🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Benimki de bugün zorla uyuttum o kadar uykusu var uyumucam diye bağırıyor tamam uyuma dedim salladım uyudu
Benimki de uyumayınca huysuzlaşıyor. Ama akşama dizim varsa erken uyusun diye gündüz uyutmuyorum bazen bizimki gündüz uyumak zorunda sanıyor. Uyumadığında anne akşam erken uyurum diyor safım bilmiyor yaşıtları çoktan gündüz uykusunu bıraktı

Bugün günüm oturmakla geçti desem inanır mısınız?
Yarım yemekler var yanına makarna tamam bi odayı süpürdüm başka birşey yapmadım tüü bana
Bi sey olmaz, biraz mola gerek ara sira.
Ben de bugün bi sey yapmadim.
Az kitap okuyacağım birazdan, tamam.

Ben bildim zaten ustteki hedef falan kaybolmus bak benim 300 gr sonra 10 kilo olacak. Takil bana
Sen beni kıskançlıktan çatlatacak mısın hee ben tam diyete giriyorum eşim yok tulumba tatlısı yok ekler böyle kilo verilir mi mutfağa girip çıkıyorum bana bakıyorlar gel de tut kendini

Sal diyorum dinlemiyorsun.

Bugün verimli geçiyor. Kızın küçülmüşleri ayırıyorum dolabı düzenliyorum. Makine boşaldı yenileri yerleşti. Ortalık toplandı.
Ama ütü hala duruyor..
Kız çok huysuz hayırlısıyla dişleri çıkarttsaydı. Rahatlasaydık bi.
Bir de çekmece boşaltma huyumuz çıktı. Kilitlemek de istemiyorum ben karşı çıktıkça o da bana kafa tutuyor.
Bir de bakıcı arıyorum bakalım. Mart gibi başlayacağım gibi işe.

He he salayım da daha çok kilo alayım
Ay o dişler çıksa çocuk rahatlar da
Maşallah baya iş yapmışsın ellerine sağlık
O çekmece boşaltma huyu bizde de vardı şimdi de kitaplığı boşaltıyor inşallah iyi bir bakıcı denk gelir canım

Bugün WC-lavabo yıkandı, bir sepet çamaşır katlandı yerleştirildi. Mutfak dolabının bir kapağını boşaltıp sildim. Her gün 1-2 yapıcam inşallah. 2 dersim vardı arada. Bugün küçük oğlum ve annemle çıktık yürüyüş yaptık. Foto çektim bugün

Eklentiler

• 28E273EE-283A-464E-8111-A6C704AF3B97.jpeg
    220,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 383848A3-1FCB-4F58-BCF4-8225F0A47F92.jpeg
    205,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 9FD72602-4C2A-4F42-8003-AB847A14D77B.jpeg
    206,3 KB · Görüntüleme: 35
  • C11B5E7C-0A0C-419B-AAA1-375BFEEBF1C9.jpeg
    255,6 KB · Görüntüleme: 28
Ellerine sağlık canım maşallah
Sizin orası yaz gibi sankikış yok mu orda kış maşallah yeşillik köyüm gözümün önüne geldi çok güzel canım ya içim açıldı sağolasın özledim ya bi yere gidemiyoruz sağlık olsun ne diyelim

Yok ya fazla iş yok da işte bişiyler yapıyorum. Hee bide mutfağın balkon kapısını cifledim
He bi de kızı yıkadım
Ay amann artık belim sırtım çok ağrıyor eğil taşı topla kaldır. İyi oluyor aslında oyalanıyor da.
Küçülmüşleri katlıyorum bi tarafa koyuyorum katladığımı hiç üşenmiyor bozuyor atıyor bir kenara
İnşallah canım yaa dua edin de iyisi gelsin
Devir kötü. Allah esirgesin neler duyuluyor.

Amin dua ederiz inşallah canım iyi bir insan denk gelsin Allahım korusun yavrularımızı
O dağıtma işi süper ya benimki hala yapıyor
Mutfak balkon kapısını gene mi sildin benim de balkon kapısı camı silinecek benim üstüme ikinci kez sildin ben kendime boşuna sündük demiyorum
Biz de kargo geldi kızımla botlarımızı giydik oturuyoruz napalım sokağa çıkma yasağı var biz de evde giyeriz

Evet ya gir çık çöp möp pisleniyor baya orası. Sen de halledersin canım
Güle güle giyin botlarınızı aynen evde giyersiniz artık
Amin amin Allah korusun hepsini kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…