- Konu Sahibi yenibirhayal
-
Aha vllha benKendimi tutuyorum valla yarın 7 sonra 8 oturduğum yerden sayıyorum aslında bu kadar takmak ta iyi değil ama elimde olan bisey değil zaten hafif bel ağrım var bugünde şeffaf az az akıntı başlamış yani ne bileyim sanki olmamış gibi geliyo ümidim birden gidiyo sonra neden olmasın diyorum kendimi düzeltiyorum hemen değişik bir psikoloji
Amin canım diziye falan mı başlasak6 gün iğneyi vurulalı olduysa yumurta catlayali bugün akşam 10.30 da dolu dolu 5 gün oluyor neyse ya 5-6 gün sonra sonuç belli olucak zaten hayırlısı
Hahahahah iste biz böyle yapa yapa psikolojik deli olucazAha vllha benbugün dışarda derin derin düşünürken tam ağlamaklı oldum çok güzel bir kuş bna doğru geldi sonra vazgeçti geri giti kndi kendime kuş birdaha duvardan çıkıp görürsem bu ay hamilelik olur görmesem olmucak sonra dedim deli kalk yoksa mahalle sana beyaz gömleği giydirp bakır köye yolar birden kuş geldi
Ben çalışmıyorum evde olduğum için kendimi yatmaya verdim sadece yatıyorumAmin canım diziye falan mı başlasak
Kızlar bende pcos var. Bugün itibari ile doktor eşliğinde yumurta takibine başlamış bulunmaktayım bu ilk olacak. Şu an adetin 4. Günündeyim 14mm yumurtam varmış. Bana glifor ve Vinslac tablet verdi henüz başlamadım. Çarşamba gününe çağırdı bir de 17 nisana. OVU takibi ya da yumurta takibi yapanlar var mı? Durumlar nasılne gibi ek takviyeler verdi doktorunuz ya da sizler ne takviye alıyorsunuz?
Ben çalışmıyorum evde olduğum için kendimi yatmaya verdim sadece yatıyorum
Amin amin. İlk kez mi iğne oluyorsunuz pekiMerhaba kızlar yeni üye oldum sitenin nasıl kullanılacağını pek çözemedimBen de 4 senelik evliyim. İlk sene hiç ilişkiye giremedik eşimle. Vajinusmus sorunu yaşadım. Pandeminin başlaması evden çalışmak bize yaradı. Kendimize odaklandık ve bu sorunu kendi kendime çözdüm. Sonra bir sene bebek istemedik ve şuan 2 senedir korunmuyoruz buna rağmen hiç gebe kalamadım. Doktor kontrollerimde de bir sıkıntı gözükmüyor. Eşimde de bir sorun yok. HSG çektirmedim sadece. İlk klomen tedavisine Mart ayında başladım. Günde iki doz. Doktor kontrolünde bir folikül izlendi. 16,5 mm. Ertesi sabah iğneni vur dedi doktor iğne yazdı. Burada hep okuyordum. 2-3-4 hatta 6 yumurtası gelişenler olmuş. Benim tek olunca biraz şaşırdım ama doktor zaten normalin ve istenilenin tek folikül olduğunu söyledi. salı günü de çatlatma iğnemi karnımdan vurdum. Ne bir ağrı ne bir sızı hiç birşey hissetmiyorum. Normalde de ağrım sızım adete 10 gün kala başlar. Yine öyle olacak büyük ihtimalle. Beklemedeyim şuan negatif görmekten o kadar sıkıldım ve yoruldum ki. Hepimize sabır diliyorum
Evet ilk defa iğne oldumAmin amin. İlk kez mi iğne oluyorsunuz peki
