• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Niloya, o statta mı yürüyorsun, çok güzel mâşâallah. Ben orayi yurusem üstüne iş filan yapamam hatta ertesi gün de dinlenirim 😄

Niloya, o statta mı yürüyorsun, çok güzel mâşâallah. Ben orayi yurusem üstüne iş filan yapamam hatta ertesi gün de dinlenirim 😄
Yazın orada hergün yürüyordum da bayadır yürümüyorum çok yakın ama işte üşengeçlik inanki çok yorulmuşum ayak tabanlarım ağrıyor

Sıvı yağ çok pahalı 😞biz yemeklerde zeytinyağı kullanıyoruz zaten , o yüzden sıvıyağ almıyoruz doğal olarak kek,pasta falan da yapmıyorum💃💃💃💃zaten benim belden yukarısı çok zayif belim kollarım incecik💃ama belden aşağısı çok fena basenlerim var 😞😞😞😞
En güzeli o ama herşeyde zeytinyağı olmuyor kızartmaya da kullanan var ama ben hiç denemedim sıvıya zeytinyağı fiyatına geldi neredeyse

Önceden benim de kollarım incecikti şimdi balık etli gibi oldum kilo alınca 😂

İkinci egzersizde dizi kaldırıp elleri altında birleştiriyoruz ya, sanırım o kısımda biraz zorlandım 😒benimde bacağımın ağrısı bugün geçti egzersizi yapalı 4 gün oluyor , o günden beridir daha yapmadım🤣🤣
En kolayı aslında o kız neden öyle oldu ki 😁 bi gün yap bi gün yapma ben öyle yapıyorum

En güzeli o ama herşeyde zeytinyağı olmuyor kızartmaya da kullanan var ama ben hiç denemedim sıvıya zeytinyağı fiyatına geldi neredeyse

Önceden benim de kollarım incecikti şimdi balık etli gibi oldum kilo alınca 😂
Bizim zeytin tarlamız var🤑🤑yağımızda çok lezzetli kızartma yapıyorum ama hiç kokmuyor ,daha önce kek falan yaptım zeytinyağı ile hiç kokmadı sanki sıvı yağ gibiydi .

Bizim zeytin tarlamız var🤑🤑yağımızda çok lezzetli kızartma yapıyorum ama hiç kokmuyor ,daha önce kek falan yaptım zeytinyağı ile hiç kokmadı sanki sıvı yağ gibiydi .
Bizim de kendi yağlarımız çektiriyoruz doğal kızartmaya denemişler iyi diyorlar ama ben henüz denemedim hiç onun için sıvıyağ kullanıyorum oh mis gibi kahvaltıda her sabah yeriz

En kolayı aslında o kız neden öyle oldu ki 😁 bi gün yap bi gün yapma ben öyle yapıyorum
Ben bi gün yaptım, bir hafta iş göremez raporu verdim kendime,ama kimse ikna olmuyor bacağımın ağrısına (bende biraz abartıyor olabilirim)öyle işte yarın tekrar yaparım inşallah .

Yazın orada hergün yürüyordum da bayadır yürümüyorum çok yakın ama işte üşengeçlik inanki çok yorulmuşum ayak tabanlarım ağrıyor
Bu küçük stad mı?
Benim evin yanında küçük stad var, orda yuruyeyim diye niyetlenmistim, 1 kere yürüdüm, onda da yarisinda dinlenerek 😅
Simdi de niyetime aldim fekat stadı bozdular, tekrar yapmaya basladilar, insaat hâlde 🤣

Bizim de kendi yağlarımız çektiriyoruz doğal kızartmaya denemişler iyi diyorlar ama ben henüz denemedim hiç onun için sıvıyağ kullanıyorum oh mis gibi kahvaltıda her sabah yeriz
Afiyetler olsun😘işte sonra da kendini sahalara atıyorsun 🤣🤣🤣

Bu küçük stad mı?
Benim evin yanında küçük stad var, orda yuruyeyim diye niyetlenmistim, 1 kere yürüdüm, onda da yarisinda dinlenerek 😅
Simdi de niyetime aldim fekat stadı bozdular, tekrar yapmaya basladilar, insaat hâlde 🤣
Yok hayır baya büyük yanında küçük var öğrenciler çok olduğu zaman küçüğe geçiyorum ben bu büyük olanda 12 turda 10 bin adım oluyor bugün de baya öğrenci vardı küçüğe geçmek zorunda kaldım koşan zıplayan gülle atan her türlüsü var😂

Yok hayır baya büyük yanında küçük var öğrenciler çok olduğu zaman küçüğe geçiyorum ben bu büyük olanda 12 turda 10 bin adım oluyor bugün de baya öğrenci vardı küçüğe geçmek zorunda kaldım koşan zıplayan gülle atan her türlüsü var😂
Hımm pardon karıştı, ben de küçüğün cevresinde yürüdüm, halı saha olanin. Diger stad yanda. Ayni sizinki gibi. Niloya, büyük olanda ben de Zerre gibi kendime 1 hafta is göremez raporu verirdim 🤣🤣

Yok biz yağı satıyoruz ,çok para var haa🤑nasıl sabun yapılıyormuş ki acep öğrenmek ve denemek lazım🤔🤔
Maşallah maşallah Allah bereket versin evet iyi para ediyor zeytin de kuruyor musunuz sen hangi şehirdesin canım zeytinimi de kendim kurarım ben

Sabunun içine bişey atılıyor yaparken ama unuttum bizim köyde yapan oluyor ama ben denemedim

Sağol size de afiyet olsun aslında zeytinyağı da ölçülü yenmesi gerekiyor direkt kilo oluyor her sabah kahvaltıda yiyince işte böyle kilo oluyor
Yok ben kendisini pek sevmem ,hele ekmek banıp yemek falan hiç benlik değil 😑ama şimdi sıvıyağ pahalı ya , onun acısını zeytin yağından çıkarıyorum,nasıl olsa hem beleş hemde kökü bizde diye bol bol katıyorum yemeklere 🤣🤣Allah affetsin🤲🤲

Back