• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
Şuan burada lapa lapa kar yağıyor yerler kuru insanlar sokağa da çıkmıyor inşallah şöyle 1 karış olur kızım kardan adam deyip duruyor 😁ya çok güzel yağıyor ya dağa gidemiyoruz bari buraya da yolla kar Allahım

Canım öyle şeyler yemek istiyor ki ama instagramda Zaranın zayıflamış hallerine bakıp bakıp gaza geliyorum darısı bana inşallah yemeyeceğim tutacağım kendimi eski fit halime ulaşınca yerim azcık sabır yahu azcık sabır 7 kilo versem gene süper olacak ama neyse bugün de şuan bozmadım henüz biraz zorluyor ama alışacağım inşallah daha 4 gün oldu haftada 1.5 kilo bari vereyim

Tiramisu çekiyor canım Tirileçe çekiyor bugün de baş harfleri t ile başlayan tatlılar çekiyor ne hikmetse 😂ayyy ikisi de çok güzel kısır yapsam olur sanki çok kiloyu kötü etkilemez herhalde

Tiramisu çekiyor canım Tirileçe çekiyor bugün de baş harfleri t ile başlayan tatlılar çekiyor ne hikmetse 😂ayyy ikisi de çok güzel kısır yapsam olur sanki çok kiloyu kötü etkilemez herhalde
Offff olsaydı da yeseydikkk ikisini de çok severim🥰
Neyse çayla limonlu cheesecakemi yiyem bende napam 2 dilim kaldı😁

Camları silmedim, yağmur yağdı. Silesim de yoktu zaten 😅

WC-lavabo yıkadım.
Nevresim değiştirdim.
Çamaşır yıkandı.
Kurabiye yaptım 🤦🏻‍♀️
Kitap okudum.

Niloya senin yöntem güzelmiş. Uyguladım ve günüm daha verimli geçti 😊

Camları silmedim, yağmur yağdı. Silesim de yoktu zaten 😅

WC-lavabo yıkadım.
Nevresim değiştirdim.
Çamaşır yıkandı.
Kurabiye yaptım 🤦🏻‍♀️
Kitap okudum.

Niloya senin yöntem güzelmiş. Uyguladım ve günüm daha verimli geçti 😊
Ellerine sağlık canım nasıl yaptın interneti kapattın dimi ben daha okumadım neyse cezadan yırttın çok fena değişik bir ceza verecektim 😂

Siz de kar durumları nasıl bizim burada yerde 3 parmak oldu kar normalde buraya çok zor kar gelir Bursanın ova kısmında oturuyoruz biz pek kar tutmazdı resim atıcam ama yerim belli olacak iyice diye atamıyorum :KK48:

Hergün bu tarz bilgiler paylaşmayı düşünüyorum. Faydalı olmasını temenni ederim. :KK68:

Eklentiler

• Screenshot_20210116_193051.jpg
    Screenshot_20210116_193051.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210116_192620.jpg
    Screenshot_20210116_192620.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 23
Back