🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hımm pardon karıştı, ben de küçüğün cevresinde yürüdüm, halı saha olanin. Diger stad yanda. Ayni sizinki gibi. Niloya, büyük olanda ben de Zerre gibi kendime 1 hafta is göremez raporu verirdim
Büyük olanda yazın hergün 10 tur atıyordum insan çok dinç oluyor kışın günler kısa çok gidemiyorum

Kız ekmek banılmaz mı bir de ev salçası üzerine bol zeytinyağı cevizli lokum olacak ya da köy ekmeği oh mis mis ayy köye gidip yolda giderken cevizli lokum alıp maşıngada onu ısıtıp sonra zeytinyağı salçaya banasım geldi

Ay bilir misiniz ben Osmaniye liyimzeytinimizi kendimiz kuruyoruz bizim eve marketten zeytin giremez çok ayıp annem bizi cıs yapar

Sen diyettesin kendine gel lütfen

Hataya yakın olan Osmaniye mi
Kurmayı da biliyorsundur herhalde dimi onda da iyi para var
Evet tamda orası biz kendimiz için kuruyoruz sonra da yiyoruz ,ama satmıyoruz annem kendi memleketinde ki tanıdıklarına bir defaligina sattı ,ama sadece bir defaliginaparası ile zeytin kurmaya utanıyor

Ben kahvaltida banıp yemeye bayilirim, baska kahvaltılık olmasa da olur

Evet diyetteyim eşim bu haftasonu gidelim diyor yok oraya gidersek ben diyeti bozarım diyorum
Aman boz yaa zaten ölümlü dünya benim nenem çocukluğundan tutunda evlenip çoluk çocuğa karışana kadar çok yokluk çekmiş ve o zaman ah etmiş , " ilerde bir gün ,varlıklı olursam koca karı olsam bile ,göğüslerimden süt gelene kadar yemek yiyeceğim "demiş . Şimdi de hakkını veriyor ama hala beklenen süt gelmedi

Oo maşallah maşallah yesin şeker tansiyon yoksa yesin en güzeli
Yok diyeti bozamam ya bu sefer kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…