- 23 Ocak 2016
- 33.127
- 49.569
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.001
SelaamBugün ne yaptım bir bakalım
Pek ev işi yapmadım. Eşimin tatil günü olduğu için birlikte vakit geçirdik. Odayı süpürdüm ve mutfağı topladım.
Diyetime gelince çok az kaçamağı orta boy güveçte supangle yiyerek yapmış bulundum.
15 dk lık yağ yakıcı video egzersiz yapıldı
100 kez ip atlandı
4 5 kez merdivenler inildi çıkıldı
Yatmadan evvel kitap okuyordum 6 sayfa okundu tamamlayacağım 20 sayfaya
Cilt temizliği yapıldı
Ve hala dışarıda kar yağıyor
Şükür geldi desene oraya kar ben de şaşırdım ya Ankara’ya aslında yağar ama bizim buraya nasıl yağdı bu kadar çok şaşırdım en son 4 sene önce böyle yağmıştı benimki uyudu az önceSelaam
Burda da yağıyor kar. Ve hala kızım uyumadı
İyi ki verimsiz geçmiş he ders de veriyorsun daha ne olsun 2 de bebe evde bundan iyisi Bursada irmik helvası2 gündür çok verimsiz geçiyor. Bugün WC-lavabo yıkayıp 1 sepet çamaşır katladım. Derslerim vardı bi de. Dün de çocukların nevresimlerini değiştirdim, yıkadım. O kadar.
Niloya iyi dışarı çıkıyorsun. Ben bu süreçten sonra çok üşenir oldum. Çıkmak istesem de çıkamıyorum çıkmak da istemiyorum.
Aşırı hareketsizim bu aralar ve çok yiyorum
Ben hala ayrı yıkıyorum 4 yaşında bizim evde ısınmak bilmiyor klimayı da açtık kar soğuğu varEh fena sayılmaz. Çamaşır bulaşık yemek çocuklar 3gündür e bide kocam
Taze fasulye dünden vardı. Çorba ve pilav yaptım. Şimdi çay koydum. Mutfak toplancak. Bir makine içeri asılacak. Veee daha da önemlisi kocamın gömlekleri var ütülenecek. O arada ezgininkileri de ütüleyip kaldırırım.
Eşimde duvara strofor yaptı. Çok soğuk geliyordu keser inşallah. Bizim bi de aşağı daire boş fena yani.
Bu arada bebeklerin çamaşırlarını ne kadar kendi başına yıkadınız kızlar?
Yanlış hatırlamıyorsam büyüğü yaklaşık 2 yaşına kadar ayrı yıkadım küçük 1 yaşını biraz geçince başladım birlikte yıkamayaEh fena sayılmaz. Çamaşır bulaşık yemek çocuklar 3gündür e bide kocam
Taze fasulye dünden vardı. Çorba ve pilav yaptım. Şimdi çay koydum. Mutfak toplancak. Bir makine içeri asılacak. Veee daha da önemlisi kocamın gömlekleri var ütülenecek. O arada ezgininkileri de ütüleyip kaldırırım.
Eşimde duvara strofor yaptı. Çok soğuk geliyordu keser inşallah. Bizim bi de aşağı daire boş fena yani.
Bu arada bebeklerin çamaşırlarını ne kadar kendi başına yıkadınız kızlar?
Merhaba canım nasılsın bugün neler yapıyorsun bakalımMerhaba kızlar. Kimse var mı?
Aslında moralim yok ama iyi olmaya çalışıyorum.Merhaba canım nasılsın bugün neler yapıyorsun bakalım
Kayınvaliden vefat etti bir de misafir ağırladınız korona da var ondan mı kötü oldun canımAslında moralim yok ama iyi olmaya çalışıyorum.
Bütün vücudum tutuk, yürümekte bile zorlaniyordum, yavas yavaş açılıyor, azaliyor sanirim.
Pek bir is yapasim yok. Yemek yapsam kafi, onu da buzluktan yapacağım, kardan dolayı pazara da markete de çıkmadık dahaEvin önü kar, buz, erimediyse orayi temizlerim belki.
Sohbet dinledim. Kızımla da etkinlikler yapariz biraz. Akşamı buluruz böyle böyle.
Sen neler yapacaksin-yapıyorsun?
Bi düzelemedi şu ruh hâlim.Kayınvaliden vefat etti bir de misafir ağırladınız korona da var ondan mı kötü oldun canım
Ben de evi süpürdüm mutfağı banyoyu sildim market alışverişi yaptım birazdan yemeğe geçeceğim akşama da teyzemin 40ını okucaz inşallah bakalım
Görümce mi öyle yapıyor canım bak öyle durumda bir ortamda iken sen yapacağın işi yap yaptığı kötü davranışları dikkate alma eğer seni ezecek davranışlar yaparsa kendini ezdirme cevabını ver bişeye üzülünce işte anksiyete hemen ortaya çıkıyorBi düzelemedi şu ruh hâlim.
İyiyim dediğim gün bir şey çıkıyor Allah'a şikayet olmasın ama, durumu söylüyorum.
Esimin kardeşiyle aram iyi degil. K.pederin evine temizliğe gidecegim, kardesle muhatap olmaya çekiniyorum. Bi de tripleri var zaten. Anamız öldü, uslu duralim, kimseye sataşmayalım demiyorlar.
Anksiyete çıktı başıma. Ellerim boşalıyor, nefes daralıyor, kalbim çarpıyor... Beni cok iyi anlarsin Niloya.....
Allah selamete çıkarsın şu hallerimizi tez zamanda, şu salgindan kurtarsin bizi.
Yemek pisti, kıza zar zor cizgi calismasi yaptirdim. Butun gün cizgi film, video izlemek istiyor, müsaade etmedim tabii.
Evet gorumce, tam adını anmak istemedim deGörümce mi öyle yapıyor canım bak öyle durumda bir ortamda iken sen yapacağın işi yap yaptığı kötü davranışları dikkate alma eğer seni ezecek davranışlar yaparsa kendini ezdirme cevabını ver bişeye üzülünce işte anksiyete hemen ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?