- 23 Ocak 2016
- 33.026
- 49.382
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.361
Ama kim ne yazıp silmiş ne zamanNe alakası var grupla ya ne grubu olcak muhabbetin uyR daha samimi olursun. Burdaki herkesle aynı samimiyet olcak diye bi durummu olması gerek
birileri bişeyler yazmış silmiş gakiba merak ettim ama yok
Bende bilemedim bakalım yaşayıp görücem. Sanki hemen çiceklerini döküp ölücekmişker gibi geliyoBunları ben de bilmiyorum geçen gördüm ben bunları ölürler diye bilmediğim için bunları bakmayı almadım ama içim gitmişti i bunlara
Kız durumlarda baya bişeyler yazmışlar yaa okudum okudum bulamadımAma kim ne yazıp silmiş ne zaman
Heh işte bana da o duygu oluyorBende bilemedim bakalım yaşayıp görücem. Sanki hemen çiceklerini döküp ölücekmişker gibi geliyo
Aa ne zaman yeni miKız durumlarda baya bişeyler yazmışlar yaa okudum okudum bulamadım
Bakalım ben sana haber veririm yaşayıp yaşamadığınıHeh işte bana da o duygu oluyor
Nolmuş öğrenebildinmiAa ne zaman yeni mi
Ballı diye biri saymış sövmüş silmişBakalım ben sana haber veririm yaşayıp yaşamadığını
Nolmuş öğrenebildinmi
Benim kız durmadı parka götürdüm şimdi eve geldik işlere girişicem birazdanYemek yedikte hemen kuran okumaya geçtim cüzümü bitireyim sonra toplucam mutfağı artık korkuyorum adet olcam kalcak diye karnım ağrıyo
En güzelini yapmışın hava almışsındır oh güzelBenim kız durmadı parka götürdüm şimdi eve geldik işlere girişicem birazdan
Bak uyku çiçeğinin uyumuş haliEn güzelini yapmışın hava almışsındır oh güzel
Anaa gece böyle sabah mı açıyooBak uyku çiçeğinin uyumuş hali
Evde bir sürü yapılacak iş var aslında kaç gündür yapmıyorum bu akşam yapmam lazım mobilyaların tozu alınacakEn güzelini yapmışın hava almışsındır oh güzel
Akşama doğru kapatıyor kendini çiçekler sabah açıyor o fotoğrafı geçen çektim şimdi terasa çıktım yine kapatmışlar kendilerini uyumuşlarAnaa gece böyle sabah mı açıyoo
Benimde var birsürü iş ama hala yapcak insan yokEvde bir sürü yapılacak iş var aslında kaç gündür yapmıyorum bu akşam yapmam lazım mobilyaların tozu alınacak
Ne güzel yaratıyo rabbim yaa hayran olmamak elde değilAkşama doğru kapatıyor kendini çiçekler sabah açıyor o fotoğrafı geçen çektim şimdi terasa çıktım yine kapatmışlar kendilerini uyumuşlar
Aa gerçekten mi googledan bi bakayımBenimde var birsürü iş ama hala yapcak insan yokcamları haftasonuna attım. Uzak yerlere yetişemiyorum. Bide silmişken tüller ğerdeler yıkansın istiyorum çıkarıp yakmayıda yapamıyorum. En iyisi haftasonu dedim ama evin içinde de birsürü iş var
Ne güzel yaratıyo rabbim yaa hayran olmamak elde değilbide ezan çiceği vardı biliyomusun ezan okunurken açıyo sadece
Bende bikaç yerde gördüm ama açıp kapadığına hiç şahit olmadımmtabi öyle dedilerAa gerçekten mi googledan bi bakayım
Evet Rabbim çok güzel yaratıyor
Kız baktım ben şimdi çiçeğe bizim burada birinin binasının önünde var ondan aynısı bundan ama gündüzleri açık oluyor geçerken resmini çekerimBenimde var birsürü iş ama hala yapcak insan yokcamları haftasonuna attım. Uzak yerlere yetişemiyorum. Bide silmişken tüller ğerdeler yıkansın istiyorum çıkarıp yakmayıda yapamıyorum. En iyisi haftasonu dedim ama evin içinde de birsürü iş var
Ne güzel yaratıyo rabbim yaa hayran olmamak elde değilbide ezan çiceği vardı biliyomusun ezan okunurken açıyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?