• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şuan gözlüğümü burnumun ucuna indirmiş bir şekilde elimde telefon kocamın yanında oturuyorum ne kaaa çekiciyimdir kimbilir :KK70: şuan gözlüğümü farketmesini bekliyorum:KK70:burnumun iyice ucuna indirdim siyah kemik gözlük tipimi az çok tahmin etmişsinizdir😁

Bu akşam bu kitabı bitirdim. Ne zaman görsem hep çok satanlarda olduğu için merak ediyordum. Aslında biraz yavaş okumamın nedeni belki de çevirisinden kaynaklı kitapta akıcı bir dil yoktu. Bazı yerlerde inanılmaz lezzet aldım. Hani şu yazdığım mesaj kısmında beğeni emojilerinde şaşırdım emojisi var ya bazen suratım aynen öyle oldu 😁okunası bir kitap Şeker Portakalı'nın da çok satanlarda yer aldığı gibi bunun da neden çok satanlarda yerini aldığını anladım. İyi ki okumuşum tavsiye edilir.
Eskiden okumustum, cok hos bi kitap.
İcinden dilime dolanan, kulağıma küpe olan birkaç söz olmustu.
Biri hâlâ aklımda: "Mutluluğun gizi, dünyadaki bütün güzellikleri görmektir ama kaşıktaki 2 damla yağı unutmadan."
Sanırım bilge kişi, adını hatirlamadigim erkek karakterden elindeki kaşıktaki yağı dökmeden sergiyi iyice inceleyerek gezmesini istiyordu bir kısımda :)
Aklımda bi söz daha var da o hangi kitaptandı, hatirlayamiyorum.

Eskiden okumustum, cok hos bi kitap.
İcinden dilime dolanan, kulağıma küpe olan birkaç söz olmustu.
Biri hâlâ aklımda: "Mutluluğun gizi, dünyadaki bütün güzellikleri görmektir ama kaşıktaki 2 damla yağı unutmadan."
Sanırım bilge kişi, adını hatirlamadigim erkek karakterden elindeki kaşıktaki yağı dökmeden sergiyi iyice inceleyerek gezmesini istiyordu bir kısımda :)
Aklımda bi söz daha var da o hangi kitaptandı, hatirlayamiyorum.
Evet canım nokta atışı yapan sözler var harikaydı

Tatlım da hazırsa günüm verimli geçmiş demektir 🤣

Eklentiler

• 96C4669E-0179-43BC-AF3F-69467FEAE4DC.jpeg
    96C4669E-0179-43BC-AF3F-69467FEAE4DC.jpeg
    219,5 KB · Görüntüleme: 27
Merhabalar, iyi hafta sonları olsun.
*Mutfak temiz, asayiş berkemal 🤪😀
*Kitap okudum.
*Kızımla yapboz yaptık.
*Sohbet dinledim.
-Çamaşır mak.çalıştıracağım.
-Kur'an okuyacağım.
-Bir yemek uydurup yapacagim (bakalim ne)
-Bir de oturma odasinin tozunu alsam iyi olur.
-1 bölüm de dizi izlerim vakit bulursam.
👍🏻 🙂
Herkeşe kolay gelsin.

Back