Canım ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir veya iki gün öncesi rüyamda zigot gördüm doktora gitmiştim o inceliyordu dörtlü görüntüsü vardıBu arada kızlar bu gece sabah namazından sonra rüya gördüm bir bebiş. Bebiş önce yüzüme işedi. Sonra her yeri kaka yaptı batırdı ama o kadar güzel bebekti ki. Yanımda da biri vardı tamam tamam hallederiz dedim güzelce yıkadık onu rüyamda
Zigot ne demek kuzummCanım ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir veya iki gün öncesi rüyamda zigot gördüm doktora gitmiştim o inceliyordu dörtlü görüntüsü vardı
Sperm yumurtaya ulaştıktan sonra döllüyor sanırım sonra bölünüyor o ikiye dörde falan o halini doktor görüntülüyordu rüyamdaZigot ne demek kuzumm
Aaa çok ilginçç hayırlara vesile olsunSperm yumurtaya ulaştıktan sonra döllüyor sanırım sonra bölünüyor o ikiye dörde falan o halini doktor görüntülüyordu rüyamda
Inanamiyorum ya dogru duzgun yapsinlar şu testleri. Hakkinda hayirlisi olsun canimTekrar merhaba canım kızlar . Bugün bu testi yaptıktan 2/3 saat sonra regl oldum. Bilgi ve örnek olsun diye paylaşmak istedim…
(Freely marka erken gebelik testinin ilk 10 dakika içinde çekilmiş görüntüsü. )
Umarım ay bitmeden sizlerin gönlünce olur ,çalışmaya devam, nasipte var ise bir gün olur.
Al işteTekrar merhaba canım kızlar . Bugün bu testi yaptıktan 2/3 saat sonra regl oldum. Bilgi ve örnek olsun diye paylaşmak istedim…
Umarım ay bitmeden sizlerin gönlünce olur ,çalışmaya devam, nasipte var ise bir gün olur.
Kimyasal gebelik mi yasadin acaba.Al işteHakkında hayırlısı olsun kuzum benim. O yüzden bir kaç farklı testle teyit etmek lazım
Kız ben değil arkadaşa cevap verdim ben. Ben henüz olmadımKimyasal gebelik mi yasadin acaba.
Ay yanlis alinti yapmisim :)Kız ben değil arkadaşa cevap verdim ben. Ben henüz olmadım
Kuzum kimyasal olmuş olmadınTekrar merhaba canım kızlar . Bugün bu testi yaptıktan 2/3 saat sonra regl oldum. Bilgi ve örnek olsun diye paylaşmak istedim…
Belki de, ama günüm geçmediği için kan vermemiştim ..Kuzum kimyasal olmuş olmadın
Yani olabilir çoğu kadında olabiliyormuş döllenme oluyor ama tutnamadan düşüyor bu bazılarında gecikme yaparken bazılarında yapmazBelki de, ama günüm geçmediği için kan vermemiştim ..
Bence ikiside pikŞu an çatlamış mı sizce kızlar innovita ve laboq ikisi farklı gösteriyor sanki
Bence pik canim silik olan yanilabilir ama yanlislikla pik cikani gormedim yarina kalmayip bu gece falanda catlayabilirBen şimdi hangisini baz alacağım ya
Tekrar bir yap kuzum akşam bakalım bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?