallah çiçek tutar da çok dua ederim onlaraAy çok güzel duruyorlar ama yaaane güzel insanlar var gerçekten
Araka ne bilmiyorum ama
Nasibinde varmış şimdi daha güzel hemen büyür tohumdan biraz uzun sürerdirEvet yarın büyükçe bir saksı alayım dikeyim belki uyku çiçeği gibi kocaman olur saksıda teyze çok arsız bir çiçek bu olur olur dedi ben pek bilemem her çiçeği bakmayı2 kez geçtik oradan 2.de kapıda gördüm bu kadar olur tohum bakacaktım internetten
Belki bu ezan çiçeğidir ben googleda aratırken bu pembe olanı görünce direkt buradaki çiçek aklıma geldi ama geçen gördüğümde gündüz de açıktı teyzeyi kapının önünde birini geçirirken gördüm alabilir miyim dedim dede de ne soruyorsun al dedi yok dedim alamam bazı insanlar helal etmiyor izinsiz almam dedim kaç tane kök söktü daha sökecekti yeter dedim sanki akrabam gibi uğurladılar bizi kızım da arabasıyla çıktıydı güle güle falan yaptılar ne iyi insanlarmış yaEki Görüntüle 2853284 Eki Görüntüle 2853285
Allah uzun ömürler versin teyzeyle dedeye inşallah ne güzel denk gelmiş sana daFotoğraf çekerken kimse yoktu kız da arabayla çıktı az gezsin dedim dönerken yine oradan geçtik dede ile teyze birini geçiriyordu sordum ne soruyorsun alsana be kızım dediler yok dedim alır mıyım helal etmeyenler oluyor çok ton ton bir teyzeydi ya ömrümce unutmam inşallah çiçek tutar da çok dua ederim onlaradur araka resmini atayım
Kız bezelyee diye biliyorum ben evet
Kız nasıl sevindim akşam akşamNasibinde varmış şimdi daha güzel hemen büyür tohumdan biraz uzun sürerdirben de buralarda görürsem alırım çok tatlıymış köyden bi komşudan kasımpatı alıcam ama daha geçen sene görmüştün bayıldım resmen
Amin canım amin torunuydu herhalde kapıda bonus kafa erkekAllah uzun ömürler versin teyzeyle dedeye inşallah ne güzel denk gelmiş sana da
Aa yetiştiriyorlar mı ne güzel size bedavaya gelirKız bezelyee diye biliyorum ben evetkayınvalidemler yetiştirip satıyo bunlardann bende de çok var ama bu sene ğek yiyemedik
Ahaha oda anlamamıştır tabi bu sevdayı bilmyen nerden anlasınAmin canım amin torunuydu herhalde kapıda bonus kafa erkekçiçekten ben öyle bahsedince bi bakakaldı akşam akşam
Evet canım yani geçen sene daha çoktu. Ramazan bayramından snra 1 hafta ordaydık bir kısım ayıkladık bi kısım alıcılara götürdü hepAa yetiştiriyorlar mı ne güzel size bedavaya gelireşimin köyünün yakınındaki köylerde hep bundan yetiştirip satıyorlar biz araka diyoruz
Hadi kolay gelsinKocam işte Ya Allah Bismillah işlere girişiyorum
Sağol canımAhaha oda anlamamıştır tabi bu sevdayı bilmyen nerden anlasın
Evet canım yani geçen sene daha çoktu. Ramazan bayramından snra 1 hafta ordaydık bir kısım ayıkladık bi kısım alıcılara götürdü hepama bu sene o kadar fazla ekmediler bide birazı galiba yanmış pek olmadı
Hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?