- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Adetinizin 3. Günü sabahtan randevu bulmaya çalışın. Hormon testinizi de verirsiniz doktor muayeneden sonra karar veriyor hangi testleri isteyeceğine. Vakit kaybetmemiş olursunuz. Allah hepimize saplıklı bebiş nasip etsin inşMerhaba kızlar yazişmalarınıızı okudum Allah emeğinizini zaye etmez inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin size bana isteyen herkese
Bende 4 senelik evliyim lh hormonum yüksek pcos yani ve ben hiç yumurta takibi vs yapmadım inositol içeren ilaçlar kullandım olmadı gebe kalamadım yaşım geçiyor zaöan geçiyor dr a gidecem yeniden de neye göre yumurta takibi be tedavi başlıyor dr?
Canım selam bnde geçen ay klomen kullanmiştim keşke öncesnde hsg çektirseydm dedm 7aylık evliyim bnde ama bu ay çekilebildim ondada dr bu ay korunun dedi korundk hep ayın 15i bekliyorum bnde femara başlancak inşallah bu arada hsg temiz çikti keşke sende heosnden önce hag deneseydn bn çok pişmanmKendiliğinden olur diye pek acele etmedik. Baktık 2 sene olmuş bileİlk defa başladık tedaviye. Daha hsg den bahsetmedi doktor. Açıkçası biraz pişmanlık var keşke önceden doktora gitseydim diye ama işte
Valla ilk önce kaç aylık evlisinşz ona bakşyor doktorlar canım bu sürede çocuk korunmasiz illişkiye eapmen olmamişsa ilaca başlatiyor sen baya olmuş hemen zaman kaybetmeden git bnce bn 7aylık evliyim bak mesela yaşim geçiyo die gittim bnde 29yasındayim ilaca başlatti hemen klomen ama tutmadi sonra hsg çektirdim bu ayda femara başlancakMerhaba kızlar yazişmalarınıızı okudum Allah emeğinizini zaye etmez inşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin size bana isteyen herkese
Bende 4 senelik evliyim lh hormonum yüksek pcos yani ve ben hiç yumurta takibi vs yapmadım inositol içeren ilaçlar kullandım olmadı gebe kalamadım yaşım geçiyor zaöan geçiyor dr a gidecem yeniden de neye göre yumurta takibi be tedavi başlıyor dr?
Bu ay tutar canım inş. Hsg sonrası ihtimal artıyorValla ilk önce kaç aylık evlisinşz ona bakşyor doktorlar canım bu sürede çocuk korunmasiz illişkiye eapmen olmamişsa ilaca başlatiyor sen baya olmuş hemen zaman kaybetmeden git bnce bn 7aylık evliyim bak mesela yaşim geçiyo die gittim bnde 29yasındayim ilaca başlatti hemen klomen ama tutmadi sonra hsg çektirdim bu ayda femara başlancak
Ay inşallah yaaa bizlere de nasip eder yarabbim elbet geciktiriryosa da vardir bi bildigiBu ay tutar canım inş. Hsg sonrası ihtimal artıyor
Amin canım aminAy inşallah yaaa bizlere de nasip eder yarabbim elbet geciktiriryosa da vardir bi bildigitüm isteyen annelere nasip etsin inşallah aminnn
Amin ablam. Aminnn. Bakalim Allahin izniyle nasıl olacak.Şimdi daha iyi anladım canım. Amin inş düzelir tabibebek de olacak inşallah
Kaç gün kaldıHahahahah iste biz böyle yapa yapa psikolojik deli olucaz
8. Günüm bugün yarın 9 a gidiyoruzKaç gün kaldı
Az kaldı az8. Günüm bugün yarın 9 a gidiyoruz
bekliyorum sabirsizlikla artik10. Gün test yapmaya başlarımAz kaldı az
Ben bikaç gün ovu testbyaptım. Yumurta var ama koyulaşma yok. Bozulan yumrtayı mı görüyor acaba yenş yumurta mı çıktı ki çarş öğrencrm ama onu bile beklemek zorbekliyorum sabirsizlikla artik10. Gün test yapmaya başlarım
Seninde az kalmış kuzum ovulasyona çok takılma unuttum bide kusura bakma sen şuan ilaç kullanıyor muydunBen bikaç gün ovu testbyaptım. Yumurta var ama koyulaşma yok. Bozulan yumrtayı mı görüyor acaba yenş yumurta mı çıktı ki çarş öğrencrm ama onu bile beklemek zor
Yok canım dopal takip yapıyoruz kendi halinde ne olduğunu bir görelim dedi ona göre olmazsa diğer ay bakacağızSeninde az kalmış kuzum ovulasyona çok takılma unuttum bide kusura bakma sen şuan ilaç kullanıyor muydun
Yok canım dopal takip yapıyoruz kendi halinde ne olduğunu bir görelim dedi ona göre olmazsa diğer ay bakacağızSeninde az kalmış kuzum ovulasyona çok takılma unuttum bide kusura bakma sen şuan ilaç kullanıyor muydun
Hadi inşallah ilaca gerek kalmazYok canım dopal takip yapıyoruz kendi halinde ne olduğunu bir görelim dedi ona göre olmazsa diğer ay bakacağız
Ay var gibi böyle devam etsin inş9. Günden günaydın artık kendimi tutamadım.
Hafif gölge var sankii he9. Günden günaydın artık kendimi tutamadım.
Yaa inşallah yarın sabah tekrar yenilicem bakalimAy var gibi böyle devam etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?