- 23 Ekim 2018
- 15.455
- 35.255
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.141
Hava buz gibi ama güneş sıcaktı gölge soğuk. Tabi bize soğuk, mesela Ruslar Burda yazlıkla dolaşıyor. Biz de kara hasret işteEllerine sağlık canım maşallah
Sizin orası yaz gibi sankikış yok mu orda kış maşallah yeşillik köyüm gözümün önüne geldi çok güzel canım ya içim açıldı sağolasın özledim ya bi yere gidemiyoruz sağlık olsun ne diyelim
Yeni bir işe mi başlayacaksın ? Hayırlı olsunYok ya fazla iş yok da işte bişiyler yapıyorum. Hee bide mutfağın balkon kapısını cifledim
He bi de kızı yıkadım
Ay amann artık belim sırtım çok ağrıyor eğil taşı topla kaldır. İyi oluyor aslında oyalanıyor da.
Küçülmüşleri katlıyorum bi tarafa koyuyorum katladığımı hiç üşenmiyor bozuyor atıyor bir kenara
İnşallah canım yaa dua edin de iyisi gelsin
Devir kötü. Allah esirgesin neler duyuluyor.
Sağol canım hafta içi babamız çalışıyor haftasonu da yasak var eh evde giyeriz sağlık olsunEvet ya gir çık çöp möp pisleniyor baya orası. Sen de halledersin canım
Güle güle giyin botlarınızı aynen evde giyersiniz artık
Amin amin Allah korusun hepsini kuzum.
Yeni iş değil canım doğum iznindeydim hala geri döneceğim işe.Yeni bir işe mi başlayacaksın ? Hayırlı olsun
Bizim de Suriyeliler burda çorapsız geziyor kaç kere uyardım çocukları gene çorapsızlar görsen ben öyle giydirsem kızımı hasta olurHava buz gibi ama güneş sıcaktı gölge soğuk. Tabi bize soğuk, mesela Ruslar Burda yazlıkla dolaşıyor. Biz de kara hasret işte
Niloya koltuk örtün güzelmişArabalarımızın garajı galerimizden araba kiralayabilirsiniz efenim
Yine de hayırlı olsun, iyi bir bakıcı bulursunuz inşallahYeni iş değil canım doğum iznindeydim hala geri döneceğim işe.
Akdeniz iklimi işte, aşırı soğuk olmuyor. Son bir haftadır iyi soğuk var amaBizim de Suriyeliler burda çorapsız geziyor kaç kere uyardım çocukları gene çorapsızlar görsen ben öyle giydirsem kızımı hasta olursizin orası biraz sıcak kalıyor dimi
Sağol canım güzel de yaymak istemiyorum aslında ama sağolsun kızım deftere kitaba yazarken bi güzel çiziyorNiloya koltuk örtün güzelmiş
Burda çok var Suriyeli orda da öyle miAkdeniz iklimi işte, aşırı soğuk olmuyor. Son bir haftadır iyi soğuk var amaburda da Suriyeliler aynı
Var burda da çok değil ama merkezde daha çoktur biz ilçedeyizBurda çok var Suriyeli orda da öyle mi
Sağol canımm aminn inşallah çok teşekkür ederimYine de hayırlı olsun, iyi bir bakıcı bulursunuz inşallah
Evet yeter canım bence deBugün çamaşır katladım, yerlerine yerleştirdim, 2 odanın camını sildim ve yemek yaptım. Yeter bence
can09e inşallah iyi bir bakıcı bulabilirsiniz canım
Ellerine sağlık canımBugün çamaşır katladım, yerlerine yerleştirdim, 2 odanın camını sildim ve yemek yaptım. Yeter bence
can09e inşallah iyi bir bakıcı bulabilirsiniz canım
İyi akşamlar canım harikasınİyi akşamlarYemekten baska bi is yapmadım.
Abime ugrayip onun eski kitaplarini aldim. Artik kitap okuyabilecegim hahasiraya koyayim.
İyi misiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?