• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Neler yapıyorsunuz bakalım bugün? Mesela ben soğuktan üşüyorum fazla mı soğuk ne 😁
Ben de çok üşüyorum, bende gariplik yok çünkü hava çok soğuk. Zırt pırt hava sicakligina bakiyorum, daha yeni kurtuldu şu saatte eksi dereceden :) 1 derece olmusuz :) Evin tuvaleti ve yerleri çok soğuk, alt kat boş, oturan yakan yok.

Kitapliga bakacakken unutmustum, simdi hatirladim sizi görünce, burayi okuyunca:) Hemen alam bir kitap.

Ben de çok üşüyorum, bende gariplik yok çünkü hava çok soğuk. Zırt pırt hava sicakligina bakiyorum, daha yeni kurtuldu şu saatte eksi dereceden :) 1 derece olmusuz :) Evin tuvaleti ve yerleri çok soğuk, alt kat boş, oturan yakan yok.
Soğuk soğuk ondan üşüyoruz biraz ısınır inşallah bu insanoğluna da yaranılmıyor tövbe Yarabbim kuraklık var dedik durduk kar yağdı şimdi de çok soğuk diyoruz 😁

Telefonumu almamıştım bi dahaki sefere çekerim inşallah 😊 kahve yanı yeter yetmez mi diyorsun 😅
Helva mı o 😁bu seferlik yetsin bakalım 😂ay sana sorayım canım senin büyüğü gündüz azcık uyuyor mu benimki bi ara uykum geldi deyip geziniyor gel uyuyalım kızım diyorum kıyameti koparıyor uyumucakmış bayadır da gündüz uykusunu bıraktı sizde durum nasıl?

Verimli bir günden selamlar 👋🏻 Bütün ev süpürüldü. Silindi. Bir sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi. 1 mak. Yıkandı. WC-lavabo yıkandı. Büyük oğlumu yürüyüşe çıkardım 1 saat. Yeni yerler keşfettik. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varki Bahçeli evler, ördekler, tavuklar içim açıldı☺️

Şimdi keyif zamanı☕
Allah sağlık versin, çok iyi isler yapmışın, cocuguna da vakit ayırmışın süper mâşâallah 👌🏻💜

Helva mı o 😁bu seferlik yetsin bakalım 😂ay sana sorayım canım senin büyüğü gündüz azcık uyuyor mu benimki bi ara uykum geldi deyip geziniyor gel uyuyalım kızım diyorum kıyameti koparıyor uyumucakmış bayadır da gündüz uykusunu bıraktı sizde durum nasıl?
Evet Saray helvası 🙈 evet uyuyor çoğunlukla. Uyumadığı günler akşam erken uyutuyorum

Benim kız da böyle. Ben de ugrasamadim biraktirdim oglen uykusunu. Normale göre 1 sene erken birakti sanirim (netten takip ediyorum öyle gelisimini).

Benim kız da böyle. Ben de ugrasamadim biraktirdim oglen uykusunu. Normale göre 1 sene erken birakti sanirim (netten takip ediyorum öyle gelisimini).
Kaç yaşında bıraktı yani benimki bayadır 6 ay kadar zamandır gündüz uykusu uyumuyor ama erken kalkarsa uykulu azcık dolaşıp sonra oyuna dalıyor uyutamıyorum bugün uyudu şükür

Kaç yaşında bıraktı yani benimki bayadır 6 ay kadar zamandır gündüz uykusu uyumuyor ama erken kalkarsa uykulu azcık dolaşıp sonra oyuna dalıyor uyutamıyorum bugün uyudu şükür
3'te birakmistik galiba. Yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sinir ediyor uykusu gelince, kendi de sinir oluyor kime cektiyse bücürüm 😅

Bugün günüm oturmakla geçti desem inanır mısınız? 😁
Yarım yemekler var yanına makarna tamam 😁bi odayı süpürdüm başka birşey yapmadım tüü bana 😁

Back