- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.321
- 548
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.181
Şeker ,tansiyon,kapl,sinir,astım , dizlerde çürüme+kireçleme vs. Yok yok anlayacağınız . Ama insülin iğnesinin dozunu arttırıyor ve şekerli şeyler yiyor ,nasıl olsa insülin iğnesi kullanıyorOo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeli
Yok diyeti bozamam ya bu sefer kararlıyım
Benim eşim de 9 Mayıs toplanıp ortak parti verelim6 mayıs eşim ve kızımın doğum günü ya ondan sordum
Oh ne güzel ya ben kızım için diyorum ki kızım seni leylekler değil de inek getirdi bence o kadar seviyor inek sütüMesela ineğimizde var arımızda var ama hiç tereyağ ve bal ikilisini yemedimbenim gibiler ne deniyor acaba
Ay çok tehlikeli yapmaması lazım ama öyle Allah korusun vermeyin şekerli şeylerŞeker ,tansiyon,kapl,sinir,astım , dizlerde çürüme+kireçleme vs. Yok yok anlayacağınız . Ama insülin iğnesinin dozunu arttırıyor ve şekerli şeyler yiyor ,nasıl olsa insülin iğnesi kullanıyor
Baldan maske yapıyorum yüzümeOh ne güzel ya ben kızım için diyorum ki kızım seni leylekler değil de inek getirdi bence o kadar seviyor inek sütü
Neden yemiyorsun tereyağı bakimm şöyle kaymakla birlikte balı ekmeğe süreceksin mis mis görümcemlerin arıları var hobi olarak başladılar ama kendilerine kadar var balları biz de doğal satan birinden alıyoruz
Yok biz iyi anlaşıyoruz çok şükürBaldan maske yapıyorum yüzümeAllah Birgün alacak bu nimetleri elimden ,sonra senin gibi bende hayalini seveceğim diye korkuyorum.Görümcenler içinde bir laf var bilir misin "akraba akrep".
Çok kavgasını yaşıyoruz bu konunun, ama diyor ki benim içimde kaldı ben hiç yiyemedim diyor sonra biz ısrarcı olunca da tripleniyor.Tatli falan yerken neneme de veriyoruz bana diyor ki"izin veriyor musun yiyebilir miyim,sen Allahsın beni sen yarattın ya "diyorAy çok tehlikeli yapmaması lazım ama öyle Allah korusun vermeyin şekerli şeyler
Tüylenme yapıyor diyorlar bal maskesi için .Yok biz iyi anlaşıyoruz çok şükür
Baldan maske ben de yapıcam hep aklımda ama yapmadım daha
Anlaşıyorsanız ne mutlu sizeYok biz iyi anlaşıyoruz çok şükür
Baldan maske ben de yapıcam hep aklımda ama yapmadım daha
Hayır verme tamam tatsın ama fazlası çok tehlikeli annemin halası şeker yüzünden felç olmuştu onu seviyorsan verme duygu sömürüsü yapar vermen için yiyemedim falan diyeÇok kavgasını yaşıyoruz bu konunun, ama diyor ki benim içimde kaldı ben hiç yiyemedim diyor sonra biz ısrarcı olunca da tripleniyor.Tatli falan yerken neneme de veriyoruz bana diyor ki"izin veriyor musun yiyebilir miyim,sen Allahsın beni sen yarattın ya "diyorBende Allah korkusundan bir dilim fazla veriyorum
Evet anlaşıyoruz maşallah de 2 gelin 2 görümceAnlaşıyorsanız ne mutlu size
Neeee o zaman ben hiç bulaşmayımTüylenme yapıyor diyorlar bal maskesi için .
Biz mücadelemizi veriyoruz ama o bir şekilde kazanıyor. Çocukları da çok dil döküyor ama çok istikrarlıHayır verme tamam tatsın ama fazlası çok tehlikeli annemin halası şeker yüzünden felç olmuştu onu seviyorsan verme duygu sömürüsü yapar vermen için yiyemedim falan diye
Maşallah maşallahEvet anlaşıyoruz maşallah de 2 gelin 2 görümce
Sen balı ye ,boşver maskeyi falanNeeee o zaman ben hiç bulaşmayım
Balı da çok yemem kızımın sütü için alıyoruz geneldeSen balı ye ,boşver maskeyi falan
Seninde yemediğin birşey varmış demek kiBalı da çok yemem kızımın sütü için alıyoruz genelde
Ben fırında yapıyorum patatesi ama kızartması sıvı yağda daha guzel benceBizim de kendi yağlarımız çektiriyoruz doğal kızartmaya denemişler iyi diyorlar ama ben henüz denemedim hiç onun için sıvıyağ kullanıyorum oh mis gibi kahvaltıda her sabah yeriz
Şöyle ki bazen çok neşeli hissediyorum böyle müzikle dans ediyorum falan kendimi 22 23 yaşlarında hissediyorum ama bazen de ruhumu yaşlanmış gibi hissediyorum sanki 40lı yaşlardaymışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?