- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.201
Hah şöyle yaşlanmış olsamm bebem olabilir miydi acabaa
Zerre de anlayacak bu nimetlerin kıymetini inşallah birgunHah şöyle yaşlanmış olsamm bebem olabilir miydi acabaa
Gören 41 demez 41 kere maşallahh banaaa
Ben 15 mayıs kızım 12 mayıs
Partiye ben de katılabilirim
Bayılırım zeytinyağına. Ama çok has olanını kaldırmıyor midem ağır geliyor. Alışmışız kötü şeylere:)
Zerre ye özendim valla maşallahh.
Kızlar hepiniz genceciksiniz harikasınız. Aynen 40lı yaşlarda da 30lu yaşlar aranıyor.
Niloya sana da bravo bu yaşında her şeyi beceriyorsun zeytinine kadar kendin hallediyorsun tu sana
Zeytinyağı benimde burnuma dokunuyorHah şöyle yaşlanmış olsamm bebem olabilir miydi acabaa
Bayılırım zeytinyağına. Ama çok has olanını kaldırmıyor midem ağır geliyor. Alışmışız kötü şeylere:)
Kızlar hepiniz genceciksiniz harikasınız. Aynen 40lı yaşlarda da 30lu yaşlar aranıyor.
Niloya sana da bravo bu yaşında her şeyi beceriyorsun zeytinine kadar kendin hallediyorsun tu sana
Cevizi de ekle bal tereyağın yanınaZerre de anlayacak bu nimetlerin kıymetini inşallah birgunSizin güzel hatrınız için kahvaltıda bal+tereyağı yiyeceğim
Sağol canım yapmaya çalışıyoruz işte bişeylerHah şöyle yaşlanmış olsamm bebem olabilir miydi acabaa
Asıl kokusu kızzz ben o kokuyu illa alıcam o koku yoksa zeytinyağı dememZeytinyağı benimde burnuma dokunuyorkokusunu almasam bende yerim ama çok şükür sağlıklı bir burnum var
Tereyağını da siz kendiniz yapıyorsunuzdur dimiZerre de anlayacak bu nimetlerin kıymetini inşallah birgunSizin güzel hatrınız için kahvaltıda bal+tereyağı yiyeceğim
Aaa olur mu ceviz de harikadır her gün 2 ceviz ye bak yaşlanmazsınAy o kadar da değil
Kayınpeder balıkesirden alınan yağı kokmuyor diye teste gönderdi. Uygundur yazısını aldı. Kokuya bakmıyor yani canım:)Asıl kokusu kızzz ben o kokuyu illa alıcam o koku yoksa zeytinyağı demem
Asıl kokusu kızzz ben o kokuyu illa alıcam o koku yoksa zeytinyağı demem
Tecrübe ile sabit diyorsunAaa olur mu ceviz de harikadır her gün 2 ceviz ye bak yaşlanmazsın
Tabi kendimiz yapıyoruz, tavuk da var bizde, oda yumurta yapıyor sağolsunTereyağını da siz kendiniz yapıyorsunuzdur dimi
Ailecek mi korona oldunuz canım çok geçmiş olsun o ara çok yaygındı her yerde virüs teyzem doktora gidip zeytinlerin başına gidecekti sözde nasip olmadı zeytinleri kirazları erikleri incirleri hepsi öksüz kaldıBen Kasım ayında kaptim bu virüsü tabi o zamanlarda zeytin hasat zamanı ya biz bilemedik virüse yakalandığımızı habire zeytin topluyoruz. Sonra bizim tat koku alma bitti gitti 25 gün boyunca ne tat ne
koku ot gibi yaşadık ,fırsat bu fırsat nasıl olsa yedigimden birşey anlamıyorum sirkeli su içtim kaşık kaşık zeytinyağı içtim hem organik hem sağlıklı
Aman Allahım tam hayal ettiğim yaşam tarzı oh beee tavuk yumurtlayınca benim yerime de al yumurtayı sıcak sıcakTabi kendimiz yapıyoruz, tavuk da var bizde, oda yumurta yapıyor sağolsun
Çok teşekkür ederimAilecek mi korona oldunuz canım çok geçmiş olsun o ara çok yaygındı her yerde virüs teyzem doktora gidip zeytinlerin başına gidecekti sözde nasip olmadı zeytinleri kirazları erikleri incirleri hepsi öksüz kaldı
Amin inşallah nenene geçti mi pekiÇok teşekkür ederimerkek kardeşim ve babam olmadı çok şükür . Allah rahmet eyleye mekanı cennet olsun inşallah
Alıyorum alıyorumAman Allahım tam hayal ettiğim yaşam tarzı oh beee tavuk yumurtlayınca benim yerime de al yumurtayı sıcak sıcakşu şehirden nefret etmeye başladım artık eşim emekli olsun hayalimiz aslında şimdi de yapsak olur ama işte iş güç
Yok o bizde kalmıyordu o dönemAmin inşallah nenene geçti mi peki
Ne hos ne güzel masaallah :)Evet, ingilizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?