- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.141
Niloya, o statta mı yürüyorsun, çok güzel mâşâallah. Ben orayi yurusem üstüne iş filan yapamam hatta ertesi gün de dinlenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
89 Kasım 90 a yakın işteNiloya sen de mi 90 lısın?
Yazın orada hergün yürüyordum da bayadır yürümüyorum çok yakın ama işte üşengeçlik inanki çok yorulmuşum ayak tabanlarım ağrıyorNiloya, o statta mı yürüyorsun, çok güzel mâşâallah. Ben orayi yurusem üstüne iş filan yapamam hatta ertesi gün de dinlenirim
En güzeli o ama herşeyde zeytinyağı olmuyor kızartmaya da kullanan var ama ben hiç denemedim sıvıya zeytinyağı fiyatına geldi neredeyseSıvı yağ çok pahalı biz yemeklerde zeytinyağı kullanıyoruz zaten , o yüzden sıvıyağ almıyoruz doğal olarak kek,pasta falan da yapmıyorumzaten benim belden yukarısı çok zayif belim kollarım incecikama belden aşağısı çok fena basenlerim var
Çok değil canım 3 kilo dert etme bu pandemide çok insan kilo aldıNiloya ben üç kilo almışım çok kötü ya kilo
En kolayı aslında o kız neden öyle oldu ki bi gün yap bi gün yapma ben öyle yapıyorumİkinci egzersizde dizi kaldırıp elleri altında birleştiriyoruz ya, sanırım o kısımda biraz zorlandım benimde bacağımın ağrısı bugün geçti egzersizi yapalı 4 gün oluyor , o günden beridir daha yapmadım
Bizim zeytin tarlamız varyağımızda çok lezzetli kızartma yapıyorum ama hiç kokmuyor ,daha önce kek falan yaptım zeytinyağı ile hiç kokmadı sanki sıvı yağ gibiydi .En güzeli o ama herşeyde zeytinyağı olmuyor kızartmaya da kullanan var ama ben hiç denemedim sıvıya zeytinyağı fiyatına geldi neredeyse
Önceden benim de kollarım incecikti şimdi balık etli gibi oldum kilo alınca
Bizim de kendi yağlarımız çektiriyoruz doğal kızartmaya denemişler iyi diyorlar ama ben henüz denemedim hiç onun için sıvıyağ kullanıyorum oh mis gibi kahvaltıda her sabah yerizBizim zeytin tarlamız varyağımızda çok lezzetli kızartma yapıyorum ama hiç kokmuyor ,daha önce kek falan yaptım zeytinyağı ile hiç kokmadı sanki sıvı yağ gibiydi .
Ben bi gün yaptım, bir hafta iş göremez raporu verdim kendime,ama kimse ikna olmuyor bacağımın ağrısına (bende biraz abartıyor olabilirim)öyle işte yarın tekrar yaparım inşallah .En kolayı aslında o kız neden öyle oldu ki bi gün yap bi gün yapma ben öyle yapıyorum
Bu küçük stad mı?Yazın orada hergün yürüyordum da bayadır yürümüyorum çok yakın ama işte üşengeçlik inanki çok yorulmuşum ayak tabanlarım ağrıyor
90 sayılır 90 yaşıtız o zaman89 Kasım 90 a yakın işte
Afiyetler olsunişte sonra da kendini sahalara atıyorsunBizim de kendi yağlarımız çektiriyoruz doğal kızartmaya denemişler iyi diyorlar ama ben henüz denemedim hiç onun için sıvıyağ kullanıyorum oh mis gibi kahvaltıda her sabah yeriz
Yok hayır baya büyük yanında küçük var öğrenciler çok olduğu zaman küçüğe geçiyorum ben bu büyük olanda 12 turda 10 bin adım oluyor bugün de baya öğrenci vardı küçüğe geçmek zorunda kaldım koşan zıplayan gülle atan her türlüsü varBu küçük stad mı?
Benim evin yanında küçük stad var, orda yuruyeyim diye niyetlenmistim, 1 kere yürüdüm, onda da yarisinda dinlenerek
Simdi de niyetime aldim fekat stadı bozdular, tekrar yapmaya basladilar, insaat hâlde
Yok biz yağı satıyoruz ,çok para var haanasıl sabun yapılıyormuş ki acep öğrenmek ve denemek lazım
Sağol size de afiyet olsun aslında zeytinyağı da ölçülü yenmesi gerekiyor direkt kilo oluyor her sabah kahvaltıda yiyince işte böyle kilo oluyorAfiyetler olsunişte sonra da kendini sahalara atıyorsun
90 lıysan büyüğüm o zaman senden abla de de tam yaşlı hissedeyim90 sayılır 90 yaşıtız o zaman
Hımm pardon karıştı, ben de küçüğün cevresinde yürüdüm, halı saha olanin. Diger stad yanda. Ayni sizinki gibi. Niloya, büyük olanda ben de Zerre gibi kendime 1 hafta is göremez raporu verirdimYok hayır baya büyük yanında küçük var öğrenciler çok olduğu zaman küçüğe geçiyorum ben bu büyük olanda 12 turda 10 bin adım oluyor bugün de baya öğrenci vardı küçüğe geçmek zorunda kaldım koşan zıplayan gülle atan her türlüsü var
Maşallah maşallah Allah bereket versin evet iyi para ediyor zeytin de kuruyor musunuz sen hangi şehirdesin canım zeytinimi de kendim kurarım benYok biz yağı satıyoruz ,çok para var haanasıl sabun yapılıyormuş ki acep öğrenmek ve denemek lazım
Yok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değil ama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere Allah affetsinSağol size de afiyet olsun aslında zeytinyağı da ölçülü yenmesi gerekiyor direkt kilo oluyor her sabah kahvaltıda yiyince işte böyle kilo oluyor