• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hımm pardon karıştı, ben de küçüğün cevresinde yürüdüm, halı saha olanin. Diger stad yanda. Ayni sizinki gibi. Niloya, büyük olanda ben de Zerre gibi kendime 1 hafta is göremez raporu verirdim 🤣🤣
Büyük olanda yazın hergün 10 tur atıyordum 😂insan çok dinç oluyor kışın günler kısa çok gidemiyorum

Yok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değil 😑ama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere 🤣🤣Allah affetsin🤲🤲
Kız ekmek banılmaz mı bir de ev salçası üzerine bol zeytinyağı cevizli lokum olacak ya da köy ekmeği oh mis mis ayy köye gidip yolda giderken cevizli lokum alıp maşıngada onu ısıtıp sonra zeytinyağı salçaya banasım geldi 😂😂

Maşallah maşallah Allah bereket versin evet iyi para ediyor zeytin de kuruyor musunuz sen hangi şehirdesin canım zeytinimi de kendim kurarım ben

Sabunun içine bişey atılıyor yaparken ama unuttum bizim köyde yapan oluyor ama ben denemedim
Ay bilir misiniz ben Osmaniye liyim😎😎😎zeytinimizi kendimiz kuruyoruz bizim eve marketten zeytin giremez çok ayıp annem bizi cıs yapar🤣🤣🤣

Kız ekmek banılmaz mı bir de ev salçası üzerine bol zeytinyağı cevizli lokum olacak ya da köy ekmeği oh mis mis ayy köye gidip yolda giderken cevizli lokum alıp maşıngada onu ısıtıp sonra zeytinyağı salçaya banasım geldi 😂😂
Sen diyettesin kendine gel lütfen 😡😡😡

Hataya yakın olan Osmaniye mi 😁
Kurmayı da biliyorsundur herhalde dimi onda da iyi para var 😂😂
Evet tamda orası 🤣biz kendimiz için kuruyoruz sonra da yiyoruz ,ama satmıyoruz annem kendi memleketinde ki tanıdıklarına bir defaligina sattı ,ama sadece bir defaligina🤣🤣🤣parası ile zeytin kurmaya utanıyor 🤣

Yok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değil 😑ama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere 🤣🤣Allah affetsin🤲🤲
Ben kahvaltida banıp yemeye bayilirim, baska kahvaltılık olmasa da olur 😄

Evet diyetteyim eşim bu haftasonu gidelim diyor yok oraya gidersek ben diyeti bozarım diyorum 😂
Aman boz yaa zaten ölümlü dünya 😞benim nenem çocukluğundan tutunda evlenip çoluk çocuğa karışana kadar çok yokluk çekmiş ve o zaman ah etmiş , " ilerde bir gün ,varlıklı olursam koca karı olsam bile ,göğüslerimden süt gelene kadar yemek yiyeceğim "demiş . Şimdi de hakkını veriyor 🤣🤣🤣ama hala beklenen süt gelmedi🤣🤣🤣

Aman boz yaa zaten ölümlü dünya 😞benim nenem çocukluğundan tutunda evlenip çoluk çocuğa karışana kadar çok yokluk çekmiş ve o zaman ah etmiş , " ilerde bir gün ,varlıklı olursam koca karı olsam bile ,göğüslerimden süt gelene kadar yemek yiyeceğim "demiş . Şimdi de hakkını veriyor 🤣🤣🤣ama hala beklenen süt gelmedi🤣🤣🤣
Oo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeli
Yok diyeti bozamam ya bu sefer kararlıyım 😁

Back