- 23 Ekim 2018
- 15.455
- 35.254
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.121
Benimki de uyumayınca huysuzlaşıyor. Ama akşama dizim varsa erken uyusun diye gündüz uyutmuyorum bazenBenimki de bugün zorla uyuttum o kadar uykusu var uyumucam diye bağırıyor tamam uyuma dedim salladım uyudu
Öyle bir izlenim mi bıraktımO ye :) ama alaniysa Mikan daha iyi bilir, buralarda mı o, kahve icmeye mi kalkti?
Bi sey olmaz, biraz mola gerek ara sira.Bugün günüm oturmakla geçti desem inanır mısınız?
Yarım yemekler var yanına makarna tamambi odayı süpürdüm başka birşey yapmadım tüü bana
Ben de kitap okuyorum şuanBi sey olmaz, biraz mola gerek ara sira.
Ben de bugün bi sey yapmadim.
Az kitap okuyacağım birazdan, tamam.
İyi olmuş canım ne güzel ben de bugün pek iş yapmadımBugün anneme gittim, akşam yemeğini de orda yedik. Evde hiç iş yapmadım, yarına artık
Ben bildim zaten ustteki hedef falan kaybolmusÇok güldüm
Sen gittin diyeti bozdum bu bana reva mıydı
Sen beni kıskançlıktan çatlatacak mısın heeBen bildim zaten ustteki hedef falan kaybolmusbak benim 300 gr sonra 10 kilo olacak. Takil bana
He he salayım da daha çok kilo alayımSal diyorum dinlemiyorsun.
Bugün verimli geçiyor. Kızın küçülmüşleri ayırıyorum dolabı düzenliyorum. Makine boşaldı yenileri yerleşti. Ortalık toplandı.
Ama ütü hala duruyor..
Kız çok huysuz hayırlısıyla dişleri çıkarttsaydı. Rahatlasaydık bi.
Bir de çekmece boşaltma huyumuz çıktı. Kilitlemek de istemiyorum ben karşı çıktıkça o da bana kafa tutuyor.
Bir de bakıcı arıyorum bakalım. Mart gibi başlayacağım gibi işe.
Ellerine sağlık canım maşallahBugün WC-lavabo yıkandı, bir sepet çamaşır katlandı yerleştirildi. Mutfak dolabının bir kapağını boşaltıp sildim. Her gün 1-2 yapıcam inşallah. 2 dersim vardı arada. Bugün küçük oğlum ve annemle çıktık yürüyüş yaptık. Foto çektim bugün
Yok ya fazla iş yok da işte bişiyler yapıyorum. Hee bide mutfağın balkon kapısını cifledimHe he salayım da daha çok kilo alayım
Ay o dişler çıksa çocuk rahatlar da
Maşallah baya iş yapmışsın ellerine sağlık
O çekmece boşaltma huyu bizde de vardışimdi de kitaplığı boşaltıyor inşallah iyi bir bakıcı denk gelir canım
Amin dua ederiz inşallah canım iyi bir insan denk gelsin Allahım korusun yavrularımızıYok ya fazla iş yok da işte bişiyler yapıyorum. Hee bide mutfağın balkon kapısını cifledim
He bi de kızı yıkadım
Ay amann artık belim sırtım çok ağrıyor eğil taşı topla kaldır. İyi oluyor aslında oyalanıyor da.
Küçülmüşleri katlıyorum bi tarafa koyuyorum katladığımı hiç üşenmiyor bozuyor atıyor bir kenara
İnşallah canım yaa dua edin de iyisi gelsin
Devir kötü. Allah esirgesin neler duyuluyor.
Evet ya gir çık çöp möp pisleniyor baya orası. Sen de halledersin canımAmin dua ederiz inşallah canım iyi bir insan denk gelsin Allahım korusun yavrularımızı
O dağıtma işi süper ya benimki hala yapıyor
Mutfak balkon kapısını gene mi sildin benim de balkon kapısı camı silinecek benim üstüme ikinci kez sildin ben kendime boşuna sündük demiyorum
Biz de kargo geldi kızımla botlarımızı giydik oturuyoruznapalım sokağa çıkma yasağı var biz de evde giyeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?