Canım öncelikle herseyin hayırlısı. 2 senedir anladığım kadarıyla çocuk istiyorsunuz ve ilk defa mı tedaviye başlandı ya da doktorun bu 2 sene içinde hiç hsg istemedi miMerhaba kızlar yeni üye oldum sitenin nasıl kullanılacağını pek çözemedimBen de 4 senelik evliyim. İlk sene hiç ilişkiye giremedik eşimle. Vajinusmus sorunu yaşadım. Pandeminin başlaması evden çalışmak bize yaradı. Kendimize odaklandık ve bu sorunu kendi kendime çözdüm. Sonra bir sene bebek istemedik ve şuan 2 senedir korunmuyoruz buna rağmen hiç gebe kalamadım. Doktor kontrollerimde de bir sıkıntı gözükmüyor. Eşimde de bir sorun yok. HSG çektirmedim sadece. İlk klomen tedavisine Mart ayında başladım. Günde iki doz. Doktor kontrolünde bir folikül izlendi. 16,5 mm. Ertesi sabah iğneni vur dedi doktor iğne yazdı. Burada hep okuyordum. 2-3-4 hatta 6 yumurtası gelişenler olmuş. Benim tek olunca biraz şaşırdım ama doktor zaten normalin ve istenilenin tek folikül olduğunu söyledi. salı günü de çatlatma iğnemi karnımdan vurdum. Ne bir ağrı ne bir sızı hiç birşey hissetmiyorum. Normalde de ağrım sızım adete 10 gün kala başlar. Yine öyle olacak büyük ihtimalle. Beklemedeyim şuan negatif görmekten o kadar sıkıldım ve yoruldum ki. Hepimize sabır diliyorum
Gerçekten emin adımlarla ilerliyoruzHahahahah iste biz böyle yapa yapa psikolojik deli olucaz
Akıl sağlığı da önemliGerçekten emin adımlarla ilerliyoruz
Kendimizi biz zorlaştırıyoruz aslında öyle ya da böyle geçiyor zaten günler takmamak aklına getirmemek lazım ama buraya alıştım burdsn çıkamıyorum çıkmadıkça da hep aklımdaGerçekten emin adımlarla ilerliyoruz
Birbirimizden güç de alıyoruz aslında bazen en yakınındaki ile rahat konuşamıyorsun iyi gliyo burası da banaKendimizi biz zorlaştırıyoruz aslında öyle ya da böyle geçiyor zaten günler takmamak aklına getirmemek lazım ama buraya alıştım burdsn çıkamıyorum çıkmadıkça da hep aklımda
Kendiliğinden olur diye pek acele etmedik. Baktık 2 sene olmuş bileCanım öncelikle herseyin hayırlısı. 2 senedir anladığım kadarıyla çocuk istiyorsunuz ve ilk defa mı tedaviye başlandı ya da doktorun bu 2 sene içinde hiç hsg istemedi mi
Gerçekten öyle kimseye içindeki sıkıntıyı anlatamıyorsun ama burası öyle değilBirbirimizden güç de alıyoruz aslında bazen en yakınındaki ile rahat konuşamıyorsun iyi gliyo burası da bana
Olsun geç olsun güç olmasın. Şimdi ilk önce ilaç tedavisine başlıyor genel olarak doktorlar mesela benim doktorum iki üç ay ilaç iğne denicez olmazsa rahim filmi demiştiKendiliğinden olur diye pek acele etmedik. Baktık 2 sene olmuş bileİlk defa başladık tedaviye. Daha hsg den bahsetmedi doktor. Açıkçası biraz pişmanlık var keşke önceden doktora gitseydim diye ama işte
Yapıyorlar canım, tutmazsa öyle istiyorlar. Geçmiş olsun senle aynıyızKızlar merhaba ben de pcos var 6-7 aydır istiyoruz ama olmadı hiç gebelik en son gittiğim doktor pcos teşhisi koydu bende kendim ovü testi yaptım yumurtlama görmedim doktorla takip yapmayı düşünüyorum fakat nasıl ilerliyor İşler ne zaman gitmek lazım eşimin sperm testi yok o olmadan da yapıyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?