- 23 Ocak 2016
- 33.128
- 49.571
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben boşalttımiyi hatırlattın örgümü alacaktım elime unuttum alayım ben de sen hırka mı yelek mi birşey örüyordun nasış gidiyor?Niloyatospikk şu an makinada yıkanmış bulaşıklar boşaltılmayı bekliyor ama nasıl üşeniyorum bir bilsen
Ben pek iş yaptım sayılmaz, birkaç çekmece düzenledim. Nasıl böyle dağılıyorlar anlamıyorum Sonra da kitap okudum ve akşam yemeği yaptım, bu kadar. Şimdi de çay eşliğinde survivor izliyoruz, ben bir taraftan örgü örüyorum
Hırka örüyorum daha çook var İnşallah bu yıl bitiririmBen boşalttımiyi hatırlattın örgümü alacaktım elime unuttum alayım ben de sen hırka mı yelek mi birşey örüyordun nasış gidiyor?
Baya iş yapmışsın canım ellerine sağlık nasılsın anksiyete atak gelmiyor dimiKizlar bende yatak odami bazalari kaldırdık eşimle supurup sildik.Daha sonra yürüyüşe çıktım.Brokoli salatası güveçte mantar çorba etli wrap yaptım .çay demledim .bulaşık makinasini çektim.buzdolabinin içini düzenledim .şimdide banyo yapacağım.
Evet aynı korku bende de var canımBir nabzim çıkmıştı ya ondan sonra bişey yok ama korku var tabi
Ben yine yıkanıp da yatmayı daha çok severim teyzenin de ellerine sağlıkYıkanamadım. Geç de oldu üşüyebilirim artık yarına kalsın:)
Şanslıydık bugün akşam da. Teyzem bizi düşünmüş sağolsun. Karnımızı doyurduk. Kız da uyursa bende yatarım artık inşallahh..
Evet çok şükür benim de bi kitap okuma kaldı en az 10 sayfa okuyup yatacağım inşallahÖnceki mesajda yazdiklarimin çoğunu yaptim; Kur'an okudum, bi parca ütü yaptim, çamaşır işini hallettim. Toz almadim. Yarın hem süpürür hem toz alırım, bi de banyo yaparım inş.
Bugün iyi geçti benim de. Kızımla iyi ilgilendim, oynadım gibi. Gücüm yavas yavas yerine geliyor gibi. Psikolojik olarak gitgide toparlaniyor gibiyiz. Şükür kızlar.
Üşüyorum ben:) sağol canım.Ben yine yıkanıp da yatmayı daha çok severim teyzenin de ellerine sağlık
Gündüz üşümüyorsun yaniÜşüyorum ben:) sağol canım.
Oo onun üşümesi daha bi ayrı oluyo:)Gündüz üşümüyorsun yani
Ben de üşürüm yikanip yatarsam :) Bu yuzden gecenin kör vakti adamla şaapmak istemem hattaaÜşüyorum ben:) sağol canım.