- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.101
Ben de çok üşüyorum, bende gariplik yok çünkü hava çok soğuk. Zırt pırt hava sicakligina bakiyorum, daha yeni kurtuldu şu saatte eksi dereceden :) 1 derece olmusuz :) Evin tuvaleti ve yerleri çok soğuk, alt kat boş, oturan yakan yok.Neler yapıyorsunuz bakalım bugün? Mesela ben soğuktan üşüyorum fazla mı soğuk ne
Aynen canım dişimizin kovuğuna yetmez o neAyy resim çekseydiniz keşke çok severim ördek tavuk
Ellerine sağlık baya iş yapmışsınafiyet olsun
Tabaktakiler decan09e dişimizin kabuğuna yetmez dimi
Soğuk soğuk ondan üşüyoruz biraz ısınır inşallah bu insanoğluna da yaranılmıyor tövbe Yarabbim kuraklık var dedik durduk kar yağdı şimdi de çok soğuk diyoruzBen de çok üşüyorum, bende gariplik yok çünkü hava çok soğuk. Zırt pırt hava sicakligina bakiyorum, daha yeni kurtuldu şu saatte eksi dereceden :) 1 derece olmusuz :) Evin tuvaleti ve yerleri çok soğuk, alt kat boş, oturan yakan yok.
Aynen ya ben kendiminkileri bile ütülemiyorumKendi yapsın de mi?
Telefonumu almamıştım bi dahaki sefere çekerim inşallahAyy resim çekseydiniz keşke çok severim ördek tavuk
Ellerine sağlık baya iş yapmışsınafiyet olsun
Tabaktakiler decan09e dişimizin kabuğuna yetmez dimi
Helva mı oTelefonumu almamıştım bi dahaki sefere çekerim inşallahkahve yanı yeter yetmez mi diyorsun
Külotlara kadar ütüleyenler varmış hiç işim gücüm kalmadı külot ütüleyicemAynen ya ben kendiminkileri bile ütülemiyorum
Aaa ayni eski benAynen ya ben kendiminkileri bile ütülemiyorum
Allah sağlık versin, çok iyi isler yapmışın, cocuguna da vakit ayırmışın süper mâşâallahVerimli bir günden selamlarBütün ev süpürüldü. Silindi. Bir sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi. 1 mak. Yıkandı. WC-lavabo yıkandı. Büyük oğlumu yürüyüşe çıkardım 1 saat. Yeni yerler keşfettik. Burnumuzun dibinde o kadar güzel yerler varki Bahçeli evler, ördekler, tavuklar içim açıldı
Şimdi keyif zamanı️
Evet Saray helvasıHelva mı obu seferlik yetsin bakalım ay sana sorayım canım senin büyüğü gündüz azcık uyuyor mu benimki bi ara uykum geldi deyip geziniyor gel uyuyalım kızım diyorum kıyameti koparıyor uyumucakmış bayadır da gündüz uykusunu bıraktı sizde durum nasıl?
Aynen hiç işim olmaz vallaKülotlara kadar ütüleyenler varmış hiç işim gücüm kalmadı külot ütüleyicemhergün atlet kilot çorap çıkarıyor benim kociş çamaşıra anca yetişiyorum bir de o kadar ütü
Teşekkür ederimAllah sağlık versin, çok iyi isler yapmışın, cocuguna da vakit ayırmışın süper mâşâallah
Benimki de bugün zorla uyuttum o kadar uykusu var uyumucam diye bağırıyor tamam uyuma dedim salladım uyuduEvet Saray helvasıevet uyuyor çoğunlukla. Uyumadığı günler akşam erken uyutuyorum
Benim kız da böyle. Ben de ugrasamadim biraktirdim oglen uykusunu. Normale göre 1 sene erken birakti sanirim (netten takip ediyorum öyle gelisimini).Helva mı obu seferlik yetsin bakalım ay sana sorayım canım senin büyüğü gündüz azcık uyuyor mu benimki bi ara uykum geldi deyip geziniyor gel uyuyalım kızım diyorum kıyameti koparıyor uyumucakmış bayadır da gündüz uykusunu bıraktı sizde durum nasıl?
Kaç yaşında bıraktı yani benimki bayadır 6 ay kadar zamandır gündüz uykusu uyumuyor ama erken kalkarsa uykulu azcık dolaşıp sonra oyuna dalıyor uyutamıyorum bugün uyudu şükürBenim kız da böyle. Ben de ugrasamadim biraktirdim oglen uykusunu. Normale göre 1 sene erken birakti sanirim (netten takip ediyorum öyle gelisimini).
3'te birakmistik galiba. Yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sinir ediyor uykusu gelince, kendi de sinir oluyor kime cektiyse bücürümKaç yaşında bıraktı yani benimki bayadır 6 ay kadar zamandır gündüz uykusu uyumuyor ama erken kalkarsa uykulu azcık dolaşıp sonra oyuna dalıyor uyutamıyorum bugün uyudu şükür
Tamam bizimki de mayısta 4ü dolduracak bırakabilir o zaman çok erken kalkarsa uyuturum madem3'te birakmistik galiba. Yanlış hatırlamıyorsam. Zaten sinir ediyor uykusu gelince, kendi de sinir oluyor kime cektiyse bücürüm
O ye :) ama alaniysa Mikan daha iyi bilir, buralarda mı o, kahve icmeye mi kalkti?Tamam bizimki de mayısta 4ü dolduracak bırakabilir o zaman çok erken kalkarsa uyuturum madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?