- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.181
Ben senin eltinden şüphelenmeye başladım heeeEllerine sağlık revani mi bu eltim çok yapıyor bunu akşam da eltim Tirileçe getirdi yedim
Yok haftasonu oğlu geldi İstanbuldan ondan yaptı yok kız versin çok seviniyorum ben pek güzel yapıyorBen senin eltinden şüphelenmeye başladım heeesenin iyiliğine çalışmıyomuş gibi bi his uyandı bende
He ya sen gelene kadar yaptım yedik:)
Eltim artık fit tabi yapar yer diyetteyken yapmıyordu tatlı neyimOndan sonra kilo aldım veremiyom
Şam tatlısı. Sütlü değil şerbetliBu ne tatlısı acabası
Sütlüye benziyor..
Ayy yaptımm yedik şekerini çekerken içine kattım biraz tahini. Offf şimdi nasıl kalkacağsakişe yani.
Şam tatlısı bu. Revaniden daha hafif. İrmik daha fazla bunda bi de yumurta ve yağ yok bu tatlıdaEllerine sağlık revani mi bu eltim çok yapıyor bunu akşam da eltim Tirileçe getirdi yedim
Aaa algıda seçicilik inanmazsın üstüne tarçın serpilmiş ara ara da süslenmiş sütlü bir tatlı gördüm. Şambali mi diyorlar o mu? Sen deyince baktım ben bunu öyle nasıl gördüm yareppim direk şerbetli tatlı olduğu belliŞam tatlısı. Sütlü değil şerbetlisize de afiyet olsun
Bana da tuhaf geldi, şöyle evirip çevirdim telefonu nasıl sütlü tatlıya benziyor diyeAaa algıda seçicilik inanmazsın üstüne tarçın serpilmiş ara ara da süslenmiş sütlü bir tatlı gördüm. Şambali mi diyorlar o mu? Sen deyince baktım ben bunu öyle nasıl gördüm yareppim direk şerbetli tatlı olduğu belli
Yemekten sonra baktım makine dolmuş. Çay içince bardakları sığmayacak. Hemen çalıştırdım bitirdi boşalttım. 2-3 bardağı elde yıkamamak için boşalttım size nasıl elde bulaşık yıkamak daha kolay geliyor hayret ediyorum
Yıkadıklarıma buyur buradan bak canımYemekten sonra baktım makine dolmuş. Çay içince bardakları sığmayacak. Hemen çalıştırdım bitirdi boşalttım. 2-3 bardağı elde yıkamamak için boşalttım size nasıl elde bulaşık yıkamak daha kolay geliyor hayret ediyorum
Canına yazık valla yaYıkadıklarıma buyur buradan bak canımyemek fırında pişerken şimdi boşaltıcam inşallah
Neyseki açıklamamı yaptım. Bu kız delü mü diyebilirdinBana da tuhaf geldi, şöyle evirip çevirdim telefonu nasıl sütlü tatlıya benziyor diyeevet evet şambali tatlısı diyorlar biz hep Şam tatlısı deriz şambali dendiğini yeni öğrendim. İçine tarçın güzel oluyor ben koymayı unuttum. Ben de sütlü tatlıcıyım ama bu da hem pratik hem hafif hem bereketli oluyor
Amaninnn maşallah verimi şaha kaldırmışsın canımBugün verimli geçti. Oturma odası süpürüldü. WC lavabo yıkandı. 1 mak. Çamaşır yıkandı. 1 mak. Banyo paspasları yıkandı. Bulaşık mak. Boşaltıldı. Yemek yapıldı, tatlı yapıldı. Çocuklar yıkandı. 1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi. Mutfak dolabının bir bölümü daha boşaltıldı, silindi.
Kızım onu elinde odaya götürdü geri getirdi eh yine yıkadım napiimmO süzek makinede de vardı işin mi yok makineden çıkartıp mı yıkıyosun
Valla bende üşenmem boşaltırım yenilerini koymak için. Ama az bişiyse yıkayabilirim.
Ütüyü bitirdim sonunda. Süpürüldü silindi. Yarın da toz alınur lavabolar klozet yıkanır. Bugün duşa girmem lazım. Ezginin üstünü başını değiştirmem lazım. Daha acıkmadık 8 9 gibi acıkırız ne yesek bilemedim.
Ay şükür boşalttım yaCanına yazık valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?