• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık canım maşallah 🥰
Sizin orası yaz gibi sanki😁kış yok mu orda kış maşallah yeşillik 😁köyüm gözümün önüne geldi çok güzel canım ya içim açıldı sağolasın özledim ya bi yere gidemiyoruz sağlık olsun ne diyelim
Hava buz gibi ama güneş sıcaktı gölge soğuk. Tabi bize soğuk, mesela Ruslar Burda yazlıkla dolaşıyor. Biz de kara hasret işte

Yok ya fazla iş yok da işte bişiyler yapıyorum. Hee bide mutfağın balkon kapısını cifledim😄
He bi de kızı yıkadım🥰
Ay amann artık belim sırtım çok ağrıyor eğil taşı topla kaldır. İyi oluyor aslında oyalanıyor da.
Küçülmüşleri katlıyorum bi tarafa koyuyorum katladığımı hiç üşenmiyor bozuyor atıyor bir kenara😄
İnşallah canım yaa dua edin de iyisi gelsin🥰
Devir kötü. Allah esirgesin neler duyuluyor.
Yeni bir işe mi başlayacaksın ? Hayırlı olsun 🙏

Evet ya gir çık çöp möp pisleniyor baya orası. Sen de halledersin canım🥰
Güle güle giyin botlarınızı aynen evde giyersiniz artık😀
Amin amin Allah korusun hepsini kuzum.
Sağol canım hafta içi babamız çalışıyor haftasonu da yasak var eh evde giyeriz sağlık olsun 😁

Hava buz gibi ama güneş sıcaktı gölge soğuk. Tabi bize soğuk, mesela Ruslar Burda yazlıkla dolaşıyor. Biz de kara hasret işte
Bizim de Suriyeliler burda çorapsız geziyor kaç kere uyardım çocukları gene çorapsızlar görsen ben öyle giydirsem kızımı hasta olur 😁sizin orası biraz sıcak kalıyor dimi

Bizim de Suriyeliler burda çorapsız geziyor kaç kere uyardım çocukları gene çorapsızlar görsen ben öyle giydirsem kızımı hasta olur 😁sizin orası biraz sıcak kalıyor dimi
Akdeniz iklimi işte, aşırı soğuk olmuyor. Son bir haftadır iyi soğuk var ama 😊 burda da Suriyeliler aynı

Ben bugün akşam yemegini hazirladim topladım .Kadayıflı muhallebi tatlısı yaptım .Hastane işlerimi hallettim

İyi akşamlar 🖐🏻🙂 Yemekten baska bi is yapmadım.
Abime ugrayip onun eski kitaplarini aldim. Artik kitap okuyabilecegim haha 😊 siraya koyayim.
İyi misiniz hepiniz ❤️

Bugün çamaşır katladım, yerlerine yerleştirdim, 2 odanın camını sildim ve yemek yaptım. Yeter bence🙌
can09e can09e inşallah iyi bir bakıcı bulabilirsiniz canım✨
Ellerine sağlık canım
Bulaşık makinam boşaltılmayı bekliyor elimde yıkadım akşam yemeği bulaşıklarını😁

Bu akşam bu kitabı bitirdim. Ne zaman görsem hep çok satanlarda olduğu için merak ediyordum. Aslında biraz yavaş okumamın nedeni belki de çevirisinden kaynaklı kitapta akıcı bir dil yoktu. Bazı yerlerde inanılmaz lezzet aldım. Hani şu yazdığım mesaj kısmında beğeni emojilerinde şaşırdım emojisi var ya bazen suratım aynen öyle oldu 😁okunası bir kitap Şeker Portakalı'nın da çok satanlarda yer aldığı gibi bunun da neden çok satanlarda yerini aldığını anladım. İyi ki okumuşum tavsiye edilir.

Eklentiler

• IMG_20210122_222020.jpg
    IMG_20210122_222020.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 24
Back