- 23 Ocak 2016
- 33.149
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.161
Büyük olanda yazın hergün 10 tur atıyordumHımm pardon karıştı, ben de küçüğün cevresinde yürüdüm, halı saha olanin. Diger stad yanda. Ayni sizinki gibi. Niloya, büyük olanda ben de Zerre gibi kendime 1 hafta is göremez raporu verirdim
Kız ekmek banılmaz mı bir de ev salçası üzerine bol zeytinyağı cevizli lokum olacak ya da köy ekmeği oh mis mis ayy köye gidip yolda giderken cevizli lokum alıp maşıngada onu ısıtıp sonra zeytinyağı salçaya banasım geldiYok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değilama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere Allah affetsin
Ay bilir misiniz ben Osmaniye liyimMaşallah maşallah Allah bereket versin evet iyi para ediyor zeytin de kuruyor musunuz sen hangi şehirdesin canım zeytinimi de kendim kurarım ben
Sabunun içine bişey atılıyor yaparken ama unuttum bizim köyde yapan oluyor ama ben denemedim
Sen diyettesin kendine gel lütfenKız ekmek banılmaz mı bir de ev salçası üzerine bol zeytinyağı cevizli lokum olacak ya da köy ekmeği oh mis mis ayy köye gidip yolda giderken cevizli lokum alıp maşıngada onu ısıtıp sonra zeytinyağı salçaya banasım geldi
Hataya yakın olan Osmaniye miAy bilir misiniz ben Osmaniye liyimzeytinimizi kendimiz kuruyoruz bizim eve marketten zeytin giremez çok ayıp annem bizi cıs yapar
Evet diyetteyim eşim bu haftasonu gidelim diyor yok oraya gidersek ben diyeti bozarım diyorumSen diyettesin kendine gel lütfen
Evet tamda orasıHataya yakın olan Osmaniye mi
Kurmayı da biliyorsundur herhalde dimi onda da iyi para var
Ben kahvaltida banıp yemeye bayilirim, baska kahvaltılık olmasa da olurYok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değilama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere Allah affetsin
Çünkü kurması çok kolay dimiEvet tamda orasıbiz kendimiz için kuruyoruz sonra da yiyoruz ,ama satmıyoruz annem kendi memleketinde ki tanıdıklarına bir defaligina sattı ,ama sadece bir defaligina parası ile zeytin kurmaya utanıyor
Ben de yanında peynir olsun tamam başka birşey aramamBen kahvaltida banıp yemeye bayilirim, baska kahvaltılık olmasa da olur
Yok ya 90 Mayıs ben, bir yaş bile yok90 lıysan büyüğüm o zaman sendenabla de de tam yaşlı hissedeyim
Evet ekmek lokmasinin pesine peynir de girmeli ağzaBen de yanında peynir olsun tamam başka birşey aramam
Öğretmendin degil mi canim?Yok ya 90 Mayıs ben, bir yaş bile yok
Mayıs kaçYok ya 90 Mayıs ben, bir yaş bile yok
Aman boz yaa zaten ölümlü dünyaEvet diyetteyim eşim bu haftasonu gidelim diyor yok oraya gidersek ben diyeti bozarım diyorum
Evet, ingilizceÖğretmendin degil mi canim?
Branşın ne?
21Mayıs kaç
Oo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeliAman boz yaa zaten ölümlü dünyabenim nenem çocukluğundan tutunda evlenip çoluk çocuğa karışana kadar çok yokluk çekmiş ve o zaman ah etmiş , " ilerde bir gün ,varlıklı olursam koca karı olsam bile ,göğüslerimden süt gelene kadar yemek yiyeceğim "demiş . Şimdi de hakkını veriyor ama hala beklenen süt gelmedi
Mesela ineğimizde var arımızda var ama hiç tereyağ ve bal ikilisini yemedimBen kahvaltida banıp yemeye bayilirim, baska kahvaltılık olmasa da olur
6 mayıs eşim ve kızımın doğum günü ya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?