- 9 Nisan 2023
- 126
- 88
- 18
- 33
- Konu Sahibi yenibirhayal
-
İlac bittikten 5 gün sonra 1gun ilişki 1gun ara şeklinde ilerleyin dedi. Benim cumartesi ilacım bitti. Persembe-cumrtesi-pazartesi değerlendirdik. Salı gittim işte bugün bi daha değerlendirin sonra serbest dedi. Tahminimce yumurtanın kanaldan çıkacağı belliydi, zaten ertesi gün sol tarafimdaki ağrım kesildi. Sonra işte belim ve karnımın alt kısmı basladi. Ne olacak bilmiyorum artık bi hevesle bekliyorumAnladım çatlama olduğunda hangi günler değerlendirilmesi gerekiyormuş peki siz nasıl yaptınız.
İnşallah inşallah canimm evet bende çok okudum femara daha etkili diye sadece kaliteli yumurtayı büyütüyormus galiba bende 1 tane yumurta oluşmuştuNe güzl bakalım bnde haftaya başliyorm inşallah femaraya ilaç etkiliymiş klomeene göre umutluyum bnde inş güzel haberşer aliriiz
Ben bu ay ilaç kullanmıyorum doğal haline bakıyoruz. Kendisi çatlamaz ve büyümezsw diğer ay ilaç kullanacağımİlac bittikten 5 gün sonra 1gun ilişki 1gun ara şeklinde ilerleyin dedi. Benim cumartesi ilacım bitti. Persembe-cumrtesi-pazartesi değerlendirdik. Salı gittim işte bugün bi daha değerlendirin sonra serbest dedi. Tahminimce yumurtanın kanaldan çıkacağı belliydi, zaten ertesi gün sol tarafimdaki ağrım kesildi. Sonra işte belim ve karnımın alt kısmı basladi. Ne olacak bilmiyorum artık bi hevesle bekliyorumsiz yeni mi kullanacaksniz ilaci?
Yani öyleyse daha mantıklı yani. Daha umut vaadediciİnşallah inşallah canimm evet bende çok okudum femara daha etkili diye sadece kaliteli yumurtayı büyütüyormus galiba bende 1 tane yumurta oluşmuştu
Hayırlısı canım bnmİnşallah inşallah canimm evet bende çok okudum femara daha etkili diye sadece kaliteli yumurtayı büyütüyormus galiba bende 1 tane yumurta oluşmuştu
Insallah hiç kullanmanıza gerek kalmazBen bu ay ilaç kullanmıyorum doğal haline bakıyoruz. Kendisi çatlamaz ve büyümezsw diğer ay ilaç kullanacağım
İnşallah kalmaz canım ama hiç sanmıyorum. Herçi sol kasığımda ufak ağrılar oluyor beşki yumırta büyüyordurInsallah hiç kullanmanıza gerek kalmazben 3 yıldır falan istiyorum ama tedaviye yeni başladım. Rahim filmi falan da çektirdim öyle başladım tedaviye. Umarım hersey yolunda gider
bir ay daha sanırım ovülasyon testi kullanacağım ondan sonra doktor kontrolünde devam edeceğim bıktım çünkü artıkYapıyorlar canım, tutmazsa öyle istiyorlar. Geçmiş olsun senle aynıyız
Ben de bakalım bu ay kendi gelişmiyorsa 1 2 ay sonra tedaviye başlayayım diye düşündüm ama. Hatırlısı artıkbir ay daha sanırım ovülasyon testi kullanacağım ondan sonra doktor kontrolünde devam edeceğim bıktım çünkü artık
Kııız yaptın mı bugünün testiniiİnşallah inşallah canimm evet bende çok okudum femara daha etkili diye sadece kaliteli yumurtayı büyütüyormus galiba bende 1 tane yumurta oluşmuştu
Bugün de AynıKııız yaptın mı bugünün testinii
Bugün de Aynı
Buna bidaha bakmadım ya direk attim valla ama dünkü gibi çıktı ilk 5 dakikasıKoyulaştı mı kuzum bu da
Ay koyulaşsın inşallahBuna bidaha bakmadım ya direk attim valla ama dünkü gibi çıktı ilk 5 dakikası
Hasi hayırlısı yok yok olmuştur o hiç moral bozmaAy koyulaşsın inşallahbenm de kontrole 2 gün var ama hiç yumurtam oluşmuş gibi hissetmiyorum.
İnşallah canım. Ama olmadıysa muhtemelen diğer ay da sağlıklı olmaz. Çok gecikmişti adet çünkü. Diyorum bidahaki ay tedaviye başlamadan soğan kürü mü yapsam bi temizlensemHasi hayırlısı yok yok olmuştur o hiç moral bozma
Canim doktorun eger tedaviye baslrasa bence geciktirme bekledikçe daha çok stres yapıyoruz en azından Bi yola koyuldugun zaman beklemek daha kolay oluyor benim fikrim tabi bu yine de sen bilirsinİnşallah canım. Ama olmadıysa muhtemelen diğer ay da sağlıklı olmaz. Çok gecikmişti adet çünkü. Diyorum bidahaki ay tedaviye başlamadan soğan kürü mü yapsam bi temizlensem
O da doğru. Bakalım ne diyecek bugn kasıklarım ağrıdı biraz ama ovu testim hep aynıCanim doktorun eger tedaviye baslrasa bence geciktirme bekledikçe daha çok stres yapıyoruz en azından Bi yola koyuldugun zaman beklemek daha kolay oluyor benim fikrim tabi bu yine de sen bilirsin
Belki söylemişimdir benim tamamen çizgi olmayan testiyle doktora gittim ama yumurta vardi yani doktor en iyisini söyler benim tavsiyem tedavi önerirse bence başlaO da doğru. Bakalım ne diyecek bugn kasıklarım ağrıdı biraz ama ovu testim hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?