• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Ben senin eltinden şüphelenmeye başladım heee😆😆 senin iyiliğine çalışmıyomuş gibi bi his uyandı bende😁
He ya sen gelene kadar yaptım yedik:)
Yok haftasonu oğlu geldi İstanbuldan ondan yaptı yok kız versin çok seviniyorum ben pek güzel yapıyor 😁ben yapınca öyle olmuyor sanki 😁

Şam tatlısı. Sütlü değil şerbetli 😋 size de afiyet olsun
Aaa algıda seçicilik inanmazsın üstüne tarçın serpilmiş ara ara da süslenmiş sütlü bir tatlı gördüm. Şambali mi diyorlar o mu? Sen deyince baktım ben bunu öyle nasıl gördüm yareppim direk şerbetli tatlı olduğu belli😆

Ben cam silecektim dimi😁annem geldi oturduk şuan mutfak savaş alanı gibi bulaşık makinası boşaltılacak yemek yapıyorum aman Yarabbi tezgahı görseniz bugünki sündüklük kupasını bana kaldırırsınız ➕ pasaklı 😂😂

flamenko flamenko akşam boşaltmaktan bahsediyorduk dimi al sana sündüğün alası😂

Eklentiler

• IMG_20210123_182217.jpg
    IMG_20210123_182217.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 27
Aaa algıda seçicilik inanmazsın üstüne tarçın serpilmiş ara ara da süslenmiş sütlü bir tatlı gördüm. Şambali mi diyorlar o mu? Sen deyince baktım ben bunu öyle nasıl gördüm yareppim direk şerbetli tatlı olduğu belli😆
Bana da tuhaf geldi, şöyle evirip çevirdim telefonu nasıl sütlü tatlıya benziyor diye 😅 evet evet şambali tatlısı diyorlar biz hep Şam tatlısı deriz şambali dendiğini yeni öğrendim. İçine tarçın güzel oluyor ben koymayı unuttum. Ben de sütlü tatlıcıyım ama bu da hem pratik hem hafif hem bereketli oluyor

flamenko flamenko akşam boşaltmaktan bahsediyorduk dimi al sana sündüğün alası😂
Yemekten sonra baktım makine dolmuş. Çay içince bardakları sığmayacak. Hemen çalıştırdım bitirdi boşalttım. 2-3 bardağı elde yıkamamak için boşalttım size nasıl elde bulaşık yıkamak daha kolay geliyor hayret ediyorum 😅

Bugün verimli geçti. Oturma odası süpürüldü. WC lavabo yıkandı. 1 mak. Çamaşır yıkandı. 1 mak. Banyo paspasları yıkandı. Bulaşık mak. Boşaltıldı. Yemek yapıldı, tatlı yapıldı. Çocuklar yıkandı. 1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi. Mutfak dolabının bir bölümü daha boşaltıldı, silindi.

Yemekten sonra baktım makine dolmuş. Çay içince bardakları sığmayacak. Hemen çalıştırdım bitirdi boşalttım. 2-3 bardağı elde yıkamamak için boşalttım size nasıl elde bulaşık yıkamak daha kolay geliyor hayret ediyorum 😅
Yıkadıklarıma buyur buradan bak canım :KK70: yemek fırında pişerken şimdi boşaltıcam inşallah 😁

Eklentiler

• IMG_20210123_185110.jpg
    IMG_20210123_185110.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 27
O süzek makinede de vardı işin mi yok makineden çıkartıp mı yıkıyosun😆😆

Valla bende üşenmem boşaltırım yenilerini koymak için. Ama az bişiyse yıkayabilirim.
Ütüyü bitirdim sonunda. Süpürüldü silindi. Yarın da toz alınur lavabolar klozet yıkanır. Bugün duşa girmem lazım. Ezginin üstünü başını değiştirmem lazım. Daha acıkmadık 8 9 gibi acıkırız ne yesek bilemedim.

Bana da tuhaf geldi, şöyle evirip çevirdim telefonu nasıl sütlü tatlıya benziyor diye 😅 evet evet şambali tatlısı diyorlar biz hep Şam tatlısı deriz şambali dendiğini yeni öğrendim. İçine tarçın güzel oluyor ben koymayı unuttum. Ben de sütlü tatlıcıyım ama bu da hem pratik hem hafif hem bereketli oluyor
Neyseki açıklamamı yaptım. Bu kız delü mü diyebilirdin😃 valla ben ayırt etmiyorum hepsini çok severim. Pasta şerbetli tatlı sütlü tatlı. Çikolata gofret bisküvili 😁

Bugün verimli geçti. Oturma odası süpürüldü. WC lavabo yıkandı. 1 mak. Çamaşır yıkandı. 1 mak. Banyo paspasları yıkandı. Bulaşık mak. Boşaltıldı. Yemek yapıldı, tatlı yapıldı. Çocuklar yıkandı. 1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi. Mutfak dolabının bir bölümü daha boşaltıldı, silindi.
Amaninnn maşallah verimi şaha kaldırmışsın canım🧿🧿

O süzek makinede de vardı işin mi yok makineden çıkartıp mı yıkıyosun😆😆

Valla bende üşenmem boşaltırım yenilerini koymak için. Ama az bişiyse yıkayabilirim.
Ütüyü bitirdim sonunda. Süpürüldü silindi. Yarın da toz alınur lavabolar klozet yıkanır. Bugün duşa girmem lazım. Ezginin üstünü başını değiştirmem lazım. Daha acıkmadık 8 9 gibi acıkırız ne yesek bilemedim.
Kızım onu elinde odaya götürdü geri getirdi eh yine yıkadım napiimm😂mutfak gereçlerini sağolsun içeri taşıyor benim kız 😊

Sokağa atılan ekmekler ön balkonuma gelen kuşlara akşamdan koyayım da sabah bayram etsinler 😁(ekmek oldukça taze nasıl atıyorlar anlamadım ben)

Eklentiler

• IMG_20210123_201821.jpg
    IMG_20210123_201821.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 27
Back