• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Kuşlara ekmekleri nasil veriyorsun canım? Niloyatospikk Niloyatospikk Kuru sekilde yiyorlar degil mi. İlhan Şeşen'in şarkısı aklima takildi, "ıslak ekmek attığım kuşlar" diyordu ya.. İslatip mi koyulacak acaba dedim.
Fırını temizlerken hafif ısıtıyor musun bir de onu soracağım.

Kediler aşk ya benim de var kızım gece sarılıp yatarız aşığım ona resmen oda bana tabi

Annemlerın orda da beslediklerim var her gittiğimde hepsini tek tek alıp öpüyorum gerçi ben köpek civciv fılanda öpüyorum sevmediğim hayvan yok hatta böcek bile seviyorum
Öpülür tabii ovvvv 🥰😻😘

Kuşlara ekmekleri nasil veriyorsun canım? Niloyatospikk Niloyatospikk Kuru sekilde yiyorlar degil mi. İlhan Şeşen'in şarkısı aklima takildi, "ıslak ekmek attığım kuşlar" diyordu ya.. İslatip mi koyulacak acaba dedim.
Fırını temizlerken hafif ısıtıyor musun bir de onu soracağım.
Ekmekleri leğende suya sokuyorum sıkarak çıkarıyorum canım sonra çiçek saksılarına koyuyorum

Fırını ısıtmıyorum ama öyle daha mı etkiliymiş temizlerken ben de öyle yapayım

Bugünki adımım

Eklentiler

• Screenshot_20210225_195223_com.huawei.health.jpg
    Screenshot_20210225_195223_com.huawei.health.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 23
Ben birşey kırmayasın diye dediydim ammaEki Görüntüle 2790270
Sorma kız gene düşürdüm bişey hatta iki şey 😂😂

Karaca mağazasında stantlar arası dardı etiket oluyor ya dik dik mikadan sırt çantam ona çarptı düştü

Sonra kahve mağazasında kolonya kokularına bakacaktım kaç tane birden düştü görevli yok yok onlar düşüyor dedi😂😂

Sorma kız gene düşürdüm bişey hatta iki şey 😂😂

Karaca mağazasında stantlar arası dardı etiket oluyor ya dik dik mikadan sırt çantam ona çarptı düştü

Sonra kahve mağazasında kolonya kokularına bakacaktım kaç tane birden düştü görevli yok yok onlar düşüyor dedi😂😂
Allah'ım sen herkesi bu kadar iyi çalışanlar ile karşılaştır🤲🤲🤲🤣🤣🤣

Yaaaaa çok iyiydi bu😂😂😂😂😂
Ama benim suçum değildi üst üste çeşit çeşit kolonyalar bakayım dedim bi tanesine o da ne yuvarlandılar yere 😂 Karaca mağazasında da suç benim değildi dar dar yapmışlar araları sırt çantam var dönerken değdi 😂ay bu ara çok sakarlığım üstümde ya dün bir bugün iki 😂

Ama benim suçum değildi üst üste çeşit çeşit kolonyalar bakayım dedim bi tanesine o da ne yuvarlandılar yere 😂 Karaca mağazasında da suç benim değildi dar dar yapmışlar araları sırt çantam var dönerken değdi 😂ay bu ara çok sakarlığım üstümde ya dün bir bugün iki 😂
Cana geleceğine mala gelsin😉canın daha önemli hatta en önemlisi o☺️☺️☺️

Ekmekleri leğende suya sokuyorum sıkarak çıkarıyorum canım sonra çiçek saksılarına koyuyorum

Fırını ısıtmıyorum ama öyle daha mı etkiliymiş temizlerken ben de öyle yapayım
Ekmekler tamamdir, teşekkür ederim.
Fırının kullanma kılavuzunda 50-60 derecede hafif ısıtın diye yaziyordu, öyle yaptıydım fekat elimi yaktim da ondan sordum sana 🙈 gerci bendeki hata, firinin kapağını cikarmadan işe girismekten oldu, rahatca uzanamayinca icine... 🤭 Sonra kocaya kapağı söktürüp rahatca temizlediydim.

Fırının kullanma kılavuzunda 50-60 derecede hafif ısıtın diye yaziyordu, öyle yaptıydım fekat elimi yaktim da ondan sordum sana 🙈 gerci bendeki hata, firinin kapağını cikarmadan işe girismekten oldu, rahatca uzanamayinca icine... 🤭 Sonra kocaya kapağı söktürüp rahatca temizlediydim.
Çook geçmiş olsun😘

Ellerine sağlık geçmiş olsun ayrıca
Fırının içi nasıl öyle kara oluyor anlamıyorum sık sık da silerim sarı bezle bi siliyorum bez kara oluyor 🙄
Ekmekler de iyi oluyor inan ki saksıda bir tane kırıntı bile bırakmıyorlar

Aynen öyle ama bu kadar sakarlık da iyi değil ya 😂 nereden bu çıktı bu böyle bilmem ama çok dar yapmışlar mağazaları ondan😂
Tabi canım ondandır ondan. Sen çantanla reyonları devirmişsin bu senin değil reyonların suçu😂😂şaka bir yana dikkat et yine de ne olur ne olmaz .

Back