- 23 Ocak 2016
- 33.029
- 49.382
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.301
Aslında eşim kendi için ben Urfa Adana Antep yöresi tarafında doğmuş gibiyim diyorEşin de tam erkek midesi varmışnerde ağır kokulu şeyler onu yiyor. Bende denemedim hiç yer miyim bilmiyorum
Ama kokoreç için çoğu kişi bana yemeyerek çok büyük bir lezzet kaçırıyorsun diyorlarEşin de tam erkek midesi varmışnerde ağır kokulu şeyler onu yiyor. Bende denemedim hiç yer miyim bilmiyorum
Adanada eşimin bikaç akrabası varAdanaya gelin misafirimiz olun şırdana gidek
Çok uzak kuzu
Esine bu şarkıyı yolla.
Sonra atlayın arabaya gelin olmaz mi ?
Acı güzel şey yaa ben çok severimAslında eşim kendi için ben Urfa Adana Antep yöresi tarafında doğmuş gibiyim diyorher sofrada acı biber istiyor eti çok seviyor tam adlarını bilmiyorum söğüş bilmem ne bilmediği yeri yok baklava şöbiyet çeşitleri
Bende de romanlara benzerlik varanamıza babamıza benzemesek evlatlığız dicem
Videodaki o şişteki etler tam eşimlik
Esine bu şarkıyı yolla.
Sonra atlayın arabaya gelin olmaz mi ?
Ben oynamayı çok seviyorum çok oynarım eşim oynamayı bilir oynamaz ben o konuda benzetiyorum kendimiAcı güzel şey yaa ben çok severim
Sen niye romanlara benziyorsun kız
Ben şimdi resimlerine baktım da ben bundan yemişim yaAma kokoreç için çoğu kişi bana yemeyerek çok büyük bir lezzet kaçırıyorsun diyorlar
Bende çok severim ama az oynarımBen oynamayı çok seviyorum çok oynarım eşim oynamayı bilir oynamaz ben o konuda benzetiyorum kendimi
Yemişsindir mutlaka burada çok var yapan yer hatta pandemi gelmeden evvel geceleri hep açık olurduBen şimdi resimlerine baktım da ben bundan yemişim yatadı ağır ama güzeldi
Seven insan yakin eder ırağıÇok uzak kuzuçokkk
Aaa soru mu bu şimdi yemez miyim hiçVideodaki o şişteki etler tam eşimliksen yiyor musun?
Şimdi kullanmak nasip olucak inşallah canımEvet canım. İlk evlendiğimde çocuk kıyafetleri alıyordum ama başarısız olunca çok üzülmeye başladım, Vazgeçtim. Ama Allah büyük. Hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamak lazım işte.
İyi yapmışsınızTekrardan nice yaşlara
26 oldu
Kokoreç bende yerimEşin de tam erkek midesi varmışnerde ağır kokulu şeyler onu yiyor. Bende denemedim hiç yer miyim bilmiyorum
Neden pişman oldun yahuBende çok severim ama az oynarımhatta bugüne kadar sadece iki kuzenimin düğününde oynadım ve sonradan çook pişman oldum inşallah bir daha oynamam
Çünkü günah.Neden pişman oldun yahu
Ben kuzenimin düğününde 7 aylık hamileydim kınasında hiç durmadım doğuracaksın böyle oynarsan dediler ertesi gün düğünde oynatmadılar beni yazın tatile gittik eğlence vardı baya bi oyun havası falan eğlence vardı eşim ortama katılmadı ben ortama girdim dedim duramıcam oynucamsüperdi inan ki
Bizde de hep romanNeden pişman oldun yahu
Ben kuzenimin düğününde 7 aylık hamileydim kınasında hiç durmadım doğuracaksın böyle oynarsan dediler ertesi gün düğünde oynatmadılar beni yazın tatile gittik eğlence vardı baya bi oyun havası falan eğlence vardı eşim ortama katılmadı ben ortama girdim dedim duramıcam oynucamsüperdi inan ki
Sevmez miyim seviyorum ama gerçekten uzakSeven insan yakin eder ırağı
Aaa soru mu bu şimdi yemez miyim hiç
Hee o yönden. Bende oyunla alakalı sandım. Evet haklısın valla ama işte yapıyorızÇünkü günah.
Yani benim oynadığım ortamda kadın erkek karışıktı ondan da bayaa bir pişmanım
Evet biz buraliyiz.Sevmez miyim seviyorum ama gerçekten uzak
Siz aslen oralı mısınız ben de yiyorum artık alıştım yav körle yatan şaşı kalkarmış ben ota alıştıramadım o ete alıştırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?