🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Hergün bu tarz bilgiler paylaşmayı düşünüyorum. Faydalı olmasını temenni ederim.
Aa çok iyi maydonozu deneyen varmı?
Benim mutfağın kapısı yok antreden salona geçiliyor işte. Koku direk içerde. İşe yarıyosa muhteşem bir bilgi olucak bana.
Bir de mısır patlatmak işkence her yer kokuyor. O yüzden bu sene daha patlatmadım bile.:) Zaten bina eski kim ne pişirse benim evde kokusu. E ben ne pişirirsem de onlardadır

Ben de denicem canım bakalım bir de şu sıçramaya çözüm olsa patlıcan kızartınca çok koku oluyor benim dw

Kar resimleri geliyor Niloya kara yattı burada herkes dışarıda kardan adam yapıyor

Eklentiler

• IMG_20210116_200620.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210116_200602.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210116_195833.jpg
    143,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210116_195715.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210116_195701.jpg
    110,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210116_195638.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210116_195555.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 34
Bugün güne kahvaltı hazırlamakla başladım sonrasında the Queen gambit dizim vardı onu bitirdim. Sonra yarim saat kitap okudum Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir Esra ezmeci yazmış cok iyi sonra Beyhan budak YouTube den kişisel gelişim video izledim
Yüzüme krem sürdüm banyoyu temizledim
Dışarı çıkıp kar a dokundum çok güzeldi
Kuran okudum böyle geçti kizlar

Esra Ezmecinin o kitabı güzel mi o da aklımda bir sonraki listemde onun kitapları var da merak ediyorum.

Bu saatte zeytin yenir mi yenir peynir kırtıklanır mı kırtıklanır

Bugün neler yaptım bakalım
Sabah geri dönüşüm aracına verdikleri 2 büyük poşet doldurulmuş olarak teslim edildi. Çevreni koru doğana sahip çık sloganımla yerine getirilmiş oldu mutluyum.
Bugün odayı ve mutfağı toplamak dışında iş yapılmadı sadece bulaşık makinası boşaltıldı
Cilt temizliği yapıldı
Diyet bozulmadı
15 dk lık yağ yakıcı egzersiz yapıldı
150 kez ip atlandı
22 sayfa kitap okundu bugün kitap az okundu yarına ceza en az 30 olmalı
Diyette su içmediğimi farkettim yarın hedef 2 litre su bugünki c vitamini kaldı yarın sabah kahvaltıya mandalina portakal limon sıkılarak telafi edilmeli

Gözlerimden uyku akıyor hadi iyi geceler kar da ne güzel sevindirdi bugün çektiğim bir resimi sosyal hesabımda paylaştım şu güne kadar ki paylaşımlarımda rekor beğeni aldı o da ayrı bir mutluluk getirdi hadi bakalım uyuyup sağlıklı bir sabaha uyanmamızı dilerim. Huzurlu geceler

Eh fena geçmemiş dün de.
Sana nacizane tavsiyem meyveyi sıkma yerine yemen lazım. Kaç portakal kaç mandalina sıkıyosun mesela. Bir de yoğurtla falan ye.
Rekor beğeni için kutlarım.

Eh fena geçmemiş dün de.
Sana nacizane tavsiyem meyveyi sıkma yerine yemen lazım. Kaç portakal kaç mandalina sıkıyosun mesela. Bir de yoğurtla falan ye.
Rekor beğeni için kutlarım.
Günde 1 su bardağı 200 ml olarak alıyorum C vitaminini
Yoğurtla yemiyim ya güzel olmaz öyle
Teşekkür ederim canım

Günaydınnnn
Evet yine kar yağıyor gözlerimi açtım dedim yine yağıyor içim hop hop hop çocuklar gibi kızım da diyor kardan adam yapalım kızım dur bi baban uyansın hele kahvaltı yapalım

Günde 1 su bardağı 200 ml olarak alıyorum C vitaminini
Yoğurtla yemiyim ya güzel olmaz öyle
Teşekkür ederim canım
Hee tablet şeklinde mi? Hamileyken diyetisyen demişti. 1 bardağa 3 4 portakalın şekerini düşün öyle şeker alıyorsun vücuduna. Gerek yok. Yoğurtla yedim valla fena da olmuyordu. Meyveli yoğurt gibi düşün

Yok canım tablet olarak var evde de şu sıra portakal mandalina olduğu için sıkıp içiyorum
Sen ne ara uyuyorsun canım erkenden uyanmışsın yine

Bugünden kareler
Bunlar da bizim güvercinlerimiz
Tatlı da yaptım evdekilere ama atmayım güveçte kek parçacıklı supangle yaptım.

Eklentiler

• IMG_20210117_162652.jpg
    175,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210117_161302.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…