• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Bir de böyle hamurlar vardı atılan ekmek poşetinde tarifi mi tutturamadı ne yaptı :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210123_202132.jpg
    IMG_20210123_202132.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar siz bugün çok iş yapmışsınız ben bi oturma odasını süpürdüm yemek yaptım elde bulaşık yıkadım bulaşık makinasını boşalttım mutfak dolaplarının alt kısmını dışını sildim hepsi bu😩
Kalkıp biraz daha iş yapayım ben 😁

Niloyatospikk Niloyatospikk şu an makinada yıkanmış bulaşıklar boşaltılmayı bekliyor ama nasıl üşeniyorum bir bilsen🤓
Ben pek iş yaptım sayılmaz, birkaç çekmece düzenledim. Nasıl böyle dağılıyorlar anlamıyorum😏 Sonra da kitap okudum ve akşam yemeği yaptım, bu kadar. Şimdi de çay eşliğinde survivor izliyoruz, ben bir taraftan örgü örüyorum🥰

Niloyatospikk Niloyatospikk şu an makinada yıkanmış bulaşıklar boşaltılmayı bekliyor ama nasıl üşeniyorum bir bilsen🤓
Ben pek iş yaptım sayılmaz, birkaç çekmece düzenledim. Nasıl böyle dağılıyorlar anlamıyorum😏 Sonra da kitap okudum ve akşam yemeği yaptım, bu kadar. Şimdi de çay eşliğinde survivor izliyoruz, ben bir taraftan örgü örüyorum🥰
Ben boşalttım😁iyi hatırlattın örgümü alacaktım elime unuttum alayım ben de sen hırka mı yelek mi birşey örüyordun nasış gidiyor?

Kizlar bende yatak odami bazalari kaldırdık eşimle supurup sildik.Daha sonra yürüyüşe çıktım.Brokoli salatası güveçte mantar çorba etli wrap yaptım .çay demledim .bulaşık makinasini çektim.buzdolabinin içini düzenledim .şimdide banyo yapacağım.
Baya iş yapmışsın canım ellerine sağlık nasılsın anksiyete atak gelmiyor dimi

Yıkanamadım. Geç de oldu üşüyebilirim artık yarına kalsın:)
Şanslıydık bugün akşam da. Teyzem bizi düşünmüş sağolsun. Karnımızı doyurduk. Kız da uyursa bende yatarım artık inşallahh..

Önceki mesajda yazdiklarimin çoğunu yaptim; Kur'an okudum, bi parca ütü yaptim, çamaşır işini hallettim. Toz almadim. Yarın hem süpürür hem toz alırım, bi de banyo yaparım inş.
Bugün iyi geçti benim de. Kızımla iyi ilgilendim, oynadım gibi. Gücüm yavas yavas yerine geliyor gibi. Psikolojik olarak gitgide toparlaniyor gibiyiz. Şükür kızlar. 🖐🏻💜

Yıkanamadım. Geç de oldu üşüyebilirim artık yarına kalsın:)
Şanslıydık bugün akşam da. Teyzem bizi düşünmüş sağolsun. Karnımızı doyurduk. Kız da uyursa bende yatarım artık inşallahh..
Ben yine yıkanıp da yatmayı daha çok severim 😁teyzenin de ellerine sağlık 🥰

Önceki mesajda yazdiklarimin çoğunu yaptim; Kur'an okudum, bi parca ütü yaptim, çamaşır işini hallettim. Toz almadim. Yarın hem süpürür hem toz alırım, bi de banyo yaparım inş.
Bugün iyi geçti benim de. Kızımla iyi ilgilendim, oynadım gibi. Gücüm yavas yavas yerine geliyor gibi. Psikolojik olarak gitgide toparlaniyor gibiyiz. Şükür kızlar. 🖐🏻💜
Evet çok şükür benim de bi kitap okuma kaldı en az 10 sayfa okuyup yatacağım inşallah

Tünaydın kızçeler:KK200:
Verimli bir gün olmasını dilerim
Diyetime çok az pattis kızartması ile kaçamak yaptım olsun o kadarcık :KK48:
Burada bir lodos çıktı bugün de cam silesim var ardından bir yağmur hobaaa😂

Back