• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Oo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeli
Yok diyeti bozamam ya bu sefer kararlıyım 😁
Şeker ,tansiyon,kapl,sinir,astım , dizlerde çürüme+kireçleme vs. Yok yok anlayacağınız . Ama insülin iğnesinin dozunu arttırıyor ve şekerli şeyler yiyor ,nasıl olsa insülin iğnesi kullanıyor 🤣🤣🤣

Mesela ineğimizde var arımızda var ama hiç tereyağ ve bal ikilisini yemedim🤣benim gibiler ne deniyor acaba🤔
Oh ne güzel ya ben kızım için diyorum ki kızım seni leylekler değil de inek getirdi bence o kadar seviyor inek sütü 😂

Neden yemiyorsun tereyağı bakimm şöyle kaymakla birlikte balı ekmeğe süreceksin mis mis görümcemlerin arıları var hobi olarak başladılar ama kendilerine kadar var balları biz de doğal satan birinden alıyoruz

Şeker ,tansiyon,kapl,sinir,astım , dizlerde çürüme+kireçleme vs. Yok yok anlayacağınız . Ama insülin iğnesinin dozunu arttırıyor ve şekerli şeyler yiyor ,nasıl olsa insülin iğnesi kullanıyor 🤣🤣🤣
Ay çok tehlikeli yapmaması lazım ama öyle Allah korusun vermeyin şekerli şeyler

Oh ne güzel ya ben kızım için diyorum ki kızım seni leylekler değil de inek getirdi bence o kadar seviyor inek sütü 😂

Neden yemiyorsun tereyağı bakimm şöyle kaymakla birlikte balı ekmeğe süreceksin mis mis görümcemlerin arıları var hobi olarak başladılar ama kendilerine kadar var balları biz de doğal satan birinden alıyoruz
Baldan maske yapıyorum yüzüme 🤣Allah Birgün alacak bu nimetleri elimden ,sonra senin gibi bende hayalini seveceğim diye korkuyorum.Görümcenler içinde bir laf var bilir misin "akraba akrep".

Baldan maske yapıyorum yüzüme 🤣Allah Birgün alacak bu nimetleri elimden ,sonra senin gibi bende hayalini seveceğim diye korkuyorum.Görümcenler içinde bir laf var bilir misin "akraba akrep".
Yok biz iyi anlaşıyoruz çok şükür 😂

Baldan maske ben de yapıcam hep aklımda ama yapmadım daha

Ay çok tehlikeli yapmaması lazım ama öyle Allah korusun vermeyin şekerli şeyler
Çok kavgasını yaşıyoruz bu konunun, ama diyor ki benim içimde kaldı ben hiç yiyemedim diyor sonra biz ısrarcı olunca da tripleniyor.Tatli falan yerken neneme de veriyoruz bana diyor ki"izin veriyor musun yiyebilir miyim,sen Allahsın beni sen yarattın ya "diyor 🤣🤣🤣Bende Allah korkusundan bir dilim fazla veriyorum🤣🤣🤣

Çok kavgasını yaşıyoruz bu konunun, ama diyor ki benim içimde kaldı ben hiç yiyemedim diyor sonra biz ısrarcı olunca da tripleniyor.Tatli falan yerken neneme de veriyoruz bana diyor ki"izin veriyor musun yiyebilir miyim,sen Allahsın beni sen yarattın ya "diyor 🤣🤣🤣Bende Allah korkusundan bir dilim fazla veriyorum🤣🤣🤣
Hayır verme tamam tatsın ama fazlası çok tehlikeli annemin halası şeker yüzünden felç olmuştu onu seviyorsan verme duygu sömürüsü yapar vermen için yiyemedim falan diye

Hayır verme tamam tatsın ama fazlası çok tehlikeli annemin halası şeker yüzünden felç olmuştu onu seviyorsan verme duygu sömürüsü yapar vermen için yiyemedim falan diye
Biz mücadelemizi veriyoruz ama o bir şekilde kazanıyor. Çocukları da çok dil döküyor ama çok istikrarlı

Selam kızlar muhabbetimiz bol olsun. Bugün baya yoruldum. Gündüz evi süpürdüm, bulaşık yıkadım, kızımı yıkadım akşama doğru da eşim işten gelince alışverişe gittik azıcık şey aldık gene de birsürü para ödedik. Şimdi de çay içiyorum, konuşmalarınızı okuyordum bir yandan da☺️😉

Şöyle ki bazen çok neşeli hissediyorum böyle müzikle dans ediyorum falan kendimi 22 23 yaşlarında hissediyorum ama bazen de ruhumu yaşlanmış gibi hissediyorum sanki 40lı yaşlardaymışım gibi
can09e can09e cim burada 50li 60lı yaşlarda hissediyorum diyecektim yanlış olmuş o canım 40lı yaşlar diye 😁

Back