- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.161
Ben bu sabah boşalttım kafam rahatEllerine sağlık canım
Bulaşık makinam boşaltılmayı bekliyor elimde yıkadım akşam yemeği bulaşıklarını
Benimkine de yardıma gelseneBen bu sabah boşalttım kafam rahat
Simyacıyı ben okuyalı çok oldu, o zaman çok sevmiştim. Senin de beğenmene sevindim
Yakın olsaydık hemen sendeydimBenimkine de yardıma gelsene
Bayadır listemdeydi sonunda aldım ve okudum
Dursun bakalım sabaha artıkYakın olsaydık hemen sendeydimgözünü karartıp boşaltmaya niyetlenince hemen bitiyor aslında ama önemli olan başlayabilmek
Eskiden okumustum, cok hos bi kitap.Bu akşam bu kitabı bitirdim. Ne zaman görsem hep çok satanlarda olduğu için merak ediyordum. Aslında biraz yavaş okumamın nedeni belki de çevirisinden kaynaklı kitapta akıcı bir dil yoktu. Bazı yerlerde inanılmaz lezzet aldım. Hani şu yazdığım mesaj kısmında beğeni emojilerinde şaşırdım emojisi var ya bazen suratım aynen öyle olduokunası bir kitap Şeker Portakalı'nın da çok satanlarda yer aldığı gibi bunun da neden çok satanlarda yerini aldığını anladım. İyi ki okumuşum tavsiye edilir.
Evet canım nokta atışı yapan sözler var harikaydıEskiden okumustum, cok hos bi kitap.
İcinden dilime dolanan, kulağıma küpe olan birkaç söz olmustu.
Biri hâlâ aklımda: "Mutluluğun gizi, dünyadaki bütün güzellikleri görmektir ama kaşıktaki 2 damla yağı unutmadan."
Sanırım bilge kişi, adını hatirlamadigim erkek karakterden elindeki kaşıktaki yağı dökmeden sergiyi iyice inceleyerek gezmesini istiyordu bir kısımda :)
Aklımda bi söz daha var da o hangi kitaptandı, hatirlayamiyorum.
Sen bir sürü iş yapmışsın maşallah ben de yattım işteGünaydınlar mutlu hafta sonları olsun hepimize sabah kalktım mutfak balkonunu akıttım camını sildim perrdesini yıkadım kahvaltı hazırladım .şimdilik bu kadar
Yat bugün de böyle olsun canıımm.. hem kilo vermişsin bu ne mutsuzlukSen bir sürü iş yapmışsın maşallah ben de yattım işte
Sorma anksiyete panikatak yokluyor bu aralar yine bir de adet oldum yaa işte böyle cam silmeye başlıcam şimdi güneş açtıYat bugün de böyle olsun canıımm.. hem kilo vermişsin bu ne mutsuzluk
Aynen hava çok güzel burda da.Sorma anksiyete panikatak yokluyor bu aralar yine bir de adet oldum yaa işte böyle cam silmeye başlıcam şimdi güneş açtıçok da soğuk değil hava markete gittim geldim
Kar yağdı barajlar dolmuştur güneş açtı sevinebilirizAynen hava çok güzel burda da.
Bu ne tatlısı acabasıTatlım da hazırsa günüm verimli geçmiş demektir
Arasına dondurma koy canım yoksa tahin koy o da olurNiloya niloya irmik helvasının içine de koyuluyo mu tahin yoksa sadece üstüne mi
Evet evet doğru bildinnn tatlı aşermece
Ben yazana kadar yemişsin bileNiloya niloya irmik helvasının içine de koyuluyo mu tahin yoksa sadece üstüne mi
Evet evet doğru bildinnn tatlı aşermece
Ellerine sağlık revani mi bu eltim çok yapıyor bunu akşam da eltim Tirileçe getirdi yedimTatlım da hazırsa günüm verimli geçmiş demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?