- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.981
Aa çok iyi maydonozu deneyen varmı?Hergün bu tarz bilgiler paylaşmayı düşünüyorum. Faydalı olmasını temenni ederim.
Ben de denicem canım bakalım bir de şu sıçramaya çözüm olsa patlıcan kızartınca çok koku oluyor benim dwAa çok iyi maydonozu deneyen varmı?
Benim mutfağın kapısı yok antreden salona geçiliyor işte. Koku direk içerde. İşe yarıyosa muhteşem bir bilgi olucak bana.
Bir de mısır patlatmak işkence her yer kokuyor. O yüzden bu sene daha patlatmadım bile.:) Zaten bina eski kim ne pişirse benim evde kokusu. E ben ne pişirirsem de onlardadır
Sıçrama için ıslak olmayacak su gelmeyecek. Buzluktan börek attığımda buzlu olduğundan sıçratıyor ona da kapak kullanıyorum canım.Ben de denicem canım bakalım bir de şu sıçramaya çözüm olsa patlıcan kızartınca çok koku oluyor benim dw
Aha tespit ettim yerini bittin senKar resimleri geliyor Niloya kara yattıburada herkes dışarıda kardan adam yapıyor
Evet ama yine de biber falan atınca ilk attığında çok sıçrıyor kapağı kapatıyorum ama kapatana kadar ocak yağSıçrama için ıslak olmayacak su gelmeyecek. Buzluktan börek attığımda buzlu olduğundan sıçratıyor ona da kapak kullanıyorum canım.
Bu caddeye gelin alırım sizi kızlarAha tespit ettim yerini bittin sen
Esra Ezmecinin o kitabı güzel mi o da aklımda bir sonraki listemde onun kitapları var da merak ediyorum.Bugün güne kahvaltı hazırlamakla başladım sonrasında the Queen gambit dizim vardı onu bitirdim. Sonra yarim saat kitap okudum Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir Esra ezmeci yazmış cok iyi sonra Beyhan budak YouTube den kişisel gelişim video izledim
Yüzüme krem sürdüm banyoyu temizledim
Dışarı çıkıp kar a dokundum çok güzeldi
Kuran okudum böyle geçti kizlar
Eh fena geçmemiş dün de.Bu saatte zeytin yenir mi yenir peynir kırtıklanır mı kırtıklanır
Bugün neler yaptım bakalım
Sabah geri dönüşüm aracına verdikleri 2 büyük poşet doldurulmuş olarak teslim edildi. Çevreni koru doğana sahip çık sloganımla yerine getirilmiş oldu mutluyum.
Bugün odayı ve mutfağı toplamak dışında iş yapılmadı sadece bulaşık makinası boşaltıldı
Cilt temizliği yapıldı
Diyet bozulmadı
15 dk lık yağ yakıcı egzersiz yapıldı
150 kez ip atlandı
22 sayfa kitap okundu bugün kitap az okundu yarına ceza en az 30 olmalı
Diyette su içmediğimi farkettim yarın hedef 2 litre su bugünki c vitamini kaldı yarın sabah kahvaltıya mandalina portakal limon sıkılarak telafi edilmeli
Gözlerimden uyku akıyor hadi iyi geceler kar da ne güzel sevindirdi bugün çektiğim bir resimi sosyal hesabımda paylaştım şu güne kadar ki paylaşımlarımda rekor beğeni aldı o da ayrı bir mutluluk getirdi hadi bakalım uyuyup sağlıklı bir sabaha uyanmamızı dilerim.Huzurlu geceler
Günde 1 su bardağı 200 ml olarak alıyorum C vitamininiEh fena geçmemiş dün de.
Sana nacizane tavsiyem meyveyi sıkma yerine yemen lazım. Kaç portakal kaç mandalina sıkıyosun mesela. Bir de yoğurtla falan ye.
Rekor beğeni için kutlarım.
Hee tablet şeklinde mi? Hamileyken diyetisyen demişti. 1 bardağa 3 4 portakalın şekerini düşün öyle şeker alıyorsun vücuduna. Gerek yok. Yoğurtla yedim valla fena da olmuyordu. Meyveli yoğurt gibi düşünGünde 1 su bardağı 200 ml olarak alıyorum C vitaminini
Yoğurtla yemiyim ya güzel olmaz öyle
Teşekkür ederim canım
Yok canım tablet olarak var evde de şu sıra portakal mandalina olduğu için sıkıp içiyorumHee tablet şeklinde mi? Hamileyken diyetisyen demişti. 1 bardağa 3 4 portakalın şekerini düşün öyle şeker alıyorsun vücuduna. Gerek yok. Yoğurtla yedim valla fena da olmuyordu. Meyveli yoğurt gibi düşün
Uyuyoz aralarda işteYok canım tablet olarak var evde de şu sıra portakal mandalina olduğu için sıkıp içiyorum
Sen ne ara uyuyorsun canımerkenden uyanmışsın yine
Bugünden kareler
Bunlar da bizim güvercinlerimiz
Tatlı da yaptım evdekilere ama atmayım güveçte kek parçacıklı supangle yaptım.
Teşekkür ederimNiloyatospikk Kömür ateşinde sıcak sıcak çay çok lezzetlidir bu kış zamanı. Afiyet olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?